# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

scoutgs den olumlu yada olumsuz bi acıklama gelmeli artık olmadıysa daha fazla beklemeyelm

fırtına öncesi sessizlik hala niye açıklanmadı enazından 1 i açıklanmalıydı scoutgs e güveniyoruz ama aklımada kötü şeyler gelmio değil

Scout patlamaz diyorum ama patlarsa da bu sefer sürpriz olmayacak gibi millet içten içe alıştırmaya başladı kendini

Scoutgs patlamayacaktır görün bakın. Ben güveniyorum inanmaksa inanıyorum.

Çok mahçup olduk. Bugünde açıklanmadı

valla geceleri duzgun uyku uyuyamıom transferler açıklansın kim gelcekse gelsn artık scout yanılma ltfen ne olr :)

Neye grellayamı?

İsimden bahsetmiyorum kim olursa ama dedikleri olmayacak gibi yani imzalar atıldı deniyor o zaman yönetim niye açıklamaz ki düşünüyorum bir tane mantıklı açıklama bulamıyorum varsa önerisi olan buyursun

Benim daha çok kafama takılan Scoutgs'nin imzalar atıldı demesinin ardından şimdi de bir pürüz yok halen demesi.İmza atıldıysa nasıl pürüz olabilir ki zaten?

Benim daha çok kafama takılan Scoutgs'nin imzalar atıldı demesinin ardından şimdi de bir pürüz yok halen demesi.İmza atıldıysa nasıl pürüz olabilir ki zaten?

Anlaşıldı son detaylar konuşuluyor olabilir.Karşı taraf biraz daha para koparmaya çalışıyor olabilir.Kolay değil bu işler.

Rosicky,Ledesma öldi mü?

Elano kaldı mu?

Scoutgs hava aldı mu?

M.sarp forma yırtılur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt