# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Gelmezlerse ScoutGS gözümden düşer , çok güveniyorum o siteye gerçekten bu sefer düşer gözümden.

Gelmezlerse ScoutGS gözümden düşer , çok güveniyorum o siteye gerçekten bu sefer düşer gözümden.

Bence gelmeden bu haberi yapmazlar.Güvenmemin nedeni bu.Bu sitenin itibarının düşmesini o sitenin adminleri ister mi? Hayır.Kimse bile bile lades demez.O yüzden rahatım şahsen.

Bence gelmeden bu haberi yapmazlar.Güvenmemin nedeni bu.Bu sitenin itibarının düşmesini o sitenin adminleri ister mi? Hayır.Kimse bile bile lades demez.O yüzden rahatım şahsen.

İşte bende öyle düşünüyorum ancak , içimde bir şüphede yok değil yani.

kimse istemez ama belki onlarında ellerinde olmayan bir gelişme oldu onu bilemeyiz...

ScoutGS bi defa bir oyuncuya imzalar atılmadan Galatasaray'da demişti (Sercan).. Bi daha aynı hataya düşeceklerini sanmıyorum.

Yani imzalar atılmadan açıklamazlar!!

Elano'nun satılmasını bekliyor olabilirler.

ScoutGS bi defa bir oyuncuya imzalar atılmadan Galatasaray'da demişti (Sercan).. Bi daha aynı hataya düşeceklerini sanmıyorum.

Yani imzalar atılmadan açıklamazlar!!

sercan yıldırım ve mustafa pektemek... yani 2 kere... :D

[video=youtube;vYOLKZ2UvhY]https://www.youtube.com/watch?v=vYOLKZ2UvhY[/video]

Çok iyi be...

sercan yıldırım ve mustafa pektemek... yani 2 kere... :D

+ Stoch

Ama özellikle Stoch olayından sonra hem sitenin itibarı hem de Galatasaray'ın menfaatleri için transfer kesinleşmeden isim açıklamayacaklarını söylemişlerdi.

Ama bu seferinde Cana-Pino açıklandıktan sonraki hava oluşmadı nedense, o zamankine nazaran bende de ciddi tereddütler var ama imzalar atıldı deniyor. Bu durumda güvenmekten başka birşey gelmez elimizden. ;)

+ Stoch

Ama özellikle Stoch olayından sonra hem sitenin itibarı hem de Galatasaray'ın menfaatleri için transfer kesinleşmeden isim açıklamayacaklarını söylemişlerdi.

Ama bu seferinde Cana-Pino açıklandıktan sonraki hava oluşmadı nedense, o zamankine nazaran bende de ciddi tereddütler var ama imzalar atıldı deniyor. Bu durumda güvenmekten başka birşey gelmez elimizden. ;)

sonuçta ordaki adamlarda sağlam birilerinden duyum alarak böyle şeyleri yazıyorlar durduk yere neden sallasınlar ayıca arsenal forumlarında da konu mevcut... hatta birisi 3 yıllık imzaladı GS ile yazmış...

Elano'yu satamazsak Rosicky'i almazlar bence.

Rosicky Ledesma patlarsa kimse scoutgsden bahsetmesin bundan sonra yeni duyumcunuz ben olurum.

Scoutgsnin Stoch Galatasarayda diye bir açıklama yaptığını hatırlamıyorum.Adamlar kesin olduğu zaman açıklıyorlar ve şuan 2side Kesin Galatasarayda.Yakında açıklanır.Bizde huzura kavuşuruz.

gel Rosicky gel Ledesma çAğırmazdım acil olmasa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt