- 1 Ağustos 2009
- 47.013
- 49.313
- 4.878
Bilim Kurulu kararınca artık toplu taşıma ve sağlık kuruluşları hariç kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplu tasimada takan mi var yaBilim Kurulu kararınca artık toplu taşıma ve sağlık kuruluşları hariç kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu yok.
Toplu taşımada takmayana uçan tekme atarımToplu tasimada takan mi var ya
Burada herkese atarsın o vakit takan yok yav.Toplu taşımada takmayana uçan tekme atarım
yazıklar olsunBurada herkese atarsın o vakit takan yok yav.
Katılıyorum. Bende eskiden çok grip olurdum. Hatta yazın bile birer ay arayla iki kez geçirdiğim seneler vardı.Bana göre fark eden bişe yok. Ben her türlü maskemi takarım. 3 sene geçse yine takarım. Covid'den ziyade, maske taktım takalı grip bile olmuyorum.
Dayak yemeyeceğimi bilsem fotoğraflarını cekip jurnallerim. Bir set tramvay yolculugunda toplam max 390 yolcu alan aracta bu sayi minimum %10 bak.Toplu taşımada takmayana uçan tekme atarım
Affetmem sokakta tek yürürken bile takiyorum bir parcam oldu artık.Burada herkese atarsın o vakit takan yok yav.
Öyle tekme atarken dayak yerdin takmayanlardan onlar daha fazla 10 kişiden 7-8 i takmıyor.yazıklar olsun