Topçu Arda Turan, Popçu Berkay’ın Burnunu Kırdı

savcıya da gider yapıyormuş!! neyse reisin torpillisi olduğu için bir şey olmaz bir sonraki dönem milletvekili olur.

Herif milli takıma gitmese bile milli takım haftalarında yine birisini dövüp gündem oluyor milli takımdaki gibi. İşte sporcuda aranan istikrar.

Adim gibi eminim yaptiginda zerre yanlislik veya zerre hata görmüyordur.

Olaya bak ya futbolcu değil resmen kabadayı. Tabi bu gücü nerden aldığını söylememe de gerek yok herhalde. Ülke olarak halimizin özeti bu işte

Hastaneye silahla gitmiş mi lan cidden bunuda mı yapmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay, Kenan Erçetingöz'e yaptığı açıklamada 'Bana bir şey olmaz' diyen Arda Turan gününü görecek. Arda'ya seninle helalleşirim ama şartım var dedim. Şartım kamuoyundan özür dileyeceksin ve sonra seninle baş başa 20 dakika bir odada kalalım, ondan sonra her şeyi silerim' dedim. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Araya girenlerin hepsine selamlarımı gönderiyorum. Bazılarının mafyatik hareketlerle bana bir şey olmaz havalarını da kimseye yedirmem." ifadelerini kullandı

Şaka maka Dursun'dan kurtulmasak bunu başımıza musallat edecekti. Ben iki rekat şükür namazı kılayım.

Dursun almaya çalıştı beceremedi ama almayı , ilk defa cenabetliği işe yaradı.

Orda galiba taraftar tepkisinin de etkisi var. Onlar Arda'yı getirmek için pazarlık yaparken medyada da Arda'yı güzellettiler bi süre. Ama taraftar hiç geri adım atmadı. Fake hesaplarla Arda gelsin diyenler bile sürekli küfür yedi.

Bence korktular o dönem. Bi süre pr kasıp öteki dönem getirelim dediler bence.

hapse atmadılar mı daha bunu

Orda galiba taraftar tepkisinin de etkisi var. Onlar Arda'yı getirmek için pazarlık yaparken medyada da Arda'yı güzellettiler bi süre. Ama taraftar hiç geri adım atmadı. Fake hesaplarla Arda gelsin diyenler bile sürekli küfür yedi.

Bence korktular o dönem. Bi süre pr kasıp öteki dönem getirelim dediler bence.

Dursun taraftar ne dese tersini yapıyordu , parada anlaşamadı yoksa getirirdi Arda'yı , sonraki dönemde seçim öncesi taraftarla zıtlaşmayalım diye almaya çalışmadılar.

nekadar beyfendi adam müsade eder misin felan diyor millet de kötülüyor hep

Geri
Üst Alt