Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bu gün arsenalin maçı mı var varsa saat kaçta ve hangi kanalda? bu arada lig tv rosicky ve ledesma transferlerini haber yaptı. bu arada malum site yine saçmalamaya başladı. yok rosicky ile ledesmanın gelmesini yüzdeye vurmuşlar. yok rosijynin gelmesi elanonun satılmasından sonra yüzde 90 mış. rosicky geliirse ledesmanın gelmesi yüzde 10muş. felan filan. bide galatasaray sitesinden bir köstebek olduğunu söylüyor hatta isim bile vermiş. adnan polat onları arıyormuş. ne yapmaya çalışıyor bu site
arkadaşlar bu gün arsenalin maçı mı var varsa saat kaçta ve hangi kanalda? bu arada lig tv rosicky ve ledesma transferlerini haber yaptı. bu arada malum site yine saçmalamaya başladı. yok rosicky ile ledesmanın gelmesini yüzdeye vurmuşlar. yok rosijynin gelmesi elanonun satılmasından sonra yüzde 90 mış. rosicky geliirse ledesmanın gelmesi yüzde 10muş. felan filan. bide galatasaray sitesinden bir köstebek olduğunu söylüyor hatta isim bile vermiş. adnan polat onları arıyormuş. ne yapmaya çalışıyor bu site
Bence de kalsın. Ben ısınamadım kendisine. Reo-Coker falan daha iyi tercih olur.

serhat ledesma iyi adam, reo coker konusunda katılıyorumda bu sen misin lan
Facebook'a Kaydol | Facebook
Ortamı germeye çalışan yalancı habercilik anlayışı ve modern spor medyasına tamamen ters düşen üslubu nedeniyle forumumuzda ************* haberleri yayınlamak yasaklanmıştır. Yasağa uymayanlara gerekli yaptırım yapılacaktır.
GSCimbom Yönetimi
hadi geçmiş olsun o zaman ledesma için...
ama hernandes'i aldı lazio imkansız kalması ledesma'nın...
Bence de kalsın. Ben ısınamadım kendisine. Reo-Coker falan daha iyi tercih olur.
Ledesma,Reo-Coker'e oranla Türkiye'de çok daha başarılı olacak bir yapıya sahip. Bir Reo-Coker tutturuldu box-to-box diye. Makoun'dan da Ledesma'dan da daha yukarı bir adam değil gayet. Zaten İngiltere'deki yeni kadro kurallarıyla İngiliz oyuncuları koparmak kadrodan daha da zor.