Torreira, Galatasaray'ı FIFA'ya Şikayet Eden Menajerine Yol Verdi!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
images

Galatasaray'da Lucas Torreira alacakları nedeniyle kulübü FIFA’ya şikayet eden menajeri ile çalışmayı bıraktı.

Uruguaylı futbolcunun alacakları ile ilgili olarak FIFA’ya yapılan başvuru konusunda bilgisinin olmadığı ve kendisinden habersiz bu girişimde bulunduğu için menajerini kovduğu öğrenildi.

Spor Arena

Dogruysa kral bir hareket olmus Toreira efsanesinin baslangici olabilir.

Oyuncuların alacağını vereceğini aksatmayalım bu kadro geçen senelerdeki gibi 6 ay para verme sesleri çıkmaz kadrosu değil.

Bu sikayet olayini anlamiyorum. Galatasaray veya fenerin, bjknin eninde sonunda paralarini odeyeceklerini bilmiyor mu? 1 ay 2 ay 3 ay ama eninde sonunda odenir. 1 - 2 taksit icin koca Galatasaray'ın ismini degistirecek degiliz 😁

Maaş ile ilgili değildi sıkıntı haberde imaj hakkı nedeniyle şikayet ettiği yazıyordu. Daha sonra bir tweette menajerin Torreira ile arasında alacak verecek sorunu olduğu bizim Torreira ile alacak-verecek sorunumuz olmadığını okumuştum demek ki doğruymuş.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sikayet olayini anlamiyorum. Galatasaray veya fenerin, bjknin eninde sonunda paralarini odeyeceklerini bilmiyor mu? 1 ay 2 ay 3 ay ama eninde sonunda odenir. 1 - 2 taksit icin koca Galatasaray'ın ismini degistirecek degiliz
O iş öyle olmuyor işte mesela bizde bir firmayla çalışırken adam ödemeni şu tarihte yaparım diyor eğer sen o tarihte ödemeyi almazsan zor durumda kalıyorsun. Ayrıca enflasyondan dolayı parayı ne kadar erken alsan o kadar iyidir ha evet euro üzerinden alıyorlar ama onda bile ufakta olsa enflasyon vardır. Bu tür gecikme şikayetlerini futbolcular değilde menajerler yapıyor çünkü adamlar bu işi ticaret olarak görüyor ticarette parani zamanında almak istersin

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt