# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Bence bu iki adam gelmeyecek gibi. :sad007:

bence yönetim ne Rosicky i alacak ne de Ledesma yı. . . Yönetim yine sağ gösterip sol vurcak. . Hiç adı geçmeyen isimler alıncak

Kim uydurdu bu isimleri ya.

Ikiside gelmeyecek.

scoutGS i galatasaray resmi sitesi olrak görüyodunuz ya neden gelmesin

Bence imzalar atıldı bile ufak tefek pürüzler kalmıştır Scoutgs imzalar atılmadan duyuru yapacak karakterde bir site değil.

Beyler başlığı ben açtım adım Koray :D

bu saatten sonra gelmezlerse cok büyük hayal kirikligina ugraririz ya o kadar alistirdim kendimi

hayat hayal kırıklıklarınal doludur renktaş... :):):)

gelmeeycekleri zaten en başından beri belli idi...

şimdide biri çıkar pztesiyi bekleyin der bak görürsün...

bence yönetim ne Rosicky i alacak ne de Ledesma yı. . . Yönetim yine sağ gösterip sol vurcak. . Hiç adı geçmeyen isimler alıncak

Yani ScoutGS böyle kesin aciklama yaptigina göre en azindan cok ciddi sekilde ilgilenmisizdir. En azindan diyorum. Ben Ledesma ve Rosicky´nin alindigini ve son kagit islerinin halledildigini düsünüyorum. Cünkü Türkspor da ilk önce Ledesma Galatasaray´da dedi sonra ScoutGS ikisini aciklayinca bir adim öne gecmek istedi Türkspor. Bu son kagit islerini, hicbirsey belli degil kesin birsey yok diyerek, biz daha cok biliyoruz anlamina getirdiler. Yani ben bugün 1 transferin aciklanacagini düsünüyorum aslinda. Ayrica Cumartesi ve Pazar da aciklama yapabiliyoruz. Prensip anlasmasina varildi derler is cözülür. Yani heran birseyler olabilir

Madem anlaştık neyi bekliyolar.Bizi çıldırtmayı seviyolar galiba.İmzalar atılsa açıklanırdı şimdiye.Bu iş çocuk oyuncağı değil.Dün gördük takım dökülüyo.Pinoyu kaç hafta önce aldık hala hazır değil.Bu adamlar şimdi gelse es-es bursa maçında hazır olacakmı sanki.O maçları alamazsak ne yapalım bu adamları

hayat hayal kırıklıklarınal doludur renktaş... :):):)

gelmeeycekleri zaten en başından beri belli idi...

şimdide biri çıkar pztesiyi bekleyin der bak görürsün...

Sözlerinizden anladığım kadarıyla,hiç transfer yapılmayacağını düşünüyorsunuz.Bence,Rosicky ve Ledesma olmasa da 2 veya 3 transfer yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt