Top Kapma Problemi Çözülmediği Sürece İşimiz Çok Zor

Bunu yapamazsın, takımın yaş ortalaması belli, bas bas bağırdık genç tempolu adam alın diye, garibim boey de her maç maçın adamı olur

Bi ara bizim sol kanatta 3 kişi falan bastık bi adama gene de alamadık topu.Orta sahada sert,agresif oyuncu eksiğimiz bariz ortada umarım Ndombele hazır duruma gelince çözer o sıkıntıyı

takımın yarısının ayağı bizim yarı sahaya basmıyor zaten, biraz sahaya yerleşmeyi bilen rakibe karşı top kapmak güç bu şekilde. bi kere basak diye öne çıktık arkada 3'e 0 yakalayıp boş kaleye gol attı herifler

Devre arası okuma yazma bilmeyen top çalan herif alınmalı ndidi tarzinda

Araplara satacan.
70585-gettyimages-977680316-unadoradita.1200w.tn.jpg

Ziyech, Zaha, Ndombele takıma girince pres futbolundan set futboluna geçeceğimizi düşünüyorum daha kompakt hem savunmada hem de hücumda bir takıma dönüşürüz. Angelino'da presci bir bek değil aksine tekniği yüksek sanki planlamada set futbolu var gibi 1 aya görürüz topa sahip olmayı değerini bilen oyuncular aldık.

Bizim en büyük problemimiz mentalite.
Atamazsak kesin yiyoruz.
Moral mi düşüyor ne oluyor anlamıyorum, süre ilerledikçe sıkıntı basıyor hemen oracıkta teslim oluyoruz.
Top kapma taktik diziliş ile alakası yok.
Biraz aklı başında takım bir feyk ile o golü kolayca bırakıyor ağlara.

Bizde Sacha ve Torreira hariç kimse %100ü ile oynamıyor. Herkes yavaş hareket ediyor,istekli davranmıyor.
Fener'de ki oyuncu grubundan çok daha iyi oyuncularımız var ama onlar daha çok istiyor. Bizim acilen geçen seneki mücadelemize dönmemiz lazım. Böyle olmaz. Bireysel yeteneğe kalırsak işimiz iş.

Ziyech, Zaha, Ndombele takıma girince pres futbolundan set futboluna geçeceğimizi düşünüyorum daha kompakt hem savunmada hem de hücumda bir takıma dönüşürüz. Angelino'da presci bir bek değil aksine tekniği yüksek sanki planlamada set futbolu var gibi 1 aya görürüz topa sahip olmayı değerini bilen oyuncular aldık.
Ulan duzelmezsek seni bulurum

Geri
Üst Alt