Töre vs Olcan (Anket)

bende sırf genç diye ne olacağı belirsiz adam istemiyorum.

şenol güneşi takımın başına getiririz ha o zaman 22 yaş ortalamalı kadro da olsun derim ama aydın yılmaz-emre çolaklar altyapıdan çıktıktan sonra üzerlerine bişey koyamamışken bu örneklere yenilerini eklemek parayı çöpe atmaktan başka bişey değil.

biz büyük takımış bize olmuş adam lazım, ilerde olabilir adam değil.

Olcan'ı Töre'den ayıran olağanüstü bir fark söyler misin? Olmuş adam olmuş adam diyorsun da biri Ronaldo biri Bruma gibi bahsediyorsun. Olcan'ı alıp bir sene sonra Hamit gibi olma ihtimali de var. Ozaman da parayı çöpe aymış olacaksın.

Olcan'ı Töre'den ayıran olağanüstü bir fark söyler misin? Olmuş adam olmuş adam diyorsun da biri Ronaldo biri Bruma gibi bahsediyorsun. Olcan'ı alıp bir sene sonra Hamit gibi olma ihtimali de var. Ozaman da parayı çöpe aymış olacaksın.

o ihtimal messiyi alsan da var, o zaman takımı mı kapatalım.

çok basit bişey söylüyorum, bugüne kadar genç diye gelen hangi oyuncu kendini geliştirebildi bizde? 3 kişi bile zor sayarız ama kaybolup gidenler listesin tonlarcadır. elde bu varken ne diye genç genç diye yırtınıyoruz ki, anlamsız.

o ihtimal messiyi alsan da var, o zaman takımı mı kapatalım.

çok basit bişey söylüyorum, bugüne kadar genç diye gelen hangi oyuncu kendini geliştirebildi bizde? 3 kişi bile zor sayarız ama kaybolup gidenler listesin tonlarcadır. elde bu varken ne diye genç genç diye yırtınıyoruz ki, anlamsız.

Genç futbolcuya neden bu kadar kafayı taktın anlamadım. Tüm transferlerin risk olduğunu söylüyorsun, eğer bir risk alınacaksa 92 doğumlu ve 2016'ya kadar sözleşmesi devam eden Töre'yi tercih ederim, 85 doğumlu 1 yıllık sözleşmesi kalmış adamı aynı paraya almaktansa.

Olcanın oyun karakteri biraz Caner ile Gökhan Gönüle benziyor yani koşmak,hırçın oynamak,adam kovalamak, bu lig için kesinlikle daha iyi, heleki trabzon gibi kazmaların olduğu takımda çokta iyi iş yaptı.

Olcanın oyun karakteri biraz Caner ile Gökhan Gönüle benziyor yani koşmak,hırçın oynamak,adam kovalamak, bu lig için kesinlikle daha iyi, heleki trabzon gibi kazmaların olduğu takımda çokta iyi iş yaptı.

Aynen dediğin gibi ve yaşı 30'a geldiğinde Engin gibi sönecek balonu fiziğini kaybedeceği için.

Why dont we have both???

Kisa donemde olcan daha faydalı olur, bu yabancı sacmaligi 2 seneye kalkar zaten bu yuzden olcanı almak sart, bize direk katkı verecek adam lazım

Tapatalk

Genç futbolcuya neden bu kadar kafayı taktın anlamadım. Tüm transferlerin risk olduğunu söylüyorsun, eğer bir risk alınacaksa 92 doğumlu ve 2016'ya kadar sözleşmesi devam eden Töre'yi tercih ederim, 85 doğumlu 1 yıllık sözleşmesi kalmış adamı aynı paraya almaktansa.

performanslarına baktığım için olcan diyorum zaten, ikisinin de performansı aynı olsa herhalde genç olan istenir ama olcan 2-3 sene çok rahat oynar, töre olcanın vereceği katkıyı hiçbir zaman vermeyebilir.

Törenin pas tercihleride çok yerinde lakin Olcanın topla suratlanmesi daha tehlikeli pozisyonlar üretebiliyor.

Şampiyonlukta önde olsaydık Gökhan derdim ama şuan Olcan.

gökhan bildiğin mankafa... yeteneğinin karşılığını alamamasının sebebi futbol zekasının kıt olması... tamamen benim şahsi düşüncem kendisini bu yüzden geliştiremeyecek ve bu seviyelerde kalacak... gelişim yapacak mantaliteye sahip değil... olcan, gökhan kadar yetenekli ve hızlı olmamasına rağmen futbol zekası ondan çok daha iyi... kısa vadede daha faydalı olabilir bence...

İkiside gelmeli...Biri sonradan girer diğeri oynar bazen ikisi birden oynar..Hamle şansı çok yüksek kulübe olur.. Kanattan zarar gelmez maçına göre bek bile korsun Olcan ı

Olcan.. Herseyden önce birkac mevkii de oynatabilirsin.. Hem yasi hem kariyeri itibariyle "olmus" bir oyuncu.. Paslasma, gol vurusu, dikine oynamasi, istikrari, mac icerisinde sürekli aktif olmasi ve hirsli yapisi ile 1.tercih olmalidir.. Gökhan'in ise gelisime ihtiyaci var henüz. Futbol zekasi/görüsü, hirsli olmayan yapisi, istikrar dalgalanmalari gibi ciddi soru isaretleri barindiriyor.. Gelecek sezon ki 4.yildiz rekabeti düsünüldügünde kesinlikle Olcan takima kazandirilmalidir..

olcanın trabzona katkısı inkar edilemez ancak yaşı ve hızı nedeniyle töre diyorum

Oylar nerdeyse Yari Yariya... Olcan +10% daha fazla.

İkisi de gelsin. Ha bir tercih yapacaksam kesinlikle bu oyuncu Olcan olur. Bize belirsiz değil, hazır adam lazım. Gökhan hala belirsiz konumda, gelirse tabii yine 5-10 maç katkı sağlayabilir. Ama Olcan 50 maçın 25-30'unu sana aslanlar gibi çıkarır. Töre'nin en büyük sorunu yetenek veya fizik ile ilgili değil. Tamamen kafa yapısı ve futbol zekası ile ilgili. Onu da eğer gelirse, kulüp içerisinde doğru yolu gösterecek insanlarla birlikte tutmak lazım. Ona yol haritası veya doğru kariyer planlaması yapacak kişilerle, biraz dik kafalı birine benziyor. Bize gelmeme sebebi de ilgilenmememiz değil, sırf koyu Beşiktaşlı olduğu için oraya gitmekte ısrar etmesidir.

Geri
Üst Alt