- 4 Ağustos 2009
- 91.718
- 73.628
- 5.358
Gönderilsin diyen cok kisi oldugunu sanmiyorum. 2 sene sozlesmesi varken niye uzatıliyor insanlar bunun derdinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönderilsin diyen cok kisi oldugunu sanmiyorum. 2 sene sozlesmesi varken niye uzatıliyor insanlar bunun derdinde.
Gerek yok dostum zaten hiçbir yerde kazanamayacaklari paralari kazanıyorlar. Bu malligi davinsonda yaptik belli ki ders almıyorlar.çok var ya, bu arada yeni sözleşme illa uzatılması için değil maaşında iyileşme için de olabilir tabii.
Hem o hem niye surekli zam?Gönderilsin diyen cok kisi oldugunu sanmiyorum. 2 sene sozlesmesi varken niye uzatıliyor insanlar bunun derdinde.
bana içinizden bir kişi 20-25 milyona torreira'nın yerine alınıp 4 sene full force katkı verecek bir tane oyuncu önerin hakikaten
tüm maçlara çıkacak sakatlanmayacak burayı böyle benimseyecek ve kalkıp 7-8 milyon euro bir maaş almayacak
he torreira'nın boşluğunu 40-50 milyonluk adamlarla kapatıyorsak o zaman torreira'yı niye gönderiyoruz
Veli baltacı yaptığın büyük yanlış ve algı.10 bin postun 9995tanesi olumsuza dair hepsini paylaş.Sallamasyon rakkamlar atma.Ne ağlıyorum ne de eğer sen vasatlığı övüyorsan oda senin tercihindir senin düşüncendir ben sana cahilce tamamen kötü oynadığımız taktiğimizin bok gibi olduğu maçları övüyorsun diyor muyum?Cl maçlarında geldim tebrik ettim hocayı.Şampiyonlukta ettim benim her mesajımı görüyormuş gibi sadece olumsuzlara evet çoğu olumsuz çünkü oyuncu transferinde iyi değiliz.Bu sene ligde hem oyun hem taktik kötüydü evet.Burada yanlış olan birşey yokSadece rakip bizden daha kötü.Oyuncu seçimlerimiz iyi değil hala 4 yıl önceki kemik kadro ile devam ediyoruz.Bir yere kaybolduğum yok tamamen kafayı bana takmışsın.Övülecek bir durum yokken bile okan taparlık yapan yönetim taparlık yapan oyuncu taparlık yapan.Maçları izlemeyip izlemiş gibi yorum yapanlar yapıyor.Galatasaray şampiyon olmadığında kınayı asıl vasat düşüncelerle kişilere tapanlara gönderirsen daha iyi olurtorriera'ya sözleşme uzatılmasını ben de doğru bulmuyorum ama, konudan bağımsız bir şey söyleyceğim.
4 senedir bi başaramadın ya gs'ı çökertmeyi ya. 4 senedir 10 bin tane post attın 9995'i olumsuz. bir tane hayırlı bir şey yaz. başarılarda ortada yoksun, kaybolup gidiyorsun. diğer zamanlarda ortaya çıkıp sürekli ağlayıp sızlanıyorsun. bir muradına eremedin. gs'ın şampiyon olamadığı ilk yıl, madalyonunu bizatihi ben gönereceğim kına ile.
Veli baltacı yaptığın büyük yanlış ve algı.10 bin postun 9995tanesi olumsuza dair hepsini paylaş.Sallamasyon rakkamlar atma.Ne ağlıyorum ne de eğer sen vasatlığı övüyorsan oda senin tercihindir senin düşüncendir ben sana cahilce tamamen kötü oynadığımız taktiğimizin bok gibi olduğu maçları övüyorsun diyor muyum?Cl maçlarında geldim tebrik ettim hocayı.Şampiyonlukta ettim benim her mesajımı görüyormuş gibi sadece olumsuzlara evet çoğu olumsuz çünkü oyuncu transferinde iyi değiliz.Bu sene ligde hem oyun hem taktik kötüydü evet.Burada yanlış olan birşey yokSadece rakip bizden daha kötü.Oyuncu seçimlerimiz iyi değil hala 4 yıl önceki kemik kadro ile devam ediyoruz.Bir yere kaybolduğum yok tamamen kafayı bana takmışsın.Övülecek bir durum yokken bile okan taparlık yapan yönetim taparlık yapan oyuncu taparlık yapan.Maçları izlemeyip izlemiş gibi yorum yapanlar yapıyor.Galatasaray şampiyon olmadığında kınayı asıl vasat düşüncelerle kişilere tapanlara gönderirsen daha iyi olur![]()
çok sinirleniyorum ya anlatamam.:kırmızıkalp:Valla rahatsızlık oluyorsa mesajlarım engelle beni sinirlenmenden iyidir![]()

Herkesin görüşü farklıdır.Sana göre saçma diye kafayı takmamalısın hemde yöneticisin.Beyine vurmak vesaire ayıp.Ben sana düzgünce zeytin dalı uzatıyorum.çok sinirleniyorum ya anlatamam.
yok ensende olup her saçmaladığında beynine vurmayı tercih edeceğim. :d
özür dilerim mert abi. seni samimi gördüğümden ve samimi bir ortam oluştu diye bodoslama gireyim dedim.Herkesin görüşü farklıdır.Sana göre saçma diye kafayı takmamalısın hemde yöneticisin.Beyine vurmak vesaire ayıp.Ben sana düzgünce zeytin dalı uzatıyorum.
Estağfurullah.Havalar sıcak insanın tansiyonu yükselebiliyor.özür dilerim mert abi. seni samimi gördüğümden ve samimi bir ortam oluştu diye bodoslama gireyim dedim.![]()