# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Arkadaşlar inş Rosickyi alırızda şu F5 li fenerbarca gibi olur :D

mallll.jpg

İkiside süper transferler olur ama Rosicky tam bir muamma adam her zaman sakat :(:( ve elanoyu satacağımız düşünülürse alternatifsiz kalıyor.

Ya bunlar gerçekmi

Serhat cidden Rosicky ve Ledesma'nın gelmesini ister misin?

Bu mantikla Van Persie'yi de istemeyiz degil mi? O da muzmin sakat zira.

Serhat cidden Rosicky ve Ledesma'nın gelmesini ister misin?

Bunun Galatasaray tarafi Serhat'i pek ilgilendirmesede, Arsenal tarafi baya bi ilgilendirebilir. Acaba onun futbol mantigina gore Rosicky Arsenal icin bir kayip mi degil mi? Soru iste bu olmali. Kendisi Galatasarayliliktan terfi edeli bi yarim sezon oluyo zira :ka23:

Ha bir de, bu maglum mantikla Van Persie'yi de istemeyiz. O da muzmin sakat.

Allah bee inşallah bir sorun çıkmaz birde altidore gelirse tadından yenmez bu sene gerçekten süper olur haydi resmi açıklamayı bekliyoruz ama daha önemlisi yarın turu geçelim tam o anda birde açıklıyorlar mı valla sahilin orda sevinçten depar atarım eve kadar:D

anaaa şok oldum bütün gün hastaydım bir açtım pc yi bomba gibiyim şimdi :D yaşasıııınm

Bunun Galatasaray tarafi Serhat'i pek ilgilendirmesede, Arsenal tarafi baya bi ilgilendirebilir. Acaba onun futbol mantigina gore Rosicky Arsenal icin bir kayip mi degil mi? Soru iste bu olmali. Kendisi Galatasarayliliktan terfi edeli bi yarim sezon oluyo zira :ka23:

Ha bir de, bu maglum mantikla Van Persie'yi de istemeyiz. O da muzmin sakat.

Arsenal açısından tabi ki kayıp. Arsenal tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyuyor. Rosicky de oldukça tecrübeli. Genç oyunculara mentor olabilecek bir isim. Onu geçtim, Arsenal için müthiş bir rotasyon oyuncusu. İlk 11'deki adamlardan kalitesiz diyemezsin. Arshavin'den falan iyi adam zaten bana kalırsa. Bizde de iyi işler yapar.

İlk mesajım selam renkdaşlar varmı bi gelişme rosicky de ve ledesmada bi yabancı sitede perşembe diyo ama bilemiyorum .. umarım gelirler scout yanılmaz bence

Turu geçersek sevincimizi arttıracak,aksi bir sonuçta taraftar tepkisini azaltacak transferler olacak.İkisi de kaliteli ve aradığımız futbolcular.Rosicky'yi geçen senelerde de yazıyordu gazeteler.Bu sefer gelirse "Biz söylemiştik!" diyeceklerdir büyük ihtimalle.:p

İşallah turu geçeriz de sevincimiz artar.

Yalnız ben bile kesin denen transferlere çok bağlanmadım şu zamana kadar (misal Song gibi) ve hep söyledim gelmezler boşa beklemeyin diye fakat bu 2 adama harbi çok bağlandım, eğer bunlar gelmezlerse büyük bir hayal kırıklığına uğrarım...

Yalnız ben bile kesin denen transferlere çok bağlanmadım şu zamana kadar (misal Song gibi) ve hep söyledim gelmezler boşa beklemeyin diye fakat bu 2 adama harbi çok bağlandım, eğer bunlar gelmezlerse büyük bir hayal kırıklığına uğrarım...

Song ve kesin? Baba Song'u ortaya atanlarin ne oldugunu herkes biliyor. Rosicky ve Ledesma kesinlesen transferler, hayal kirikligina ugramayacaksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt