Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar"

:asd::asd::asd:

Güçlü lan baya adam, herkesi dövüyor :) hiç dayak yemedi bu zamana kadar :D

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar"

Tencere yuvarlanmiş kapagini bulmuş :D
Bir de bu kadin icin endiselenenler vardi @Sinan Bilgin ?

Ardaya resmen 'wildcard' vermis.

Arda Caner'in intikamını almaya çalışmış. Berkay'ın karısını tavlamaya çalışmış. Kadın yüz vermeyince kavga çıkmış.

Buradaki en garip olay , eger dogruysa , "esin oldugunu bilmiyordum.." sozleri

Ben bu bolumun dogru olduguna inaniyorum cunku berkay orada ve berkay in orada oldugu bir anda gerizekali degil taniyip da karisina bunlari desin

Tanimadigi belli . Ama ozru "esin oldugunu bilmiyordum..."

Peki kendisinin evli olmasi bunu yapmamasi icin gerekce degil mi ?

Fikret ormanindan ersun yanalina , ardasindan asenasina neden bunlar boyle ?

Evlenmeyin benim gibi , dilediginizi yapin , neden es cocuk meselelerine girip hem de bunlari yapip duble rezil oluyorsunuz ? Ozgurluk gibisi var mi

Adamın karısı açıklama yapmış "evli olmasan seni kaçırmazdım demiş". Kadının bu ifadesi doğru ise evli olduğunu biliyor ki öyle bir cümle kuruyor. Hadi onu geçtim kendi evli çocuk bekliyor.

Neden böyle oldukları sorusuna gelince cevap net, onlar ADAM!

Sanirim ona evli olmasam , yani ben evliyim ama evli olmasam kacirmazdim demis

Evli kadina evli olmasan kacirmazdin da demez , o kadar da degil esi oradayken

Kadının açıklaması bu yönde.
Bir feminist destekçisi olarak kadına inanıyorum.

3. kisi zarar veremez diyo. Iste Arda ile ayni kafa asla ve asla kendine bakmaz. Kendilerine bakmiyorlar hep disardan gelen ''tehlikeler''.
Manyaklar.

Ülkeyi yöneten adam bile öyle olunca insan şaşırmıyor.
O ayri konu zaten. Simdi insanlar bana kizacak ama Turkiye genelinde boyle. Sanirim 2. dunya savasindan sonra isgal etmeye calisdilar ya Turkiyeyi o zamandan beri surekli 'Disardan' gelen tehlikeler diye birsey var.

Bugunde Erdogan yapiyor aynisi yok ekonomik kriz disardan gelen faktorler yuzunden, yok amerikan ajan, yok avrupa boyle kiskaniyor bizi boyle beter etmeye calisiyor milletde buna inaniyor cunku cok derin yaralarimiz var.

Neyse sonra millet bana pm'den saydiriyor ama bugunde ulkeyi elestirebildim mutluyum. xD

Paranoid bir milletiz veselam.

Geri
Üst Alt