# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Ya salaklar ya yazdıkları yazılara bak birde adamlara köstebek diyorlar. Ulan siz değilmiydiniz , Her fırsatta Adnan Sezgini arayıp bilgi alan o zaman Adnan Sezgin'ide köstebek olarak kabul edebiliriz. Bir insan bukadarmı salak ,aptal olabiliyor anlamıyorum.

bu *** çok pis popo olacak açıklandıktan sonra transferler, haftasonu ya da haftaya açıklanır, en geç çarşambaya kadar

Ben forumumuza ilk üye olduğumda tanıştım bu elemanlarla yani burda tanıdım. O gün zaten yorumumu yazdım bu Türkçe ve anlatım ile bu adamları kaale alan varsa mümkünse gitsin uzak bir köşede düşünsün diye. Yeni keşfedenler benim gibi o şoku yaşadıklardan gayet iyi anlıyorum. İsterse 5 sene sonraki transferimizi söylesinler gerek sitelerinin kalitesiyle gerekse anlatım sorunuyla kahve sohbetinş tercih ederim, enazında canlı yayın oluyor.

Yani arkadaşlar adamlar hit almak için yaptıkları stratejik ama küçük beyinlilerin yapacagı bir oyundur bu. Bi düşünün şimdi haberi önce verdiler bi hit yaptılar sonra transferlerde sorun var dediler hitin kralını yaptılar, herkes siteye hücüm etti kaynak gösterdi SAİM istedigine ulaştı. E iki gün sonrada busefer transferler bitti diye haber yapmıcak mı????? Hatta şöyle dicek " X " görüşmelere başladı anlaşma nakit paraya takıldı yok araya " Y " girdi olay arapsaçına döndü bunun üzerine hareket eden " Z " olaya müdahele etti " Q " ile sağlanan nakit sayesinde olay tatlıya bağlandı. Bahse girelim mi ;)

bu *** çok pis popo olacak açıklandıktan sonra transferler, haftasonu ya da haftaya açıklanır, en geç çarşambaya kadar

Allah aşkına ne zaman göze girdiler de hangi ara gözden düştüler? Birdefa habercilik anlayışlarına, üsluplarına bakarmısın. Zaten bundan sonra bu sitenin haberleri yasaklanıyor forumda. Üyelerin bilgisi olsun.

Güzel söylüyorsun da abi,bu sitenin ciddi takipçi kitlesi var bildiğim kadarıyla.Ben zaten üsluplarının beş para etmediğini evvelden söylemiştim.Ama yaptıkları transfer haberlerinin bir tutarlılığı vardı.Daha ara transfer döneminde haberi almak için girdiğimi bilirim ben bu siteye.O zamanlar Scout Gs'yi bilmiyordum,bir tek bunlar haber yapıyor sanıyordum.Yaptıkları transfer haberlerin de çoğu doğru çıktığı için adam yerine koyuyorduk

Bence transferler bu hafta ortası bitmeli,hoş bence geç kalındı bile ama napalım.

Güzel söylüyorsun da abi,bu sitenin ciddi takipçi kitlesi var bildiğim kadarıyla.Ben zaten üsluplarının beş para etmediğini evvelden söylemiştim.Ama yaptıkları transfer haberlerinin bir tutarlılığı vardı.Daha ara transfer döneminde haberi almak için girdiğimi bilirim ben bu siteye.O zamanlar Scout Gs'yi bilmiyordum,bir tek bunlar haber yapıyor sanıyordum.Yaptıkları transfer haberlerin de çoğu doğru çıktığı için adam yerine koyuyorduk

Onlar transferi öğrenene kadar bizim forumun yöneticileri çoktan öğrenmiş oluyor. Alın size haber kaynağı :) Bizim yöneticileri sık sık takip edin. Size elbet verirler bir ipucu. Sizin haberiniz yok biz bütün transferleri temmuzun başından beri biliyoruz. Sırf reklam yapıyorlar demesinler diye yayınlamadık. Bilginiz olsun :)

Onlar transferi öğrenene kadar bizim forumun yöneticileri çoktan öğrenmiş oluyor. Alın size haber kaynağı :) Bizim yöneticileri sık sık takip edin. Size elbet verirler bir ipucu. Sizin haberiniz yok biz bütün transferleri temmuzun başından beri biliyoruz. Sırf reklam yapıyorlar demesinler diye yayınlamadık. Bilginiz olsun :)

Bu şaka mı ciddi mi?

Adnan Sezgin'le yaptıkları telefon görüşmeleri şahaneydi :)

Bilemiyorum artık. Dikkatli takip edin siz karar verin.

Takip edemiyoruz ki abicim çıt çıkmıyor sizden:) Yapma lütfen böyle duygularımızla oynuyorsun:)

Hadi ben o kadar transfer delisi değilim Rosicky ve Cana haricinde fazla heyecan yaptığım isim geçmedi,maksat eksikler giderilsin istiyorum,millet sabaha kadar nöbet tutuyor,kesinleşmiş transferleri biliyorsanız da açıklamıyorsanız vallahi isyan ederler:)

biri de emirates kupasını avrupa kupası statüsüne yükseltmiş:) hey allahım

Takip edemiyoruz ki abicim çıt çıkmıyor sizden:) Yapma lütfen böyle duygularımızla oynuyorsun:)

Hadi ben o kadar transfer delisi değilim Rosicky ve Cana haricinde fazla heyecan yaptığım isim geçmedi,maksat eksikler giderilsin istiyorum,millet sabaha kadar nöbet tutuyor,kesinleşmiş transferleri biliyorsanız da açıklamıyorsanız vallahi isyan ederler:)

İsyan çıksın diye açıklamıyoruz zaten. Siz heyecan yapmaya devam edin. Elinizde çekirdek ile sürekli sayfayı yenileyin. Muhakkak bir gelişme olur :)

Prepelita'ı hala alamadık ya !

Yönetim istifa.

"Yılan hikayesine dönen transfer resmileşti. Anderson Hernanes, 11 milyon Euro'ya Lazio'da" Bülent Timurlenk twitter,

yok yok ledesma kesin geldi.

"Yılan hikayesine dönen transfer resmileşti. Anderson Hernanes, 11 milyon Euro'ya Lazio'da" Bülent Timurlenk twitter,

yok yok ledesma kesin geldi.

yada başkasına sattılar... ama kesin olarak lazio'da olmayacak ledesma...

Geri sayım başladı Ledesma için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt