- 28 Ağustos 2018
- 2.053
- 1.962
- 303
Emrullah Erdinç: "Kamera görüntülerinde Arda Turan'ın hastane içerisinde Berkay'ın bulunduğu yerde arbede yaşadığı görülüyor. Arda Turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe icin dedim der cikar isin icinden.Büyük üstat @Serkan Şafak ne düşünüyor acaba, ekibimizde görmek isteriz gibi cümleler kurmak suretiyle kendisini sarı kırmızı formayla izlemek istediğini beyan ediyordu sürekli.
Sende severdin ustad Ardayi biz bizeyiz burdaBüyük üstat @Serkan Şafak ne düşünüyor acaba, ekibimizde görmek isteriz gibi cümleler kurmak suretiyle kendisini sarı kırmızı formayla izlemek istediğini beyan ediyordu sürekli.
Ben kararsız kalmak gibi bir eşeklik etmiş olabilirim ama seninki başka bir seviye idi. Ardayı alınca başşak için şampi bile dedin be kardeşim.Sende severdin ustad Ardayi biz bizeyiz burda
Artik sevmiyor musun?Sende severdin ustad Ardayi biz bizeyiz burda
Cezasi bitince bomba gibi döner mi ne dersin?Ben kararsız kalmak gibi bir eşeklik etmiş olabilirim ama seninki başka bir seviye idi. Ardayı alınca başşak için şampi bile dedin be kardeşim.
Sanmam. Takımın bütün kimyasını bozması daha olası, sezon içinde antrenmanda birini yumruklar büyük ihtimalle.Cezasi bitince bomba gibi döner mi ne dersin?
Grup yapmislar diyebiliriz diye düsünüyorum.Peki arkadaşlar Ardan Caner ve Berkay üçgeninde Ardanın her ikisini de yumruklamasını nereye koyacağız, karma gibi bir durum var sanırım tesadüfle açıklamak güç.
Yanlış bir düşünce olduğu kanısındayım.Grup yapmislar diyebiliriz diye düsünüyorum.
Hep dişine göre heriflere bulaşıyor şöyle bir Adebayor, Epureanu'ya falan bulaşsa koca kafasını rar dosyası gibi küçük boyutlara getirirlerO değilde Arda, Semih'i dövdü, Caner'i dövdü, şimdi de Berkay'ı.
Henüz dayak yemedi gariptirki
O değilde Arda, Semih'i dövdü, Caner'i dövdü, şimdi de Berkay'ı.
Henüz dayak yemedi gariptirki
Hep dişine göre heriflere bulaşıyor şöyle bir Adebayor, Epureanu'ya falan bulaşsa koca kafasını rar dosyası gibi küçük boyutlara getirirler
Cezasi bitince bomba gibi döner mi ne dersin?
O üçgenin sonucu Arda=ADAM'a varıyor kendine göre.Peki arkadaşlar Ardan Caner Berkay üçgeninde Ardanın her ikisini de yumruklamasını nereye koyacağız, karma gibi bir durum var sanırım tesadüfle açıklamak güç.