- 17 Temmuz 2010
- 8.401
- 1
- 1.173
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma
Da sıkıntı şu,eğer bizim box-to-box oyuncumuzun defansif yönü ağır basarsa hele de Cana gibi duvar görevi görecek bir oyuncu varken, biz ofansda her türlü sıkıntı çekeriz. İleri 4'lü tek başına götüremez ligi ve Avrupa'yı. Bizim box-to-boxumuzun ofansif özelliklerinin ağır basması Türkiye'de özellikle işimizi kolaylaştıracaktır.
Yalnız Cem, Serhat bence Ledesma'yı kötü futbolcu olduğunu düşündüğünden değil defansif yönü ağır basan bir oyuncu daha alınması gerektiğini düşünürken ofansif yönü biraz daha ağır basan Ledesma'nın alınmasını istemediği için bu transfere karşı çıkıyor. Benim anladığım bu, bu durumda Serhat da kendi düşündükleri doğrultusunda sonuna kadar haklı olabilir. Ha bana kalırsa ben gelmesini isterim Ledesma'nın.
Da sıkıntı şu,eğer bizim box-to-box oyuncumuzun defansif yönü ağır basarsa hele de Cana gibi duvar görevi görecek bir oyuncu varken, biz ofansda her türlü sıkıntı çekeriz. İleri 4'lü tek başına götüremez ligi ve Avrupa'yı. Bizim box-to-boxumuzun ofansif özelliklerinin ağır basması Türkiye'de özellikle işimizi kolaylaştıracaktır.