# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

1 milyon sterlin'e alabileceksek hepimiz 1 sterlin verelim getirelim adamı.

milan baroşun sözleşmesi uzatıldı resmi haber geldi bunuda önce scoutgs vermişti artık bu haberin doğruluğundan hiç bir şüphem kalmadı...

Rosicky ve Ladesma hayırl ıolsun takımımıza bravo scout gs bravo yönetim :)

Ya doğru mu bu Ledesma'nın kalmak istediği haberleri felan ya ? ScoutGS'ye de güveniyorum yani o kadar transfer açıkladılar önceden, bir de geçenlerde Baros'la 2 yıl sözleşme uzatıldı haberini vermişlerdi, bugün o haber resmi site tarafından doğrulandı, gene yanılmadı ScoutGS.

Ya doğru mu bu Ledesma'nın kalmak istediği haberleri felan ya ? ScoutGS'ye de güveniyorum yani o kadar transfer açıkladılar önceden, bir de geçenlerde Baros'la 2 yıl sözleşme uzatıldı haberini vermişlerdi, bugün o haber resmi site tarafından doğrulandı, gene yanılmadı ScoutGS.

kendisinin öyle bişey dediği yok takım arkadaşı olan kaleci muslera kendince öyle bir yorum yapmış...

53158825.jpg

muhteşem ikili olacaklar inşallah

değil değil rahat ol:D,yalnız reo coker ın 1 milyon euro ya blackburn e gideceği haberleri var,sudan ucuz la resmen,onu da alsak keşke:o

star tv ve kanal d haberlerini izledim ikiside kesin olarak dedi :) artık açıklansada bayram yapsak

star tv de baptistada para sorunu yaşandı ama ladesma ve rosicky ile kesin olarak anlaşmaya varıldı olarak söylendi kanal d de aynı şekilde bakalım inşallah ya

kendisinin öyle bişey dediği yok takım arkadaşı olan kaleci muslera kendince öyle bir yorum yapmış...

değil değil rahat ol:D,yalnız reo coker ın 1 milyon euro ya blackburn e gideceği haberleri var,sudan ucuz la resmen,onu da alsak keşke:o

O zaman transfere kesin gözüyle bakıyorum son Baros olayından sonra. İnşallah gerçekleşecek transferler :)

star tv de baptistada para sorunu yaşandı ama ladesma ve rosicky ile kesin olarak anlaşmaya varıldı olarak söylendi kanal d de aynı şekilde bakalım inşallah ya

Star TV / Kanal D = Doğan Haber Ajansı.

haydi haydi haydi... Allah aşkına...

Arkadaşlar bugün Rosicky'i çıplak gözle izleme fırsatım oldu. Legia Arsenal maçından yeni geldim, taze taze aktarayım görüşlerimi. İlk 45 dakika forma giydi. Sol açık olarak başladı. Daha sonra sırasıyla sol iç, ortasaha ve Defansif ortasaha olarak oynadı. Sol açık ve sol iç ortada etkili olduğunu söyleyebilirim. Topu saklama yeteneğine hayran kaldım. Nasri ile birlikte ilk yarı ayakta kalabilen tek isimdi. Ne kadar baskı yerse yesin dan dun oynamıyor. Görerek çok akıllı paslar yapıyor. Hazırlık maçı olmasına rağmen hırsı da çok üst seviyedeydi. Bu da çok hoş bir özellik.

İşin özüne gelecek olursak çok kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen, Arsenal takımında yer bulması biraz zor gibi görünüyor. Ki yerine giren Eboue 2 gol attı. Velhasıl kendisine sorma şansı bulamasamda, Galatasaray'a gelmemesi için hiçbir neden göremiyorum. Hatta geleceğine dair daha da umutlandığımı söyleyebilirim. Bize çok yararlı olacağı kesin. Umarım gelir ve hayırlı olur.

Sevgiler...

Arkadaşlar bugün Rosicky'i çıplak gözle izleme fırsatım oldu. Legia Arsenal maçından yeni geldim, taze taze aktarayım görüşlerimi. İlk 45 dakika forma giydi. Sol açık olarak başladı. Daha sonra sırasıyla sol iç, ortasaha ve Defansif ortasaha olarak oynadı. Sol açık ve sol iç ortada etkili olduğunu söyleyebilirim. Topu saklama yeteneğine hayran kaldım. Nasri ile birlikte ilk yarı ayakta kalabilen tek isimdi. Ne kadar baskı yerse yesin dan dun oynamıyor. Görerek çok akıllı paslar yapıyor. Hazırlık maçı olmasına rağmen hırsı da çok üst seviyedeydi. Bu da çok hoş bir özellik.

İşin özüne gelecek olursak çok kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen, Arsenal takımında yer bulması biraz zor gibi görünüyor. Ki yerine giren Eboue 2 gol attı. Velhasıl kendisine sorma şansı bulamasamda, Galatasaray'a gelmemesi için hiçbir neden göremiyorum. Hatta geleceğine dair daha da umutlandığımı söyleyebilirim. Bize çok yararlı olacağı kesin. Umarım gelir ve hayırlı olur.

Sevgiler...

Görüşler için teşekkürler. Rosicky'de sadece ofansa yönelik bir oyuncu değil zaten. Çok yönlü bir oyuncu. Pas futbolunu en iyi oynayan ekiplerin birinden geliyor ayrıca. Ve Aslantepe için de muhteşem bir transfer. Yani açıkçası her yönüyle nokta transfer bu Rosicky. Yıllardır böyle transfer olmamıştı gerçekten. Hem takım oyuncusu, hem çok yönlü oyuncu, hem de yıldız nitelikli bir oyuncu.

[video=youtube;vYOLKZ2UvhY]https://www.youtube.com/watch?v=vYOLKZ2UvhY[/video]

Aslanım benim, nasıl kayıyor ama toplara. :)

Rosicky'nin fiziksel durumu nasıldı? 2.Concecaio olmasın aman.

Rosicky'nin fiziksel durumu nasıldı? 2.Concecaio olmasın aman.

Boy 179 cm sanırım. Bugünkü maçta gördüğüm kadarıyla gayet yeterli bir fizik yapısı var. Kondisyon olarak 45 dakikada çok iyi gördüm. Topsuz oyunda çok iyi. Hazırlık maçı olmasına rağmen gayet hırslı, diri ve çabuktu. Özellikle Baros'a çok güzel toplar hazırlayacağını düşünüyorum.

Reo-Coker ile Cana arasında teknik özellikler arasında pek bir fark yok, ama mental açıdan bakıldığında Cana ağır basar. İkisi arasında Cana'yı tercih ederim her türlü. Ledesma ise Reo-Coker'dan daha teknik bir oyuncu, daha ofansif özellikli. Reo-Coker frikik atmaz, Ledesma'nın bu özelliği de var, Lazio'da duran topları Ledesma kullanıyor. Reo-Coker daha hızlı ve daha güçlü ama Ledesma her türlü Reo-Coker'dan daha iyidir. Ayrıca 1 milyon Euro'ya Blackburn'e gitmesi muhtemel, Martin O'neill'ın hiç sevmediği ve takım içerisinde sürekli sorun çıkaran bir adam. Kurtulmak için bedava bile satmaya razılar da sembolik bir ücret almış olmak adına fiyatını 1 milyon olarak belirlemiş olabilirler.

Reo-Coker ile Cana arasında teknik özellikler arasında pek bir fark yok, ama mental açıdan bakıldığında Cana ağır basar. İkisi arasında Cana'yı tercih ederim her türlü. Ledesma ise Reo-Coker'dan daha teknik bir oyuncu, daha ofansif özellikli. Reo-Coker frikik atmaz, Ledesma'nın bu özelliği de var, Lazio'da duran topları Ledesma kullanıyor. Reo-Coker daha hızlı ve daha güçlü ama Ledesma her türlü Reo-Coker'dan daha iyidir. Ayrıca 1 milyon Euro'ya Blackburn'e gitmesi muhtemel, Martin O'neill'ın hiç sevmediği ve takım içerisinde sürekli sorun çıkaran bir adam. Kurtulmak için bedava bile satmaya razılar da sembolik bir ücret almış olmak adına fiyatını 1 milyon olarak belirlemiş olabilirler.

Reo-Coker teknik olarak Cana'dan iyidir. Tam olarak bir ön libero değil zaten Reo-Coker. Defansif bir orta saha ama Essien gibidir stili. Daha çok gezen bir adam yani. Zaten Essien gibi sağ açıkta ve sağ bekte de oynamışlığı var. Benzer özellikleri olduğu için normal zaten böyle de oynamış olması. Dün de izledim zaten yeniden. Ara pasları, top kapmaları falan parladığı dönemden kötü değil. Hatta bir pozisyonda sıfıra inip, Delfouneso'ya güzel bir pas çıkarttı. Güzel bir asist yapıyordu az daha. Takım içinde her zaman sorun çıkartan bir adam değil ayrıca. MON'la kavga etmişti bir ara. Başka da pek mevzusu yok. West Ham zamanında takımın kaptanıydı hatırlarsan. Lucas Neill bile vardı hatta o zamanlar. Bu adamdan kurtulmak diye bir şey olamaz. Reo-Coker forma şansı bulamadığı için ayrılacak muhtemelen. Sözleşmesinin son yılı olduğu için Webster'la falan halledecekler galiba bonservisi de. O yüzden 1 milyon € bonservisi var.

Ledesma'yı da izlemediğim için bilmiyorum nasıl olduğunu ama Reo-Coker daha çok bizim aradığımız adam. Bize kondisyon olarak iyi adamlar lazım çünkü box-to-box olarak. Ledesma ise tekniğiyle ön planda gibi gözüküyor. Duran topları kullanması ise önemli değil. Arda ve Rosicky kullanır, pek problem olmaz. Geçen sezon Elano kullanacak diye birçok duran top heba olmuştu. Arda ise düzenli olarak etkiliydi. Underrated bir adamdır Arda duran toplar konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt