# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Seneye kadrom budur.

----------Onur Kıvrak-----------

Gökhan Gönül-Neill-Alex-Lahm

Rosicky--Lass Diarra--Ledesma

Alexis Sanchez-Baros-----Arda

:ka23:

Ya Song mevzusu Yalçın Dümer'den çıkmış hayalgücü enstantanesiydi.Takip bile etmemiştim dedikoduyu ilk ortaya attığında...Adamına göre muamele manasında ;)

Serhat yakından takip ettiğin için soruyorum, Rosicky geçen sene nasıl oynadı? İstatistiki bilgi sormuyorum, kondisyonu, devamlılıgı, agresifligi, zamanlama ve koordinasyonu, hırsı nasıldı?

Burada Rosicky'nin Ocak ayında kontrat yenilediği ,ayrıca Premier Lig'in başlamasına az süre kalması sebebiyle Arsen Wenger'in Rosicky'yi bırakmayacağı yazıyor.Ayrıca görüşmeler Perşembe günüde devam edecek denmiş.

Arsenal taraftarlarının çoğu Rosicky'nin iyi birsezon öncesi hazırlığı geçirdiğini ve bu form düzeyine ulaşmışken böyle tecrübeli ve kaliteli bir oyun kurucunun gitmesinin hata olacağını söylüyorlar.

arkadaslar oglen rosıcky ve ledesma kesın denılıyordu ben ıse gıttım yenı geldım sankı bır karamsarlık mı var bana mı oyle gelıyo varmı bır gelısme ayrıntılar az sonra denmıstı scout gsda acıklama yapıldımı ve altodore olayı da gercek mı

arkadaslar oglen rosıcky ve ledesma kesın denılıyordu ben ıse gıttım yenı geldım sankı bır karamsarlık mı var bana mı oyle gelıyo varmı bır gelısme ayrıntılar az sonra denmıstı scout gsda acıklama yapıldımı ve altodore olayı da gercek mı

?

Serhat yakından takip ettiğin için soruyorum, Rosicky geçen sene nasıl oynadı? İstatistiki bilgi sormuyorum, kondisyonu, devamlılıgı, agresifligi, zamanlama ve koordinasyonu, hırsı nasıldı?

Ben Serhat değilim ama Arsenal'in izlemediğim az maçı vardır bu sene itibariyle,ondan belki yardımı olur diye cevap veriyorum.

Bir kere Rosicky öyle müzmin bir sakat falan değil,Serhat'ın dediği gibi bu sene bir tek sakatlanmayan oyuncu da değil. Geçen sene bütün sene oynamamasına neden olan sakatlık biliniyor. Onun üzerine sezon başı bir kere daha aynı yerden sakatlandı ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kaldı. Ondan sonra hiçbir sakatlık yaşamadı ama ve hatırladığım kadarıyla 20 maçın üzerinde oynadı net bu sene ligde.

Hatta sakatlıktan çıktıktan sonraki ilk maçta Manchester City'e karşı bir gol,bir assistle oynadı. Zaten Rosicky öyle hırslı bir adam ki,sakatlık nedeniyle öyle çekingen oynamak gibi bir sıkıntısı olmuyor. Hep futbol olarak 100%'ünü veremese de mücadele olarak veriyor.

Sonrasında ligin sonlarına doğru Everton'a karşı 90. dakikada beraberliği getiren golü atmıştı,o gol olmasaydı şampiyonluktan kopmuştu Arsenal ama birşey değişmedi doğal olarak :D

Kısacası benim izlediğim maçlarda dirençli ve fit bir Rosicky vardı,bildiğimiz Rosicky'e yakın bir performans çizdi. Tabi Rosicky'nin Arsenal'de yanında Fabregas'la,zaman zaman Nasri ile oynadığını ve bu oyuncuların Rosicky'nin sorumluluğunu büyük bir miktarda azalttığını biliyoruz. Eğer Rosicky Dortmund'daki senelerine dönüp takımın ofansif ortasaha olarak yükünü sırtlar ise (ki zaten Arda var ona yardımda bulunacak) bence sakatlık ya da kondisyon sorunu çekmeyiz :)

rosicky 4 senede 51 lig maçına cıkmış,nasıl müzmin sakat değil?

Cevap: Cristian Ledesma ve Rosicky Galatasaray'da !

aga scoutgs pino ve cana haberini saatler önce girmişti cana hemen acıklandı pino da prüzler vardı uzun sürdü..

ben razıyım transferin son günü acıklasınlar bunu ama yine de acıklasınlar alalım 2sinide..

ne diyosunuz lan siz rosicky ve ledesma..

ucurur la bunlar bizi çag atlatır bize bu iki isim :)

rosicky 4 senede 51 lig maçına cıkmış,nasıl müzmin sakat değil?

4 senede 60 maçta forma giydi Rosicky sadece lig düzeyinde. Ve 1.5 sezonu sakat geçirdi. 2007/2008'in Ocak ayında sakatlandı, ve 2008/2009'un sonuna kadar oynamadı. Onun dışında da bir kere daha sakatlığı nüksetti geçen sene başı ve 1 ay oynamadı o kadar. Müzmin sakat üst üste sakatlanan oyuncu demek. Eduardo müzmin sakat mı? Değil ama 1 sene forma giymedi. Rosicky'nin uzun süreli 2 sakatlığı var gördüğünüz gibi.

Ledesma olabilir,fakat Rosicky transferi balon gibi.

Beyler bugun yonetimden bi abimizle beraberdim arkadasimin babasi vasitasiyla.Cadirda oturduk yemek yedik.Adnan Polat gercekten Italya'da yarin transfer aciklayabiliriz dedi.Mali isler yonunden de fb'den 30yil onde oldugumuzu soyledi :D

Beyler bugun yonetimden bi abimizle beraberdim arkadasimin babasi vasitasiyla.Cadirda oturduk yemek yedik.Adnan Polat gercekten Italya'da yarin transfer aciklayabiliriz dedi.Mali isler yonunden de fb'den 30yil onde oldugumuzu soyledi :D

Ledesma açıklanır bencede yarın.Ama Rosicky doğru mu tam emin değilim.

Fbeşi ciddiye alan kim yaa tabiki öndeyiz. gayrimenkullerimiz yeter. o değilde bugün oynadıkları topu görücektiniz gol atmaları şartken bile ileri çıkmıyolar deli gibi savunma yaptılar.her zmanki fener yani.ama rakip cimbomsa aynı paçavra futbolla mutlaka gol bulurlardı o ayrı konu

Bence muhteşem iki transfer olacak. Ayrıca Beşiktaş JK'nin Guti Hernandez ve Ricardo Quaresma gollerine karşılık beraberlik sayısı olacak. Ve yine Fenerbahçe'nin olası M. Niang transferinede şimdiden bir cevaptır bu iki transfer. Tabii ki sakatlık sorunu olmazsa... Herkes Rosicky'nin sakatlığından bahsediyor ama Galatasaray'a gelmeden önce emar dahi çektirmediğini söyleyen Tobias Linderoth'un trajikomik durumunu hepimiz biliyoruz. Ama her ne olursa olsun risk almadan başarıya gidilemiyor.

Ayrıca Rosicky gibi müzmin sakat denen ve Galatasaray'da bile sakatlık sorunları yüzünden pek çok kez takımdan ayrı kalan Harry Kewell'ın Sarı Kırmızı kariyerinde yılda 25 - 30 maç oynayan bazı isimlerden bile çok daha faydalı işler yaptığını biliyoruz. Hem skora hitap eden hem kalplere...

Türkiye'de müzmin kelimesinin anlamını bilmeyen bir çok insan olduğunu düşünüyorum.

Galatasaraylıların son zamanlarda gördüğü tek müzmin sakat Linderoth'tur. Kewell müzmin değildir, sözkonusu futbolcu Rosicky müzmin değildir...

Türkiye'de müzmin kelimesinin anlamını bilmeyen bir çok insan olduğunu düşünüyorum.

Çok net bir şekilde soruna el atmışsınız :D Rosicky müzmin ise Eduardo,Ramsey gibi hayatlarında bir kere uzun süreli sakatlık geçirmiş insanlar da müzmin sakattır ki değiller. Müzmin sakat sürekli,çoğunlukla aynı bölgesinden sakatlanmış oyuncudur.

Rosicky hayatında 3 kere sakatlanmış , biri 1.5 sene , diğeri 1 ay , diğeri de 1 hafta sürmüş :)

Benimde arkadaşın dayısı TRT'1 de çalışıyor,o söylemiş büyük ihtimalle bu transferler bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt