Toni Kroos Resmen Real Madrid'de

Olur mu olmaz mı bilmem ama Bayern'in o bölgesinde bolluk var. Müller, Kroos, Götze...

Kroos + Falcao < Vidal + Suarez

Takım daha güçlü olur her türlü ama almışken sağdaki ikiliyi almak çok daha iyi olurdu.

Xabi zaten 24 yasinda

o Ancelotti'nin oynamak istedigi 4-3-3 göre uygun oyuncu degil, onun yerine Illarra veya Kroos oynar

Yaşı ile ne alakası var. Xabi Alonso hiç bir zaman hızlı bir oyuncu olmadı. Orta saha oyuncusunun hızlı olmasına gerek yok. Oyun görüşü, pası, tekniği, şutu iyi olsun yeter. Kroos'da hepsi var.

Bayern'in kadrosu fazla şişti. Müllerin götzenin bile yedek kalması mümkün kroos satılırsa şaşırmam.

Kroos + Falcao < Vidal + Suarez

Takım daha güçlü olur her türlü ama almışken sağdaki ikiliyi almak çok daha iyi olurdu.

Soldaki ikili gelecek gibi. Vidal manuya gidebilirmiş. Bi de hames rodrigez alınsa iyi olur. Di maria satılabilir hames olursa cunkü ingiltereden di mariaya talep cok sanırım

Tapatalk

Soldaki ikili gelecek gibi. Vidal manuya gidebilirmiş. Bi de hames rodrigez alınsa iyi olur. Di maria satılabilir hames olursa cunkü ingiltereden di mariaya talep cok sanırım

Tapatalk

Yav Di Maria sol içte falan oynuyor saçmalamasınlar Hames gelirse takım iyice karışır. Adam gibi Vidal, Suarez/Mandzukic al yoluna devam et bozma takımı yanlış mıyım?

Yav Di Maria sol içte falan oynuyor saçmalamasınlar Hames gelirse takım iyice karışır. Adam gibi Vidal, Suarez/Mandzukic al yoluna devam et bozma takımı yanlış mıyım?

Ben di mariayı gecen sene haric hiç begenmem. Benzemayla birlikte ikisine sövdüğüm kadar kimseye sövmemiştim. Gecen sezonun hatrına kalabilir ama giderse de üzülmem.

Ayrıca bildde de cıkmıs haber

Real Madrid and Kroos are yet to reach an agreement. As soon as they reach an agreement, the 2 clubs will start negotiating. [BILD]

Tapatalk

Breaking: German channel Sport1 confirms Kroos has reached an agreement with Real Madrid and Bayern Munich has agreed to sell.

Hadi hayırlısı bakalım

Tapatalk

Ben di mariayı gecen sene haric hiç begenmem. Benzemayla birlikte ikisine sövdüğüm kadar kimseye sövmemiştim. Gecen sezonun hatrına kalabilir ama giderse de üzülmem.

Ayrıca bildde de cıkmıs haber

Real Madrid and Kroos are yet to reach an agreement. As soon as they reach an agreement, the 2 clubs will start negotiating. [BILD]

Tapatalk

Di Maria ve Benzema yetenekli ama istikrarsız tobçular. Ama geçen sene Di Maria level atladı bana sorarsan. Falcao da 10 tane Benzo eder ama sakatlık ve yaş meselesi beni geriyor.

Ayrıca hames 28 nisanda cl finali için portekize gelmiş ve real madridi otelinde ziyaret etmiş. Cr ile konusmaya

Tapatalk

ya bu kroos'un sözleşmesi bitmişti enayimi bu real 25-30 milyon bayern'e veriyor.

İspanyada ne yapar soru işareti sistem oyuncuları Madrid de pek bi etkisiz kaliyorlar

real istiyorsa bayern'in yapabileceği birşey yok kapasitesi yetmez

Geri
Üst Alt