Topyekün PFDK'ya Sevkedildik

Terim'in sevk edildigi maddelerdeki kurallara bakilirsa ilk yariyi kapatabilir maalesef.

Bizden Donk,Ndiaye ve Garry fbden Jailson ve Soldado da en az 5 alacak gibi.Hepsini alt sinirdan verirler tahminim.
Bizimkiler adam gibi savunma yaparsa ikisi de ceza yemez. Az önce yazdım hakemden görmedim onları diye uyduruk bir ek rapor almışlar ki bunları da o kategoye sokalım diye. VAR'ın olduğu bir yerde görmedim diye bahane olamaz. Hakemin görüş alanındadır ve cezayı gerektirecek bir durum olmadığına kanaat getirmiştir şeklinde savunma yapılacak. VAR kullanılırken görmedim diye bir bahanesi olamaz hakemin

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüpçü denen zat eline fırsatı geçirince zarar verici tüm kozlarını oynuyor..günlerdir tüpçünün sahip olduğu medya grubu başta olmak üzere kulübümüz ve fatih hoca aleyhinde ciddi bir algı operasyonu yaptılar..ağır cezalar gelecek diye zaten önceden anonsu yaptılar..bütün çıkan olayların sorumlusu bizim takımmış gibi cezalarda sadece galatasaray tarafına özellikle vurgu yaptılar..soldada ve jailson denen provakatörler ve fenerbahçe bu planı iyi uyguladılar çok güzel tuzağa çektiler bizi..malesef biz de bu tuzağa düştük...soldado ve jailson a gelecek ceza ile ndiaye rodri ve donk a gelecek ceza aynı olmamalı..sevk edildikleri maddeler aynı maddeler..korkarım ki burada da hakkaniyetli cezalar gelmeyecek..hasan şaş a gelecek ceza bizi hiç etkilemez ama fatih hoca ve sevk edilen oyuncalara gelecek cezalar bu sıkıntılı dönemde sıkıntıları katlayacaktır..bizim cezalar açıklanmadan önce camia olarak taraftar olarak bir olup hocanın ve takımın arkasında olmamız birlik içinde gerek sosyal mecrada tepki koymamız lazım..kulüpte başta başkan olmak üzere aynı şekilde çıkıp sağlam bir konuşma ile tepkisini koyması lazım..elbette ceza gelecek ama hak edilen kadar gelmeli..tüpçünün kurullarının adaletsizce takımımıza zarar vermesine müsade edilmemeli..

Amerika yikilir cimbom yikilmaz
Ogrenemediniz mi hala
Alayiniza inat samp. Cimbom yazdiracagiz

Aslında böyle kanirta kanirta şampiyon olmak daha güzel olacak

Babanız Galatasaray

Az olmuş. Forumda ağır yorum yapanları da PFDK'ya sevk etselerdi.

Beyler sms geldi pfdkya sevkedilmisim.
Kafe sahibi fenerliymis herhalde guvenlik kamerasi kayitlarini yollamis tffye
Kufurden 3 ay kahveye girememe cezasi almisim

Terim hic degilse sert aciklama yapip ceza alacak.Cengiz dogru duzgun hicbir sey demeden ceza alacak.Bu yonetim harbi amator.Hic yapmasa daha iyiydi.

Mariano'nun sevki de sacmaligin krali.nereleriyle izlediler acaba?

Onun bunun çocukları resmen devre arasına kadar bizi pota dışına itmeye çalışıyorlar. Başkan çıkıp bu kararı ağır eleştirmeli. Fatih hocam kendine düşeni yapmış güzel bir açıklama yapmış.

(2) Müsabakadan men cezası alan futbolcular, müsabaka isim listelerinde yer alamayacakları gibi akredite de edilemezler. Cezalı olmasına rağmen akredite alanlara giren futbolculara 5.000.- TL’den – 60.000.-TL’ye kadar para cezası verilir.

Mariano

işin en acayibi bana öyle geleni enazından avrupa maçı öncesi şunun açıklanması dün açıkla yarın açıkla ama neden maç öncesi.
sorsan hepsi bizim takımımız der gavatlar

Su anda ruh halini 1 caps ile tasvir etmek istermisin?

cakar gozluk-fırın.webp

işin en acayibi bana öyle geleni enazından avrupa maçı öncesi şunun açıklanması dün açıkla yarın açıkla ama neden maç öncesi.
sorsan hepsi bizim takımımız der gavatlar
Bence şu an açıklanması daha iyi hoca her zaman olduğundan daha da hırslı bu maçla rakipleri üst üstte koymaya başlamalıyız

Ne kadar kazanma yada kaybetmeme hırsı olduğunu gösterecek bu tip olaylar...
Bakalım tek başına iktidar olmanın yolunu açacak mı...

görüntülere bakıp ceza vermisler ama fenerin 2 piçi olayları baslatanlar oldugu icin kac mac alacak bakalım

Sevk edilenler konusunda anormal bir durum görmedim. Bazı isimleri tanımadığım için talimata aykırı ne yapmışlar bilmiyorum. Mariano da herhalde cezalı iken girmemesi geren yere girmiş. Fenerbahçe'de daha fazla oyuncu kavganın içinde miydi ona bakmak lazım. Bir de Jailson'un cezasının diğerlerinin hepsinden fazla olması gerektiği açık. Bu da gözden kaçmamalı.

Simdi idari ekiptekiler ve mariano , o hengamede kurallara aykiri sekilde sahaya inmekten sevk edilmisler , ceza alacaklarini zannetmiyorum , mariano zaten tedbirsiz sevk edilmis , agir bir durum olmadigi icin hafta sonu oynar

Belhandaya sasirdiniz biliyorum , fb nin videosunda vurma ani bile var , fakat hakem dogru ya da yanlis olayi gorup sari kart verdigi icin , bu idari islem geri alinamaz , yani sevk usulen yapilamazdi

Terim ile hasan in sevkleri zaten bekleniyordu. Cengiz web sitesindeki aciklama sebebiyle ve apo da benzer sekilde sevk edilmis

Simdi zaten jailson ve ndiaye yi de herkes yazdi , biri tokat oteki kafa atmislar .

Soldado kirmizi kart gormesine sebep bir sey yapmis olacak ki o da saldiridan sevk edilmis

Bizim 2 oyuncumuz , donk ile rodrigues ise neden VAR dan kirmizi kart ile sevk yapilmadi diye sorular sorulmus . Aciklayim

VAR in elinde sadece canli yayin linkine verilen kamera goruntuleri var . Ve o goruntulerde sevke gerek gorulebilecek seyler mevcut olmayabilir

Ama mactan sonra , canli yayina verilmeyen , fakat el kamerasiyla cekilen aktuel kamera goruntuleri ile de sevk yapilabiliyor , bu da mac bitiminde Var a yetismeyecegi icin ertesi gunlerde hukuk kurulunca yapiliyor

Bu goruntulerden donk u anliyorum ama rodrigues i gormedim

Son olarak mugdat neden sevk edilmedi deniyor , cunku "kovalamak" eylemi subut olarak saldiri ya da siddetli hareket degildir , tamamlanmamis eylem olarak gorulmus

Sonuc olarak aciklamalarim bunlar

Serefsizlere gerekli cevabi sahada vermenin geregi aciktir.

Bu sene şampiyonluk beklemiyorum da bizim kenetlenmemiz lazım.
Galatasaray'ı sahipsiz bırakırsak olmaz, niye Galatasaray'ın diğer rakipleri ile oynadığı maçlarda olay olmuyorken sadece fener derbilerinde rakipler geriliyo? Bu fenerbahce denen pislik camia Türk futbolundan belli bir süre silinmeli.

Geri
Üst Alt