Toplu Taşıma ve Sağlık Kuruluşları Hariç Kapalı Alanlarda Maske Zorunluluğu Kaldırıldı

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Bilim Kurulu kararınca artık toplu taşıma ve sağlık kuruluşları hariç kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu yok.

Gece rüyamda yeniden hafta sonu sokağa çıkma yasağı geliyordu. :oops: Hayırdır inşAllah.

Toplu taşımada takmak bilhazsa ölüm oluyor açıkçası hele sıcakta.

Ama kaldırsalar bile çoğu kişi takardı hala korkudan.

biz yokmuş gibi davranınca virüs yok oluyormuş.

kesin ve net bilgidir

E zaten öyleydi.

Hastane ve toplu taşımada takılıyordu, bir de lütfen marketlerde filan, o da herkes değil.

Yeni bir şeymiş gibi açıklamışlar.

Toplu taşımada belki ömür boyu takmaya devam edebilirim ( aşırı bunaltıcı hava yoksa ) ne ter ne şekerli parfüm kokusu çekmek istemiyorum

ben hala takıyorum dışarıda arkadaş. daha geçen hafta el kadar çocuğu ile ailecek covid olan arkadaşlarım var.

zaten anlamadım dünyada savaş çıktı sanki o gün covid bitti.

Edit: bana mutant gibi bakıyorlar çünkü kimse takmıyor neredeyse artık. o kadar rahat olamadım bir türlü

Son düzenleme:
Toplu taşımada daha önce neden maske takmadığımızı pandemi sayesinde sorgulardık.

Çok güzelmiş ne ter kokusu ne başka bir şey. Pandemi başladığından beri çok şükür grip bile olmadım.

Maske toplu taşımalarda normal zamanlarda da takılması gerekiyor.

Bana göre fark eden bişe yok. Ben her türlü maskemi takarım. 3 sene geçse yine takarım. Covid'den ziyade, maske taktım takalı grip bile olmuyorum.
Katılıyorum. Bende eskiden çok grip olurdum. Hatta yazın bile birer ay arayla iki kez geçirdiğim seneler vardı.

Özellikle ve benzeri marketlerde, nispeten pazar gibi yerlerde ve özellikle paradan sonra elin dezenfekteni cidden fark yaratıyor.

Aşırı saçma.

Insanlar dip dibe.

Geri
Üst Alt