- 27 Ocak 2010
- 132.006
- 97.035
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir erkek ve başka birisiyle evli olan bir kadın bebek emzirme odasında birlikte ne yapmış olabilirler sence? Memleket meselelerini falan mı konuşuyorlardır sence?
Emzirme odasından çıkarken fotoları mevcut.
Taciz var, fiziksel taciz var, silah tasima var var allahim var ama ceza yemez bu itArda Turan: "Neden kavga ettiğimizi bile bilmiyordum. Olayın detaylarını Aslıhan'dan öğrendim. Duyduklarım karşısında şoke oldum. Hastaneye silahla gittim. Berkay'a 'Ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık' dedim."
Adamci tayfa gibi olayin ustunu kapatma cabalari?
Forumda gençler var lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim.Alakası yok. Arda Turan'a artık zamanı geçmiş eski bir top tepici muamelesi yapılması gerektiğini düşünüyorum. Mahkeme zaten yargılayacak.
Bir dönem parasını ödeyip sgk primlerini yatırdığımız bizde oynayan ve oynarken "her yıl bir orospu rengi giyiyoruz" diyen ve bizden gittikten sonra "Galatasaray'ın teklifi komikti" diyen bir adam en nihayetinde. Bence en dibe kadar yolu var!
Bu boyunu s...k....m kendini ne zannediyor acaba, hastanede silahla ateslemis. Umarim bu rezil herif bir gün cezasini Ceker, kazandigi para haram olsun, pis herif
Bu boyunu s...k....m kendini ne zannediyor acaba, hastanede silahla ateslemis. Umarim bu rezil herif bir gün cezasini Ceker, kazandigi para haram olsun, pis herif
ardanin esi iste ne bekliyorsunuz. tencere kapakArda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar"
![]()
yuzune soyle direk meftaa eder seni hapiste yatmaz ama sen mezarda yatarsinBu boyunu s...k....m kendini ne zannediyor acaba, hastanede silahla ateslemis. Umarim bu rezil herif bir gün cezasini Ceker, kazandigi para haram olsun, pis herif
acun survivora cagirmadi mi daha bir yanda sabri arda. bir yanda volkan caner. yanlarina burak selcuk birde berkay asena koy yanlarina. aski memnu izleriz
2 sorgularlar tayyip babasi bir emir verir elini kolunu sallaya sallaya cikarSON DAKIKA - Arda Turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. (Fanatik)