# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Bence transfer haberi gelene kadar bu konuya kilit vurulsada ona göre tartışmayı eğer olacaksa ona göre yapsak. Şu an ne desek ne yazsak boşuna yani.

Hiç izlemediğini söylediğin bir adam hakkında nasıl yazı yazıyorsun_??

Yazar o,

bir zamanlar bu forumda "scout" rütbeliydi hatta biz pes ten adam beğenip yazıyorlar dediğimizde eleştirildik neyse kendisi söylüyor işte peste almış Ledesma'yı ve beğenmemiş birde İnter'den hayali bir arkadaş :)

Şaka bir yana, Ledesma gelir ve gerçekten yararsız olabilir. Ama gelmeden, izlemeden oyun ya da şizofrenik bir arkadaşın yorumu ile b.o.k atmak oyuncuya ayıp enazından. Bu arada Barış gerçekten gelişim gösteriyor onu geçtim Aydın'dan J.Navas yaptım ben :) (birde böyle bir başlık vardı bir zamanlar)

Yazar o,

bir zamanlar bu forumda "scout" rütbeliydi hatta biz pes ten adam beğenip yazıyorlar dediğimizde eleştirildik neyse kendisi söylüyor işte peste almış Ledesma'yı ve beğenmemiş birde İnter'den hayali bir arkadaş :)

Şaka bir yana, Ledesma gelir ve gerçekten yararsız olabilir. Ama gelmeden, izlemeden oyun ya da şizofrenik bir arkadaşın yorumu ile b.o.k atmak oyuncuya ayıp enazından. Bu arada Barış gerçekten gelişim gösteriyor onu geçtim Aydın'dan J.Navas yaptım ben :) (birde böyle bir başlık vardı bir zamanlar)

FIFA'da beğenmediğim şakaydı zaten. Orada dalga geçer gibi yorum yapmış lavukla dalga geçtim. FIFA'da beğenmeyişim kriter olsaydı, yazıda belirtirdim. Yorumda yaptım ben bunu ki şaka olduğu anlaşılsın. Ama maalesef espriden falan anlamıyor bazı insanlar.

FIFA'da beğenmediğim şakaydı zaten. Orada dalga geçer gibi yorum yapmış lavukla dalga geçtim. FIFA'da beğenmeyişim kriter olsaydı, yazıda belirtirdim. Yorumda yaptım ben bunu ki şaka olduğu anlaşılsın. Ama maalesef espriden falan anlamıyor bazı insanlar.

Eee normal Serhat, radikal ve marjinal olan sensin biz seni izliyoruz. Diğer yorumları okumadım bu arada, ne lavukmuş ya:) İyi yerden yakalamış seni..

Yattı gibi bu transferler.. :o

serhat adamın defasnsif özellikleri düşük diye bahsetmişsin ama ledesma son sezonu harç 32 maçtan aşağı oynamamış,italya gibi çok sert oynanan bi ligde sert olmayan bi oyuncu bana göre bu kadar istikrarlı bi şekilde oynayamaz,bide lazio nun taktiği 3-5-2 sanırım,ledesma tam ofansa yönelik değil,brocchi ile beraber defansa yönelik oynuyolardı benm izlediğim maçlarda,yani brocchi ofansı düşük bi adam olduğundan ileri top taşıma işini ledesma daha çok üstleniyor ama bu defansı zayıf olduğunu göstermez bence,içini ferah tut derim.

serhat adamın defasnsif özellikleri düşük diye bahsetmişsin ama ledesma son sezonu harç 32 maçtan aşağı oynamamış,italya gibi çok sert oynanan bi ligde sert olmayan bi oyuncu bana göre bu kadar istikrarlı bi şekilde oynayamaz,bide lazio nun taktiği 3-5-2 sanırım,ledesma tam ofansa yönelik değil,brocchi ile beraber defansa yönelik oynuyolardı benm izlediğim maçlarda,yani brocchi ofansı düşük bi adam olduğundan ileri top taşıma işini ledesma daha çok üstleniyor ama bu defansı zayıf olduğunu göstermez bence,içini ferah tut derim.

1 - Defansif özelliklerle, oynadığı maç sayısının ne alakası var?

2 - İtalya Ligi'nin çok sert olduğunu düşünmüyorum. Daha çok defansif bir lig. Sertlik de var ama EPL'de de var o kadar. Ayrıca yavaş bir lig.

3 - Ledesma'nın tam ofansif bir adam olmadığını biliyorum. Ama öğrendiğim kadarıyla ofansif olarak daha iyi bir adam. Defansif olarak da vasat. Mustafa Sarp kadar bile top kapacağını zannetmiyorum.

4 - Yanlış transfer.

2 - İtalya Ligi'nin çok sert olduğunu düşünmüyorum. Daha çok defansif bir lig. Sertlik de var ama EPL'de de var o kadar. Ayrıca yavaş bir lig.

3 - Ledesma'nın tam ofansif bir adam olmadığını biliyorum. Ama öğrendiğim kadarıyla ofansif olarak daha iyi bir adam. Defansif olarak da vasat. Mustafa Sarp kadar bile top kapacağını zannetmiyorum.

4 - Yanlış transfer.

Aga, sen defansa Puyol-Pique gibi adamları istiyordun. Orta sahaya da Xavi-Fabregas gibi adamları arıyor olmalısın ama zor be üstadım. Kasmaya gerek yok, Ledesma yanlış transfer olmaz, yanlış olan transfer edilmeden önce senin izlemeden yorum yapanlardır.

Bu senenin takıntısı Ledesma olacak sanırım.

4 - Yanlış transfer.

ötekileri zaten kendin cevaplamışsın sadece 1 e cevap vereyim,ledesma nın tam ofansif olmadığını biliyorum diyosun,bende lazio 3-5-2 oynuyo diyorum ortada daha çok ofansa destek veren adam ledesma olmamalı o zaman,istatistikleri düşük zaten,diğer 2 orta sahadan biri olmalı,orada da defansif gücü vasat denen bi adamı oynatmazlar rahat ol,sadece defansif gücü çok yüksek değildir,ofansa daha çok destek veriyodur,ayrıca izlemeden yanlış transfer teşhisi koyman ayrıca komik.

bunlar bir haftadır hala ayrıntıları veremedi mi yaw :D

Bekleyin beyler köprüden önceki son çıkıştayız :D

Ben Emre Çolak olsam Rosicky'nin bokunu yerim çok afedersiniz, peşinden 1 sn. ayrılmam.

serhat , peki ledesma yerine o bölgeye cocker dıında önerebileceğin ve bu saatten sonra bizim alabileceğimiz bir oyuncu varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt