# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Yalnız Cem, Serhat bence Ledesma'yı kötü futbolcu olduğunu düşündüğünden değil defansif yönü ağır basan bir oyuncu daha alınması gerektiğini düşünürken ofansif yönü biraz daha ağır basan Ledesma'nın alınmasını istemediği için bu transfere karşı çıkıyor. Benim anladığım bu, bu durumda Serhat da kendi düşündükleri doğrultusunda sonuna kadar haklı olabilir. Ha bana kalırsa ben gelmesini isterim Ledesma'nın.

Da sıkıntı şu,eğer bizim box-to-box oyuncumuzun defansif yönü ağır basarsa hele de Cana gibi duvar görevi görecek bir oyuncu varken, biz ofansda her türlü sıkıntı çekeriz. İleri 4'lü tek başına götüremez ligi ve Avrupa'yı. Bizim box-to-boxumuzun ofansif özelliklerinin ağır basması Türkiye'de özellikle işimizi kolaylaştıracaktır.

bu adamlar %90 bizde zaten ama bunlardan birinden vazgeçilirse bence bu adamlardan daha iyi olmayan adamlar gelir. çünkü çok geç kalındı transferde. bu saatten sonra herşey farz kabul edin bence

arkadaşlar şuan hiç bir şey kesin değil yanlız şuan düşük ihtimal dediğim daha önce rosicky için sıcak gelişmeler olduğunu öğrendim herkes sabırlı olsun

BCA yazmıs. Bu forumda pek güvenilmez BCA'ya ama ben yinede ekledim.

arkadaşlar şuan hiç bir şey kesin değil yanlız şuan düşük ihtimal dediğim daha önce rosicky için sıcak gelişmeler olduğunu öğrendim herkes sabırlı olsun

BCA yazmıs. Bu forumda pek güvenilmez BCA'ya ama ben yinede ekledim.

BCA nedir, kusura bakma cahillik işte :)

Da sıkıntı şu,eğer bizim box-to-box oyuncumuzun defansif yönü ağır basarsa hele de Cana gibi duvar görevi görecek bir oyuncu varken, biz ofansda her türlü sıkıntı çekeriz. İleri 4'lü tek başına götüremez ligi ve Avrupa'yı. Bizim box-to-boxumuzun ofansif özelliklerinin ağır basması Türkiye'de özellikle işimizi kolaylaştıracaktır.

Hocam bu benim değil Serhat'ın düşüncesi zaten. Ben Ledesma'nın gelmesini isterim. Ama Serhat o şekilde daha başarılı olabileceğimizi düşünüyor olsa gerek, kafasındaki takım şablonu bu. Nasıl senin, benim bir görüşümüz varsa bu konuda bu da onun görüşü. Bu doğrultuda da Ledesma yerine defansif yönü daha kuvvetli bir oyuncu alınmasını daha doğru buluyor. Ledesma'ya karşı çıkmasının sebebi de tamamen bu. Kendi düşündükleri doğrultusunda haklı olabilir ama dediğim gibi kendi düşünceleri doğrultusunda.Kim haklı kim haksız ancak sezon sonunda belli olur. O yüzden bence "Ledema'yı nasıl istemezsin!" gibi yorumlarda bulunmak pek doğru değil.

boşuna bekliyoruz elano gitmeden transferler açıklanmayacak gibi

Hocam bu benim değil Serhat'ın düşüncesi zaten. Ben Ledesma'nın gelmesini isterim. Ama Serhat o şekilde daha başarılı olabileceğimizi düşünüyor olsa gerek, kafasındaki takım şablonu bu. Nasıl senin, benim bir görüşümüz varsa bu konuda bu da onun görüşü. Bu doğrultuda da Ledesma yerine defansif yönü daha kuvvetli bir oyuncu alınmasını daha doğru buluyor. Ledesma'ya karşı çıkmasının sebebi de tamamen bu. Kendi düşündükleri doğrultusunda haklı olabilir ama dediğim gibi kendi düşünceleri doğrultusunda.Kim haklı kim haksız ancak sezon sonunda belli olur. O yüzden bence "Ledema'yı nasıl istemezsin!" gibi yorumlarda bulunmak pek doğru değil.

Doğru,katılıyorum zaten bu yazdığım aynı şeyi Serhat'a da yazdım dün ama cevap vermedi. Sanırım fikrinde bir değişiklik yok. Yine de ben Ledesma'nın gerekli bir transfer olduğunu düşünüyorum, ileri 4'lü sıkıştığında rol alacak bir ortasaha oyuncumuzun bulunması ofans gol yollarında çeşitlilik sağlayacaktır.

kusura bakmasınlar ama scoutgs kıvırmaya başladı.geçen hafta resmi imzalar atıldı geliyorlar dendi şimdi de önanlaşma imzalanmıştı demeye başladılar 2-3 gün daha sürse prensip anlaşmasına varılmıştı diyecekler.iki oyuncuda yalan oldu bence özellikle ledesma yı mutlaka almamız lazımdı.bu ramazan ayında sarp-ayhan-barış üçlüsü bizi kanser edecekler anlaşılan

ledesma oyunun sıkıştığı anlarda gerek sert şutları gerekse kullandığı ölü toplarla bize çok puan kazandırabilirdi.

hayatımın yarısı ölü toplarda arif erdem i görmekle geçti diğer yarısınıda sabri ile tüketmek istemiyorum.

Alex ne zaman koşmuş ki.

Aykut Kocaman, “biz futbol oynamıyoruz, sadece koşuyoruz” diyen küskün yıldıza böyle tepki gösterdi:)

ledesma oyunun sıkıştığı anlarda gerek sert şutları gerekse kullandığı ölü toplarla bize çok puan kazandırabilirdi.

hayatımın yarısı ölü toplarda arif erdem i görmekle geçti diğer yarısınıda sabri ile tüketmek istemiyorum.

Gelmiyecekmiş gibi konuştun

kusura bakmasınlar ama scoutgs kıvırmaya başladı.geçen hafta resmi imzalar atıldı geliyorlar dendi şimdi de önanlaşma imzalanmıştı demeye başladılar 2-3 gün daha sürse prensip anlaşmasına varılmıştı diyecekler.iki oyuncuda yalan oldu bence özellikle ledesma yı mutlaka almamız lazımdı.bu ramazan ayında sarp-ayhan-barış üçlüsü bizi kanser edecekler anlaşılan

Zaten ön anlaşma imzalandı demek,resmi sözleşme dışında her şey bitti demek.Ön Protokol dememiş ki adamlar,hem kulüp hem oyuncu ile imzalandı.Sadece sözleşme süreleri,kulube fiyatların nasıl ödeneceği belirlenmemiştir.Onları halletmek için Adnan Sezgin cimrilik yapıyordur şu an.

Arsenal:2 taksit

Adnan Sezgin:5 Taksit

.

..

Muhabbeti dönüyordur büyük ihtimal,sabırlı olmaya çalışalım.İyi düşünelim öyle olsun.

Scoutgsde hala manşette duruyor haberler neden kurcalıyorsunuz anlamadım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt