Topyekün PFDK'ya Sevkedildik

nasil tezgah yok yahu. Biri gelsin seni evinin icinde tokati bassin bakalim ne oluyor. Ki macin basindan beri klasik oyunlarini oynamaya calistilar. Bir oyuncunun ikili tartisma arasinda gelip once ayirmaya calisip insanlar toplaninca durduk yere tokat atmasi tezgahin babasidir. Bunu izleyen 1 dakika tartismayi alevlendirende o karaktersiz hakemdir. Tartisma godrugunde girip ayrilin demek onun gorevidir turk polisi gibi izleyip en son toplamaya calismak o karaktersiz herifin gorevini sordurur.

Bir macta biri serefsiz tahrikci pezevenkle beraber bir takimda. 5 kisi ceza alacak olay oluyorsa o maci yoneten gotunu kaldirmadan aciz sikeyle sinavlari gecen hakemin gorevi askiya alinmak zorunda.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şerefsizler ne yaparsanız yapın lan döndüremeyeceksiniz bizi yolumuzdan

Kovalamayan yoktu ki ? Saldiri dan diyor , kovalamak saldiri degildir

Koridorlarda olan biten varsa ondan olabilir
Geçen sene quaresma'nın yaptığından daha fazlası yoktu birebir bakılınca. Ndiaye boğazını sıkıp kafa sallıyor denk gelmiyor. Jailsonun ki bariz zaten. Onun harici saldırı filline sokulacak eylem yok. Jailsonu kovaladıkları için sevk edildiler. Yoksa orda birbirinin boğazını sıkan tonla adam var. Hiç birisi yok sevklerde

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jailson olaylari baslatti cezasini cekecek , ona yapilan seyler varsa cezasiz mi birakmalari gerekiyor

Orman mi burasi ? Cezalik kim ne yapti ise sevk yapilir cezasini alir

Diyorsaniz ki donk ve rodrigues bir sey yapmadi , o baska mesele

Ama ilk o baslatti diye savunma mi olur ya ? O zaman jailson tokat atti diye ona yapilan hersey cezasiz ve mubah olsun

Ders de almiyoruz .. olcay sahan ndiaye ye saldirdi , kirmizi alacakken gitti maicon mu fegouli mi ne yapti etti kirmiziyi aldi

Bu mu profesyonellik anlayisi

Geçen sene quaresma'nın yaptığından daha fazlası yoktu birebir bakılınca. Ndiaye boğazını sıkıp kafa sallıyor denk gelmiyor. Jailsonun ki bariz zaten. Onun harici saldırı filline sokulacak eylem yok. Jailsonu kovaladıkları için sevk edildiler. Yoksa orda birbirinin boğazını sıkan tonla adam var. Hiç birisi yok sevklerde

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Quaresma ne almisti ?

Ya kisaca ben tek tek gormedim kim ne yapti ? Itirazim da kalkip bizim adamimiz bir sey yapmadi ise sevk edildiyse , elbette olur

Ama yok jailson vururken ne yapacaklardi diye bir savunma olmaz

Ayirmak ile vurmak arasinda fark var

orman mi diyon ya iste orman degil o macin yoneticisi bir herif var vu olaylarin buraya gelmesini onlemek diye bir gorevi var.
Madem izleyecek ne diye bu hakemlik profesyonel hizmete gecti.
Dişçiyken ek is olarak gorevde daha iyi maç yonetilen ve prof. düzene gecildiğinde boka saran birsey varsa orası kokusmus demektir.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bir cok mesajimda hakemin en net iki hatasinin soldado belhanda atesine zamaninda su dokmemesi ve alper in kirmizisini atlamasi yazdim herkes tacla penalti ile ilgili konusurken

Ama eger donk ve rodrigues bir seyler yaptilar ise , jailson baslatti ya da hakem engel olamadi diye sevk edilmekten kurtulamazlar

Ayni yerde donup dolaniyoruz . Eger bir sey yapmadilar ise sevk edilmezlerdi , edilecek bir sey yaptilarsa da jailson un belhandaya tokadi donk ile rodrigues i kurtarmaz

Aynen olcay in ndiaye ye saldirisinda olaya dahil olan feghouli yi kurtarmadigi gibi

Benim de ilk arastirdigim buydu , kulupten bir iki kisiyle konustum konuyu bilen , bir onceki mesajimdaki gibi , aktuel kameralarin (yani omuzdaki tasinan kameralar) gorus ve seciciligi canli yayin kameralarindan daha net oldugu ve var a bu aktuel kameralar aktarilamadigindan oturu mumkunmus sonradan sevk

Bu madde de caner maddesi diye biliniyormus , goruntuden sevk

ben ceza yemeyelim, haketmedik demiyorum.

tahrik eden soldado hıyarı ve olayları başlatan jailson değilmiş, hakem de bunlara çanak tutmamış gibi gösteriliyor. biz harici kimse bunlardan bahsetmiyor. konuşulan cezalar bu 2 fenerli topçuya konuşulan cezalar ile aynı. Ayrıca rakibin kırpılmış görüntü ve açıklamaları olmasa Gary ve Donk'un disipline sevk edileceklerini bile düşünmüyorum.

tezgah yok demek için çok saf olmak gerekiyor. VAR, aydınus, rakip, sosyal medya, spor programları... Hepsi tezgahın tillahını yaptı. Ve bunlara karşı durabilen tek Terim var görünürde. Bir de gsc'de lanetler savrulan ultraslan...

Jailson ile atiyorum rodrigues e ayni ceza cikmasi pfdk kararlarindan sonra elestirilir

Ama ben jailson a 10 verirlerse donk a verilecek 5 e itiraz etmem

Ama gidip ikisine de 3 verirlerse daha az ceza almis da olsam esitsiz adaletsiz bir durum var derim

En yuksek cezayi jailson almali . Soldado ve ndiaye bir alt kademe , donk ile rodrigues i bilmedigim icin net konusamam ama donk ozelinde , masum gormuyorum o kosus ve ucarak dizle girisini , o nedir yani

Şimdi eğer adalet varsa, donk ve rodri 1 maç, badou 3 maç, soldado 3 maç, jailsıon 7 maç alır. Ama yok badou, rodri, donk 5 maç, jsilson 6 maç gibi cezalar olacaksa ki, pfdkya göre minimum 5 maç diyor, adalet bunun neresinde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 0 dan maçı verince oyuncular sahil herkesin dengesi kaydı çok normal bu tepkiler cezalar bizi kizdirsada onların yaptığı pislige aynı şekilde karşılık verdik
Nekadar firata filan kizsamda esas suçlu takım kesinlikle maçı vermeyecekti

Ayrıca bizimkiler artistlik yapıp savunma yapmıyoruz demezler umarım iyi ve aklı selim bir savunma 1 maç bile dusurse kardir

Minimum 5 diyor ama alt maddelerde indirim
Hakki var pfdk nin ceza verirken

Ayrica tahkimin ayrica bu yetkisi var

Ama su acidan hemfikirim jailson en cok , sonra soldado ve ndiaye , ardindan da geri kalani .. skrtel sanki vardi olaylarin icinde

Belhanda gibi o da iyi yirtmis

Jailson isterse 15 maç alsın. Fenerbahçe'nin çok mu umurunda! Çok mu önemli bir oyuncu! Beşiktaş derbisini de hatırlayın! Her derbide görevlendirilen Fenerbahçelilerden biri! Misyonunu tamamladı!

Geri
Üst Alt