Töre vs Olcan (Anket)

Arif Ulu

Baba Gündüz
Anket mevcutdur

Tek Transfer hakiniz olsa kimi secerdiniz.

hangi Oyuncuyu daha cok istersiniz?

İkiside alınmalı. Zaten alacagımız en kaliteli yerli oyuncuların basını bu ikili cekiyor..

İkisi de aradığımız değil. Yabancı kuralı olmasa gündeme dahi gelmezler.

En önce Olcan.

Tek Transfer hakiniz olsa kimi secerdiniz.

Böyle bir secenek su asamada sacma olur. Neticede ikiside kaliteli yerli oyuncular ve alma gücümüz var mı ? var. Almamız gerekir. Cünkü takıma acilen potansiyelli yerli oyuncu lazım.

İkisi yabancı olsa, Olcan'ın gelmesini isterdim. Cünkü kısa vadede daha fazla verim alacagımızı düsünüyorum. Gökhan'ın hala daha gelisime ihtiyacı var.

Olcan :ka21:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Çok zor duruma düştüğün an Olcan'ı sol beke de çekebilirsin. Az oynamadı Trabzon'da.

Sol açık oynar, sağ açık oynar, forvet arkası oynar, sol bek oynar, sol iç ortasaha oynar. Ver Allah'ım ver, ver Allah'ım ver..

Çok zor duruma düştüğün an Olcan'ı sol beke de çekebilirsin. Az oynamadı Trabzon'da.

Sol açık oynar, sağ açık oynar, forvet arkası oynar, sol bek oynar, sol iç ortasaha oynar. Ver Allah'ım ver, ver Allah'ım ver..

Ozamand Olay basit

:D

Muslera

Hamit Semih Hakan Olcan

Melo Selcuk

Bruma Sneijder Menez

Burak​

Asil ikisini pek begenmem. Ama alabilecegimiz en iyi türkler bunlar kanat icin . Ikisinide alirsak cok rahatlariz. Ya kanatsiz oynuyoruz yada Burak, Sneijder veya Umutla. Bana sorarsaniz Töre daha iyi oyuncu.

kesinlikle olcan.. töre gibi beyinsiz bir futbolcuyu istemem

Başkan Olcan'ı istiyormuş. Ben Töreyi alırdım.

Olcan'da profesyonel futbolcuyu bir yana biraktim, hafta sonlarinda spor yapan bir adamin bile fizigi yok. Yasi da neredeyse 29. Alacagiz, ondan sonra butun sene kufredeceksiniz, "kicini bile donduremiyor, ne bicim futbolcu bu!" diye maclarda, suraya yaziyorum.

Olcan takım olarak 4.yıldızı aldırır, Töre'nin daha yolu var.

Geri
Üst Alt