- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
MK abimin Ocak 2018 günlüklerinden
Şımartma beni. Ama haklısın. Yine bildim. Serkan her zamanki gibi coşmuş.
Mehmetçiğim arşiv senden sorulurmuş onu anladım. İpliklerimizi pazara çıkar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MK abimin Ocak 2018 günlüklerinden
Johnny Deep.AVATARINDAKİ ERKEĞİN ADINI SÖYLE ÇABUK
Bu herifin tipi neden böyle değişiyor resimden resimeJohnny Deep.
İyi oyuncu olduğu için bence. Her karaktere -cuk diye oturuyor adam.Bu herifin tipi neden böyle değişiyor resimden resime
İyi oyuncu olduğu için bence. Her karaktere -cuk diye oturuyor adam.
Her filmde oyunculukta yardırıyor adam.Makas Eller muthis film
Yalnız bu kadar iğrenç bir olayın GSC'de gündem olup sayfalarca tartışılması da bir o kadar iğrenç. Haberiniz olsun!
@Serkan ŞafakUlan önemli bir konu olsa 30 yorum atılmaz Arda'dır, Berkay'dır kıytırık bir konu için 350 yorum atılıyor bunların dünyası zaten leşoğlu leş kimin eli kimin cebinde belli değil, sallayın gitsin ne halleri varsa görsünler Arda ceza falan da yemez bir telefona bakar o iş kimin telefon edeceğini de hepimiz biliyoruz.
Benim gibisi 100 yilda bir gelir diyordu, gercekten de öyleymis. Böyle bir "futbolcu" bir daha gelmez önümüzdeki 100 yil icinde kolay kolay.
Objektif bakacak olursak adam haklı. Berkay'ın o dönem Caner'in karısını bebek emzirme odasında nasıl düdüklediğini tüm Türkiye biliyor.
Bir erkek ve başka birisiyle evli olan bir kadın bebek emzirme odasında birlikte ne yapmış olabilirler sence? Memleket meselelerini falan mı konuşuyorlardır sence?Bunun kaniti yok , sadece iddia , ne kamera var ne de iceride olani gozuyle goren