Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

Yalnız bu kadar iğrenç bir olayın GSC'de gündem olup sayfalarca tartışılması da bir o kadar iğrenç. Haberiniz olsun!

Ulan önemli bir konu olsa 30 yorum atılmaz Arda'dır, Berkay'dır kıytırık bir konu için 350 yorum atılıyor bunların dünyası zaten leşoğlu leş kimin eli kimin cebinde belli değil, sallayın gitsin ne halleri varsa görsünler Arda ceza falan da yemez bir telefona bakar o iş kimin telefon edeceğini de hepimiz biliyoruz.

Ulan önemli bir konu olsa 30 yorum atılmaz Arda'dır, Berkay'dır kıytırık bir konu için 350 yorum atılıyor bunların dünyası zaten leşoğlu leş kimin eli kimin cebinde belli değil, sallayın gitsin ne halleri varsa görsünler Arda ceza falan da yemez bir telefona bakar o iş kimin telefon edeceğini de hepimiz biliyoruz.
@Serkan Şafak

Üstündeki forma hariç her şey örtüşüyor bu filmle..

Bunun kaniti yok , sadece iddia , ne kamera var ne de iceride olani gozuyle goren
Bir erkek ve başka birisiyle evli olan bir kadın bebek emzirme odasında birlikte ne yapmış olabilirler sence? Memleket meselelerini falan mı konuşuyorlardır sence?

Emzirme odasından çıkarken fotoları mevcut.

Arda Turan: "Neden kavga ettiğimizi bile bilmiyordum. Olayın detaylarını Aslıhan'dan öğrendim. Duyduklarım karşısında şoke oldum. Hastaneye silahla gittim. Berkay'a 'Ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık' dedim."

Geri
Üst Alt