# Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Tomas Rosicky ve Cristian Daniel Ledesma

besle besle adam et, adama katil derlerken sahip çik, sonra git o kadil diyen adamlarin kucagina, böyle bir bunyeyi kabul edemem her ne kadar yetenekli olsada,

hangi yuzle geri galatasariyimiza gelebilir

saka bi yana nefret ederim kendisinden, adam olduysa galatasaray sayesinde, para kazandiysa galatasaray sayesinde, ama insan ... olunca anca bu kadar olabiliyor iste

Emre Belözoğlu değil de istedim 2 tane Türk oyuncu var ortasaya. Biri Necip -tabi Bjk vermez- diğeri Murat Ceylan. Bana göre alabileceğimiz en iyi adam Murat Ceylan olur. TSL 'den Türk olarak tabi.

Caliendo: "Aumento per Maicon" E il Real si prende Carvalho  - Calcio - Calciomercato

Il mercato in tempo reale. Il procuratore del brasiliano: "Se è fuori dal mercato, Moratti gli dia un riconoscimento per questi anni di vittorie". Mourinho ritrova il portoghese del Chelsea che firmerà un biennale. No della Juve al Madrid che chiedeva Chiellini. Roma, tutto fatto per Burdisso Jr. Denis-Udinese: accordo vicino. Thiago resta all'Atletico Madrid. Caso Ledesma: tutto fermo su rinnovo o trasferimento, Inter e Juventus alla finestra(yani ya inter ya juve)

Hayır şimdiki dediğinde subjektif. Hatta daha subjektif. Sen yaptığın çalışmanın kıymeti bilinsin ve takdir edilsin diye şöhret olma peşinde koşarsın diğeri para kazanıp cebini doldurmak için şöhret olmak ister. Sabri 'nin en iyi 15 sağ bekten biri olduğunu gerekirse istatistiklere dökersin tam objektif olmasa bile daha fazla kabul görür.

Evet eddiğin doğru. Kimi takdir görmek için şöhret olmak istiyor, kimisi de para için. Ama adamlar kendileri açıkladı para peşinde koşmadıklarını. Ayrıca sitelerinde reklam da yoksa, bu da kanıtıdır. Kanıt varsa, her şey objektiftir.

İyi de ScoutGS dahil her sitenin reklama ihtiyacı vardır.

Örneğin,

Bir oyuncu neden Beyaz Show'a konuk olarak çıkar?

Çıkarken para almaz ama daha çok tanıyanı olur, daha şöhret olur, haliyle kitapları, albümleri vs. daha çok ilgi görür.

ScoutGS ne kadar popüler olursa, yazdıklarını o kadar çok kişi okur.

Bu da sitenin biraz daha amaca hizmet etmesi demektir.

Sen bir Blog açıyorsun. Hiç mi reklamını yapmazsın bir şekilde. Blog'dan para kazanmazsın, altı üstü kendince bir takım yazılar yazarsın. Ama o yazıları birilerinin tarafından okunmasını istersin.

ScoutGS'yi sen biliyorsun, ben biliyorum. İnternete her giren biliyor mu peki? Hayır.

Taraftar sitelerine üye olmayan, sadece Spor3.com vs. gibi sitelerden spor haberlerini takip edenler var.

Gerçekten Scouting işiyle ilgili olanlar var.

Bir şekilde onlarada ulaşıyorlar.

Ayrıca bu haberlerin gerçek çıkması, onları dahada saygın ve "okunur" kılar.

La Gazetta Della Sport'da Ledesma'nın menajeri şöyle konuşmuş ; Ledesma ya İnter'e ya Juventus'a gidecek.

Spor Gecesinde söylediler, ben öyle bir haber göremedim ama internet sitelerinde.

Keşke keşke. Elano'yu da Flamini'yle takas ederiz. Rosicky de gelir. Süper olur.

İyi de ScoutGS dahil her sitenin reklama ihtiyacı vardır.

Örneğin,

Bir oyuncu neden Beyaz Show'a konuk olarak çıkar?

Çıkarken para almaz ama daha çok tanıyanı olur, daha şöhret olur, haliyle kitapları, albümleri vs. daha çok ilgi görür.

ScoutGS ne kadar popüler olursa, yazdıklarını o kadar çok kişi okur.

Bu da sitenin biraz daha amaca hizmet etmesi demektir.

Sen bir Blog açıyorsun. Hiç mi reklamını yapmazsın bir şekilde. Blog'dan para kazanmazsın, altı üstü kendince bir takım yazılar yazarsın. Ama o yazıları birilerinin tarafından okunmasını istersin.

Evet doğru şeyleri söylemişsin. Kafan neyde karşıtı anlamadım? Benimle çelişen bir laf etmemişsin şu ana kadar.

Evet doğru şeyleri söylemişsin. Kafan neyde karşıtı anlamadım? Benimle çelişen bir laf etmemişsin şu ana kadar.

Sana karşı etmemiştim ki bu lafları.

Reklama ihtiyacı yok arkadaşlara yazdım.

Blog dediğim için düşündüysen, genel bir örnekti.

Bu konuda çok cahilsiniz. Kendi reklamlarını yapıyorlar. Sitelerinde reklam olmaması, tamamen saçma bir argüman. Sitelerine koyacakları reklam onlara sadece para kazandırır, şöhret değil. ScoutGS'den para kazanmak gibi bir dertleri yok adamların. Sadece şöhreti istiyorlar. Bunu da yanlış anlamasınlar. ScoutGS gibi bir amaca hizmet ediyorsanız, bunun dikkat çekmesini de istersiniz.

Kendi reklamlarını yapmalarının, sitelerine aldıkları reklamlarla ne alakası var lan cidden? Hakikaten çok saçma yorumlar yapmışsınız.

Herkesi kendin gibi görmemelisin ;) Bazıları şöhretide umursamaz, parayıda..

Herkesi kendin gibi görmemelisin ;) Bazıları şöhretide umursamaz, parayıda..

Bir şeyleri umursuyorlardır. Bu olayda şöhreti umursadıklarını görebiliyoruz. Kimsenin görmesini istemedikleri bir şey yazıyor olsalardı, bunu bir sitede yazıyor olmazlardı. Birilerini öneriyorlar ve analizlerini sunuyorlar. İnsanların görmelerini istiyorlar. Bundan daha başka bir şey olamaz istedikleri. Diğer seçenekleri eledik.

Ayrıca benden bahsediyorsak, ben bir şey daha önemserim. O da "dil bilgisi". Konuşuyoruz, yazıyoruz falan. Bunların hepsi anlaşmak için. Sen ise anlaşamamayı seçiyorsun. 1 satırlık yazında, 4 tane kusur var. Tebrikler. ;)

Rosicky transferi yatarsa, o şekilde bir bilgi gelirse, anında açıklarız burada.

Uzatmak sizce bize fayda mı getirir ?

Yatan birşey yok.

Hakan Can - Scoutgs

Rosicky transferi yatarsa, o şekilde bir bilgi gelirse, anında açıklarız burada.

Uzatmak sizce bize fayda mı getirir ?

Yatan birşey yok.

Hakan Can - Scoutgs

İşte bu herşeyi ortaya koyuyor. Bu şu demek oluyor, transferler resmiyet kazanmamış ki yatma ihtimalinden bahsetmeye başlamışlar. Şimdi transferlerin yattığı haberini ilk biz verdik diye de övünür scoutgs. Madem resmiyet kazanmamış neden açıklıyosunuz arkadaşım .

Şu Serhat'ı fazla önemsemeyin arkadaş.Narsist ve cahilin teki.

ScoutGS yöneticilerinden birisi bunu yazan. Transferin neden açıklanmadığı belli oldu;

Elano'yu beklemelerinin nedeni satmaya çalıştıkları takıma koz vermemek olabilir mi ? Galatasaray bilmiyorum farkındamısınız ama tok satıcı durumunda Elano konusunda.Rosicky ve Ledesmayı açıklamış bir takım aynı konumda olur mu ? Bir de bu açıyı değerlendirelim derim ner dersiniz ?

Bu da demek oluyor ki Galatasaray diğer 2 transferi rahatça yapabilmek için Elano'dan gelecek parayı bekliyor. Haliyle şu durumda kadromuza baktığımızda Elano bizim için değerli oyuncu, çünkü mevkiisinde ki tek tecrübeli ve kaliteli oyuncu kendisi (ofansa yönelik orta saha). Ve şu durumda Rosicky felan gelirse daha az bir fiyata gidebilir, çünkü bu sefer Elano'dan daha kaliteli bir futbolcumuz olmuş olur, haliyle Elano 2.planda kalır ve yedek gibi görünen bir adamı 10-14 Milyon € gibi fiyatlara satamayız haliyle...

Yani transferler için Elano'nun satışı bekleniyor.

ScoutGS yöneticilerinden birisi bunu yazan. Transferin neden açıklanmadığı belli oldu;

Bu da demek oluyor ki Galatasaray diğer 2 transferi rahatça yapabilmek için Elano'dan gelecek parayı bekliyor. Haliyle şu durumda kadromuza baktığımızda Elano bizim için değerli oyuncu, çünkü mevkiisinde ki tek tecrübeli ve kaliteli oyuncu kendisi (ofansa yönelik orta saha). Ve şu durumda Rosicky felan gelirse daha az bir fiyata gidebilir, çünkü bu sefer Elano'dan daha kaliteli bir futbolcumuz olmuş olur, haliyle Elano 2.planda kalır ve yedek gibi görünen bir adamı 10-14 Milyon € gibi fiyatlara satamayız haliyle...

Yani transferler için Elano'nun satışı bekleniyor.

Scoutgs'li arkadaştan fazlasıyla saçma bir yaklaşım. Bir kere Elano sağ iç oynayabilen bir adam.

Arda ------------ Rosicky ------------ Elano

Cana -------- Ladesma​

Şeklinde pekala bir 11 yaratılabilir. Üstelik Pino sakat. Üstelik sürekli ileri geri çalışan bir sağ bekimiz var ve o kanadı tek başına koridor olarak kullanabiliyor. Hatta bu şekilde bir sistem orta sahayı teknik oyuncularla kalabalıklaştıracağından ve pas yüzdesini arttıracağından bence mümkünse Galatasaray'ın ilk 11'i de olmalıdır.

Takımınız kaliteli diye eldeki oyuncunun ucuza gittiğini de ilk kez duyuyorum. Eğer imzalar atıldıysa bu transferleri geciktiren tek şey teminat mektubu hazırlanması olabilir.

Bu konuda çok cahilsiniz. Kendi reklamlarını yapıyorlar. Sitelerinde reklam olmaması, tamamen saçma bir argüman. Sitelerine koyacakları reklam onlara sadece para kazandırır, şöhret değil. ScoutGS'den para kazanmak gibi bir dertleri yok adamların. Sadece şöhreti istiyorlar. Bunu da yanlış anlamasınlar. ScoutGS gibi bir amaca hizmet ediyorsanız, bunun dikkat çekmesini de istersiniz.

Kendi reklamlarını yapmalarının, sitelerine aldıkları reklamlarla ne alakası var lan cidden? Hakikaten çok saçma yorumlar yapmışsınız.

Adamların isimleri bile yok. Nasıl şöhret olmak bu? Reklam falan maddi boyutu zaten yok olayın. Adamlarda scoutgs fetişizmi var diyorsan bilemem. Enteresan bir olgu.

Scoutgs'li arkadaştan fazlasıyla saçma bir yaklaşım. Bir kere Elano sağ iç oynayabilen bir adam.

Arda ------------ Rosicky ------------ Elano

Cana -------- Ladesma​

Şeklinde pekala bir 11 yaratılabilir. Üstelik Pino sakat. Üstelik sürekli ileri geri çalışan bir sağ bekimiz var ve o kanadı tek başına koridor olarak kullanabiliyor. Hatta bu şekilde bir sistem orta sahayı teknik oyuncularla kalabalıklaştıracağından ve pas yüzdesini arttıracağından bence mümkünse Galatasaray'ın ilk 11'i de olmalıdır.

Takımınız kaliteli diye eldeki oyuncunun ucuza gittiğini de ilk kez duyuyorum. Eğer imzalar atıldıysa bu transferleri geciktiren tek şey teminat mektubu hazırlanması olabilir.

Tamam ama şöyle düşün alternatifi olmayan bir oyuncuyu iyi fiyata satmak var, bir de yedek gözüken ve ondan daha iyisi takımda bulunan oyuncuyu iyi fiyata satmak var.

Ayrıca ben de seninle aynı fikirdeyim. Böyle bir orta saha ile inanılmaz pas yaparız. Ve müthiş olur gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt