Toni Kroos Resmen Real Madrid'de

Yaşı ile ne alakası var. Xabi Alonso hiç bir zaman hızlı bir oyuncu olmadı. Orta saha oyuncusunun hızlı olmasına gerek yok. Oyun görüşü, pası, tekniği, şutu iyi olsun yeter. Kroos'da hepsi var.

Defansif orta saha oyuncusu hizli olmasi lazim, bu Xabi de yok artik. Eskiden gayet hizliydi ama simdik yaslandi ve yavas oldu. Xabi yavas çünkü yaslandi, Kroos her zaman yavas oyuncu, yasla alakasi yok.

defansif orta saha oyuncunun temel kaliteler, interception, tackle, anticipation gibi kalitelere sahip olmasi lazim ve Kroos defansif anlamda iyi oyuncuya benzemiyor.

Gelecek sezon böyle oynarlar muhtemelen

Di Maria/Khedira - Kroos/illara - Modric

Seneye bitiyor

Tapatalk

allah allah e bu adam sezon ortasında yıllık 8 milyon euro vermezlerse başka bir kulübe imza atacağım diyordu hatta manu ile anlaştığı söyleniyordu neyse bir yıllık sözleşmesi kaldıysa 25 milyon iyi para xabi alonso 34 oldu modric 29-30 yaşına geldi iyi hamle illaremendi-kroos-khedira 4-5 sene daha götürür onları.

aslında hazır ancelotti isco'yu da istemiyorken isco+para karşılığı vidal'i de almaya çalışırdım.

38m euroluk Illarramendi Portoya kiralik gidecekmis, Kroos'un menajeri de Madrid hakkindaki haberleri yalanladi

Falcao ve Kross da giderse dünyanın kadro olarak en güçlü ekibi olurlar , Kross bana göre avrupanın en iyi MC 'si.

Bu adamı bir tek ben begenmiyorum galiba aşırı abartılan bir futbolcu gibime geliyor

Defansif orta saha oyuncusu hizli olmasi lazim, bu Xabi de yok artik. Eskiden gayet hizliydi ama simdik yaslandi ve yavas oldu. Xabi yavas çünkü yaslandi, Kroos her zaman yavas oyuncu, yasla alakasi yok.

defansif orta saha oyuncunun temel kaliteler, interception, tackle, anticipation gibi kalitelere sahip olmasi lazim ve Kroos defansif anlamda iyi oyuncuya benzemiyor.

Gelecek sezon böyle oynarlar muhtemelen

Di Maria/Khedira - Kroos/illara - Modric

Yahu Kroos'un defansif orta saha olduğunu rüyanda mı gördün? Kroos çift yönlü ofansif yönü daha iyi olan bir orta saha oyuncusu. Menajer oyunu veya FİFA terimleri ile bana masal anlatma. Kroos'un eskiden hızlı şimdi yavaş olduğunu söyleyen mi oldu? Xabi Alonso hiç bir zaman hızlı bir oyuncu olmadı. Dünyada kaliteli olupta ve hızlı olmayan bir sürü orta saha oyuncusu var.

Yahu Kroos'un defansif orta saha olduğunu rüyanda mı gördün? Kroos çift yönlü ofansif yönü daha iyi olan bir orta saha oyuncusu. Menajer oyunu veya FİFA terimleri ile bana masal anlatma. Kroos'un eskiden hızlı şimdi yavaş olduğunu söyleyen mi oldu? Xabi Alonso hiç bir zaman hızlı bir oyuncu olmadı. Dünyada kaliteli olupta ve hızlı olmayan bir sürü orta saha oyuncusu var.

Madrid'i daha fazla takip et, Ancelotti gelecek sezon 4-3-3 oynamak istiyor. Modric ve Khedira veya Di Maria'dan birisi büyük ihtimalle ilk 11de oynayak. Kaldi bir yer o da DM. Bir defansif orta saha oyuncusu her zaman orta sahada geride kalan bir oyuncu, Kroosun ofansif yönü ne kadar kaliteli olursa olsun sürekli geride kalirsa o ofansif yönü pek birseye yaramaz.

CM olarak oynayacaksa, o ayri konu.

Madrid'i daha fazla takip et, Ancelotti gelecek sezon 4-3-3 oynamak istiyor. Modric ve Khedira veya Di Maria'dan birisi büyük ihtimalle ilk 11de oynayak. Kaldi bir yer o da DM. Bir defansif orta saha oyuncusu her zaman orta sahada geride kalan bir oyuncu, Kroosun ofansif yönü ne kadar kaliteli olursa olsun sürekli geride kalirsa o ofansif yönü pek birseye yaramaz.

CM olarak oynayacaksa, o ayri konu.

Konu Real Madrid'i takip edip etmemek değil. Xabi Alonso'nun hızı ve Kroos'un özellikleri. Real Madrid zerre kadar umrumda değil.

Kroos 25 milyon euro gülünür buna 60'dan aşağı okutmaz Münih, ayrıca satacağını düşünmüyorum.

Sozlesmesinin son senesinde ve kontrat uzatmaya yanasmamis. Fiyat normal.

N5

James Rodriguez transfer, on numara olur bunlara.

kroos u almak yerine real in yapması gereken takım

casillas

ramos- varane- pepe - marcelo

yaya toure

modric - james rodriguez

bale - müller- ronaldo

müller yerine falcao , benzema da olabilr, james olmazsa olmaz değil , yaya gelirse tüm kupalar madrid in olr

kroos u almak yerine real in yapması gereken takım

casillas

ramos- varane- pepe - marcelo

yaya toure

modric - james rodriguez

bale - müller- ronaldo

müller yerine falcao , benzema da olabilr, james olmazsa olmaz değil , yaya gelirse tüm kupalar madrid in olr

yaya'yi cm olarak oynatman lazim defansif orta saha oyuncusu olarak ofansif kalitelerini bosuna harcarsin.

Geri
Üst Alt