Toroğlu: "Yıldırım ve Çınar'ı bitiriyorsan Göçek, Özkahya, Palabıyık ve Aydınus'un da ipini çekecektin"

Helal olsun adam bam bam ne ise, ne dusunuyorsa, ne olursa direk soyluyor. Bu sene biz cok cekecegiz o belli oldu yanliz. Siz hepiniz biz tek olacak (17 takim, hakemler, federasyon) gibi gozukuyor. Insallah yaniliyorumdur ve bu hakemler ve federasyon kendine ceki duzen verir.

Resmen ders verdi. Sagli, sollu girdi desek yeri.

Biletini kesecekler mi bakalim!

yönetim konuşamaz, devlet başımıza akbaba gibi üşümüş borçları da bankalara bağlamışız. mecburen hükümete karşı ve devletin tüm kurumlarına karşı süt dökmüş kedi olacağız. diğer takımlarda buna benzer bi pozisyonda olacaklardır, fenerbahçe hariç.

ali ile rtenin arası limoni. ali hükümete gider yapacağı zaman 20-30 milyonluk fenerli kitlesini de arkasına almış olacak. devlet politikası izler gibi politika yapıyor ali koç bu noktada. zaten amacı fener spor kulübünü her yönden, marka, izlenebilirlik ve kitle olarak emelleri doğrultusunda kullanmak.

fenerin bu kadar borç içinde olmasına emin olun bi GSli kadar seviniyordur. niye öyle, fener normal bi mali yapıda olsa ve başkanı aziz yıldırım veya ahmet mehmet olsa, ali koç kelepir fiyatına kendi holdinglerinin reklamını kadıköy stadında yayınlatabilir miydi? üstelik bu takım türkiyede 2. büyük içinde kabul görmüş ve en çok izlenen 2 takımdan birisi ve tv maç yayınında fenerinn stadında gözüken reklam panolarındaki markalar hep ali koçun holdinginin iştirakleri. :)

işte anıtkabire gitmeler kampamya yapıp bakın bizim taraftarımız şu kadar arkamızda bu kadar arkamızda deyip şöyle şöyle bağış yaptı demeler.

normalde cb ile görüşmek onun için ultra zor bir iş iken fener spor kulübü adını kullanarak saraydan randevu alıp savunma sanayisinden pay istemeler. tabi rte keriz mi, rte neyi ile ünlü? bi pasta varsa o pasta payını yandaşlara yedirmek. ali de yandaşı olmadığına göre reddetti. türkiyedeki bir parti ülkede kontolü alınca nasıl bulmuşa dönüp devleti ve belediyeleri talan etti? aynısı fener için geçerli. ali koç bu durumdan öyle bi mutludur ki herif rafinerinin bile reklamını yapıyor stad bilboardında, geçtim otosanları bekoları falan, reklam panosunda tüpraş reklamı var yav lan zaten tüpraş var ülkede. sanki 500 tane rafineri şirketi var da, sanki insanların yok ben o rafinerinin petrolünü kullanmıyorum deme şansı varmış gibi onun reklamını koymuş. zaten tekelsin.

tabi sponsorluk ve reklam durumunda vergi muhafiyeti ve indirimi var. bellikş devlete kesilecek verginin azalması için yapmış bu reklamı. fenerin başında başka bi başkan olsa kelepir fiyatına bu gereksiz reklamı alamazdı

yani bu koç bu feneri talan edecek ve ediyor da. aziz ciddi manada bundan iyiydi

Geri
Üst Alt