# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Anlaşıldı son detaylar konuşuluyor olabilir.Karşı taraf biraz daha para koparmaya çalışıyor olabilir.Kolay değil bu işler.

İmza atılması demek pazarlığın devam etmesi demek değildir ki.Madem hala pazarlık aşamasındayız neden daha önce kesinleşmeden duyurmayacağız demelerine rağmen bu 2 adamı duyururlar?Biz bu siteye güveniyoruz ki güvenilmesi gereken bir site,kötü niyetli olduklarını da asla düşünmüyorum.Ama madem bu kadar kesin konuşuyorlar daha neyin pürüzünden bahsediyorlar?Fenerbahçe'nin şampiyonluğu değil ki bu acaba diye düşünesin.İmza atıldıysa transfer bitmiş demektir zaten.Bu sefer ciddi bir hüsrana uğrayacağız diye korkar oldum.Gerçekten imzalar atılmış olsaydı en azından bugün bir tanesini duyururlardı.

Eğer Stoch haberinden Sercan haberinden ders almadan böyle bir şey yaptılarsa gerçekten kendilerine de yazık bize de yazık.

Valla olumlu düşünmek istiyorum. tek sorun teminatın yatması bekleniyordur, umarım, inşallah, sanırım :).

Kesinlikle patlamiycak scoutgs yoksa bir cok haber cikti bu transfere dair olumsuz yonde, eger bir sey olsaydi kesin bir aciklama gelirdi fakat onlarda delirdi artik daha ne yazalim diyorlar. Ayni seyleri pino transferinde de yasadik fakat ders almisa benzemiyoruz

ledesma bugün açıklanacaktı. ödeme planında sorun çıktı.

Zaten listede ondan önce vidal ve makoun vardı. Belki Makoun için yeniden kasabiliriz. Ledesma şu dakikadan sonra zor beyler.

scoutgs için üzüldüm açıkçası.

Rosicky'i kesinlikle alamayacakmışız.

Kaynak: Ntvspor / Özgür Buzbaş

Bahsi geçtimi bilemiyorum;Elano UEFA'ya bildirilmiş arkadaşlar.Hiçbirşeye delirmiyorumda şu garip düzeysiz site "bak biz demiştik" diyecek diye sinirlerim ayaklanıyor.Scoutgs ve ***'nin bu seviyesizlere sağlam bi kapak yapacağına o kadar inandım ve istedimki.Hoş herşey bitmiş sayılmaz Elano kadromuzdaykende "Küçük Mozart" ve asabi Arjantinli'yi kadromuza katabiliriz. (Umarım da böyle olur)

Edit : Bu arada bilmeyişimi mazur görün diğer blog sitesinin (adı F ile başlayan) isminin zikredilmesi yasakmıydı ?

Futbolcularla anlasip on protokol imzaltmis olabiliriz de asil is kluplerle anlasmak tabi. Sanirim futbolcularla ilgili sikinti yok sorun kluplerle. Odeme plani vs. Scoutgs'nin imzalar atildi dedigi on protokoldur.

Scoutgs yöneticileri mahkeme işleriyle uğraşıyor bu aralar.

Umutsuzluk çökmeye başladı.

Çöker tabi...Olumsuz haberler medyada dolaşırken yönetimden veya resmi siteden bir açıklama yok hala.Arda ile ilgili "İtalya'ya satılacak" dedikodularına anında nasıl tepki verildi.Demekki müdahelede bulunabiliyorlar hemen.Taraftarın sabrını daha fazla zorlamaları bu bağlamda hiç doğru bir davranış değil.En azından bir basın toplantısı yada durum analizi yaparak açıklama yapsalarda rahatlasa herkes.Eğer kadromuzun son hali şu anki gibiyse Seyrantepe'yi kimle dolduracaklar merak ediyorum.Tamam aşkımız formaya tamamda bu taraftarda gerine gerine zevkle takımını izlemek verdiği paranın karşılığını almak ister bunuda gözardı etmemek lazım.

rosicky geliyor derken :D

Ledesma alınabilir ama rosicky olmayacak bence.Biri gelmezsede scoutgs patlamış sayılır çünkü kesin konuştular.Birini tesadüf bildiler olur

Ledesma gelmesin, Rosicky gelsin, ScoutGS patlasın, Galatasaray gerçek bir box-to-box alsın, herkes mutlu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt