# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

"bence"siz olmaz - cünkü o zaman yalnizca kesin olan seyler yazilir - o zaman bizim kulüb anasayfa yeterlidir ... burada fikir ürütügümüzü saniyorum...evet 6. hissleri dile getiriyoruz - hepimiz

sence futbolcu önerirsin futbolu yorumlarsın,futbolcuları teknik ekibi yorumlarsın,bence bu futbolcu gelse şu yüzden iyi olur dersin.

ama bence bu futbolcu gelicek demek saçmalıktır.zaten hangi gazeteden görüp sencelerini oluşturduğunu yazmışsın aşağıda.bu kadar kişinin niye güvendiğini scoutgsye önceki sayfalardan öğrenebilirsin demiştim yine diyorum.sadece oku onları..

hadi açıklansın transferler ya neyi bekliyolar 1 hafta sonra lig başlıyacak

Yarın Legia Varşova - Arsenal maçına gidiyorum. Rosicky de bu maç için gelirse konuşabileceğimi düşünüyorum. Zaten bu maça gelirse, Galatasaray'a gelme olasılığı çok düşmüş demektir. Yarın akşam net bir bilgiyi sizinle paylaşabilirim umarım.

benim demek istedigim daha dogrusu:

cok nadir söylenen isimler transfer edilmistir . GSScout ve bence :-) türkspor en dogru isimleri yazmislardir - o dogru....yanlizca bunu deme k istedim:

cok nadir söylenen isimler transfer edilmistir - sag gösterip - sol transferler olmustur...neyse bakalim... hayirli transfer olsun da ne olursa olsun...insallah bizleri mutlu eden takim sahaya cikar da 2000 yillari hatirlariz ....

Yarın Legia Varşova - Arsenal maçına gidiyorum. Rosicky de bu maç için gelirse konuşabileceğimi düşünüyorum. Zaten bu maça gelirse, Galatasaray'a gelme olasılığı çok düşmüş demektir. Yarın akşam net bir bilgiyi sizinle paylaşabilirim umarım.

en olmadı tut kolundan getir istanbula :D

Biraz sabırlı olun beyler nedir bu sabırsızlık ? Bu site Pino'yu açıkladı, hatta bir çok site Pino geldi felan yazmıştı, fakat resmi siteden 1-2 hafta sonra açıklama yapıldı. Kaldı ki diğer Galatasaray ile bağlantısı olanlar da çeşitli siteler aracılığıyla hep bu ikiliyi ima ediyor.

burada bunu sormak dogru olur mu bilmem - ama sorayim:

Elano kalirmi? Kalsa acayip dagitiriz :-)

scoutgs pinoyu da çok öncelerden yazmıştı yanılmıyorsam, scoutgs ye güveniyorum açıkçası, heralde kesin bir şeyler oldu ki bu kadar net konuşmuşlar.

Uydurmayın, Ledesma için de Rosicky için de girişimlerimiz yabancı basında çıktı. Arayın bulun, hemen çıkmadı demeyin. Hatta forumlarında da tartışılıyor, özellikle Arsenal forumlarında.

Bence kura çekimi sonrasr açıklanacak.

Bossa (Forum Member) on Yesterday, 3:03 am

Galatasaray eye Rosicky acquisition ... quisition/

Turkish media reporting it. I heard they offered 5m but Wenger wants more. I wouldnt mind swapping him with Elano.

albakos (Forum Member) on Yesterday, 8:56 am

That's a nice wish, but I bet Galata won't not swap one of the best Brazil performers at WC with a proven injury crook.

Last edited by albakos on August 5th, 2010, 9:05 am, edited 1 time in total.

Arsenal forumlarına baktım genel olarak söylenen, yerine Mesut Özil, Honda vs. gibi adamlar alınmayacaksa, kadro derinliğini korumak açısından Rosicky'nin satılmaması gerektiği. Ayrıca yukarıdaki yazılarda Elano ile takas edilecekse olabilir demiş biri, alttaki de Galatasaray'ın dünya kupasında en iyi oynayan Brezilyalılardan birini müzmin sakat Rosicky ile takas edeceklerini düşünmediğini söylemiş. Bazıları da Wilshere'ın daha fazla süre alması açısından Rosicky'nin gitmesini, kontratının kabarık olduğunu ve pek bir işe yaramadığını (burada crock lafını kullanmışlar, ki külüstür anlamına gelir) söylüyorlar. Tabii adamların ellerinde Nasri, Arshavin, Fabregas gibi adamlar varken böyle düşünmeleri normal.

Lazio forumlarında da Ledesma ile ilgili bayağı sert sözler söyleniyor. Adama bir küfür etmedikleri kalmış.

Talip olduğumuz iki adam da kendi taraftarlarınca istenmiyor diyebilirim.

Ledesma'nın istenmemesi doğal devre arasında verdiği demeçlerden sonra. Taraftarla ve yönetimle arası iyi değil, bize gelmezse başka bir takıma giderdi/gider zaten.

Ledesma'nın istenmemesi doğal devre arasında verdiği demeçlerden sonra. Taraftarla ve yönetimle arası iyi değil, bize gelmezse başka bir takıma giderdi/gider zaten.

Adamdan nefret etmelerinin sebebi, Lazio'ya transfer olduğu ilk sezondan sonra sürekli kontratı ile ilgili sorunlar çıkarması, sürekli büyük bir takıma transfer olmak istemesi. Her transfer dönemi Ledesma ile ilgili çıkan transfer haberlerinin menajeri tarafından para koparmak için yapıldığını düşünüyorlar. Milan, Juventus ve Inter'den başka kulüplerden teklifleri de düşünmeden geri çeviriyormuş. Kafası başka yerde olduğundan sahadaki performansını da beğenmiyorlar. Kadroda ondan daha iyi adamlar olduğunu söylüyorlar. Ayrıca Ledesma'nın insanları yanılttığını, insanların O'nu olduğundan daha iyi bir futbolcu zannettiklerini söylüyorlar. Ama Reja ayrılmasını istemiyor, önerilen kontratı kabul etmesi için zorluyor imiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt