- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
Boyle bir resim atti diye adasdasdasd
Ya asdasdadsasd
''Sen adamin dibisin ulan!'' yazan var bide

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyle bir resim atti diye adasdasdasd
8.5 aylık bebek. artık geç diye düşünüyorum.Ben aslihan in yerinde olsam o cocugu dogurmam bu olaydan sonra
Zararin , hatanin neresinden donsen kardir
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar"
![]()
Ardaya resmen 'wildcard' vermis.Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar"
![]()
Yanlış konu?sonraa neden çabucak şımardı neden çalışmayı bıraktı kendını geliştirmeyi bıraktı diyorlar türk oyuncular için. 2 maç oynadı milyoner oldu cocuk.
Sende mi sattin ADAMligi ha.Kadının açıklaması bu yönde.
Bir feminist destekçisi olarak kadına inanıyorum.
Ülkeyi yöneten adam bile öyle olunca insan şaşırmıyor.3. kisi zarar veremez diyo. Iste Arda ile ayni kafa asla ve asla kendine bakmaz. Kendilerine bakmiyorlar hep disardan gelen ''tehlikeler''.
Manyaklar.
Gözümü bile kırpmadan.Sende mi sattin ADAMligi ha.
O ayri konu zaten. Simdi insanlar bana kizacak ama Turkiye genelinde boyle. Sanirim 2. dunya savasindan sonra isgal etmeye calisdilar ya Turkiyeyi o zamandan beri surekli 'Disardan' gelen tehlikeler diye birsey var.Ülkeyi yöneten adam bile öyle olunca insan şaşırmıyor.