Torino, Silva'nın Yerini Nelsson ile Dolduracak

EN büüyük kıstas 2023 haziranındaki seçime kadar olan süreç

Dün Erden Timur'un parmak bastığı nokta doğru. Hadi RTE faiz artmayacak diyor - ama dünkü açıklamalara bakınca , Dursun'un açıklamasına bakınca bizde yorumlayınca %70 (lol) enflasyonu açıklanan yerde %14 faiz enteresan ve dengesiz (realitede negatif uyumsuzluk, Kulüpler adına pozitif uyumsuzluk diye yorumlanabilir)

Faiz fırlarsa kol gibi olacak. 2023 Haziranından itibaren her şey değişik.

BB 'den çıkıp borcu hemen kapatma kafası aslında çok çok önemli.

3 ederi topçu konuşıyoruz hepsi 20 milyon diye okutsak diyoruz maximum ortalama - 60 M euro = 18 den saysan yuvarlak 1 milyar TL(az bir şey üstüne kalıyor yuvarladım 80 Milyon gibi) , ama bu düzen değiştiğinde (ülkenin hayrına değişmesi lazım çünkü - o şekilde etkisi olmaz)

Ederini bulmak , iyi pazarlamak müthiş önemli - futbolcu bakış açısıda önemli.

çünkü insan doğası - ülkedeki hali bilince düşününce adam ne diyor ..

İphone 42 bin lira - dolar 17 küsür - euro 18 küsür...

15i düşününce diyorki 270-300 Milyon...üf.

gelen teklifte buna göre ayarlanıyor zaten, adamlar aptal değil

tamam da teklifi alan açısından değil veren açısından bakmak da gerekir

nelssonu 20ye almazsa yerine düşüneceği adam başka ülkede 30 zaten

diğer ülkelerden bir nebze ucuz olalım tamam da bit pazarı da olmasın

adamlar 3 gün oynattıkları oyuncuları 50 milyona veriyor

sen de 50ye vermede 20-25e ver

10lu rakamlar artık çok az geliyor bana

hele de 7ye aldığın adamı 14e niye veresin ki

Bülent Timurlenk Nelsson'un son milli maçında Torino scoutları tarafından izlendiğini söylemiş. Ayrıca Cenk Ergün'Ün satış görüşmeleri yapmak için İtalya'da olduğundan bahsetmiş. Yunus ve Nelsson haberleri tesadüf olmayabilir.

tamam da teklifi alan açısından değil veren açısından bakmak da gerekir

nelssonu 20ye almazsa yerine düşüneceği adam başka ülkede 30 zaten

diğer ülkelerden bir nebze ucuz olalım tamam da bit pazarı da olmasın

adamlar 3 gün oynattıkları oyuncuları 50 milyona veriyor

sen de 50ye vermede 20-25e ver

10lu rakamlar artık çok az geliyor bana

hele de 7ye aldığın adamı 14e niye veresin ki
kesinlikle kaılıyorum - politika böyle olmalı

Kaldı ki bizim taraftar biraz böyle - geçmişte fener ne çöpleri ne miktarlara iteldi - hadi arabistandı tamam ama yani Markete göre rakamlardı futbolda.

Ben türkiye liginden adama o parayı vermez yorumuna hiç katılmıyorum - onu oyuncu maaşı için de hadi - ama oyuncunun ederi ile bence alakası yok.

Bülent Timurlenk Nelsson'un son milli maçında Torino scoutları tarafından izlendiğini söylemiş. Ayrıca Cenk Ergün'Ün satış görüşmeleri yapmak için İtalya'da olduğundan bahsetmiş. Yunus ve Nelsson haberleri tesadüf olmayabilir.
Yunus olmaz ya - onu tutmak lazım , orda tamamen kendi niyetine kalıyor- diğerleri gibi.Teklif gelir istiyorum der başka. ama burda önce istatistik göstermeli bence.

ama yani Torino'da ne yapacaksın - ordaki başarıdan zıplarsın ama GS'deki iyi istatistiğinde de zıplarsın. Başarılı performansta burda kralsın - orda eyvallah derler.

Nelson marcao toplam 38-40a satalim ozan kabak denayer ve emin bayram isik kaanla yolumuza bakalim. Parayi orta saha ve ön trafa gömelim

Nelson marcao toplam 38-40a satalim ozan kabak denayer ve emin bayram isik kaanla yolumuza bakalim. Parayi orta saha ve ön trafa gömelim
2-3 hatalarında taraftar tarafından asılmayacak olsalar dediğine katılırım :D

sabırsızlık taraftardaki futbolcuya karşı çok kötü vaziyette bizde şu an.

Ön taraf iyi olursa arkaya fazla top gelmez yav, böylece fazla hata yapmamis olurlar
ha inşallah , ben anormal özledim sağlı sollu dibe inen - patır patır karşıya yağan oyun oynayan GS'yi.

Misal Ujfaluji yanında yetişen Semih o kadro (sarı formalı dönem ) aklıma geliyor bunu diyince. Tabi oradaki prime zamanında olan kadro değişikti müthiş olmasa bile.

Sadece lig ve kupa olduğu için muazzam isimlere gerek yok - iş yapan isimlere gerek var.

baz aldığım isim Elmander effect - gelcek , mık mık yapmayacak , oyununu oynayıp takımı benimseyecek.

TL olarak da ödemelerimiz var ya
Doğruda biz yerine oyuncu alacağımızda bizden euro isteyecekler kimse euro 20 TL olmuş az isteyelim demeyecek. Danimarka milli takımının stoper ve milli maçlarda iyi performans gösteriyor sol stoper olarak oynamasına rağmen. DK'ya da gidecek bu adam, bunlar hep piyasasını arttıran sebepler böyle bir adamı 20'den aşağı satmak çok yanlış olur. Marcao'nun yaşı da geliyor kendisi de gitmek ister artık onu 15+ bonuslara satmak daha mantıklı.

Geri
Üst Alt