GSC Haber Torreira: "Zor maç olsa da takım olarak iyi oynayıp galip geldik"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1772307961014.webp

Lucas Torreira: "Mutluyuz. Çok zor rakip olacağını biliyorduk. Kendi oyunumuza odaklanmayı bildik. Zor maç olsa da takım olarak iyi oynayıp galip geldik. Juventus'a karşı zorlu iki maçımız vardı. Çok da yorgunduk. Hem gol hem galibiyet için çok mutluyum."

Lucas Torreira: "Benim için çok önemli olan 2 kişi beni bu formayla göremedi, gollerimi göremedi. 4 yıldan fazla süredir buradayım. Herkese çok teşekkür ederim. Benim yanımdalardı. Beni çok iyi karşıladılar. Uruguay'da babam, arkadaşlarım, ailem var. Onları da özlemle anıyorum. Bu formayı giyenler arasında dünyanın en mutlu insanı benim.'

Lucas Torreira: "Taraftarlarımız bizim için çok kıymetli. Galibiyetleri onlara hediye ediyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde de güzel bir noktaya geldik. Bazen durup anın keyfini çıkarmak gerekiyor. Bu büyük kulüp nerelere geldi. Ayrıca Türk bayrağını da Avrupa'da temsil ediyoruz biz..."

Oynarsanız ligde zor takım yok yeterki keyfiniz canınız istesin

Lucas Torreira: Benim için çok önemli olan 2 kişi beni bu formayla göremedi, gollerimi göremedi. 4 yıldan fazla süredir buradayım. Herkese çok teşekkür ederim. Benim yanımdalardı. Beni çok iyi karşıladılar. Uruguay'da babam, arkadaşlarım, ailem var. Onları da özlemle anıyorum. Bu formayı giyenler arasında dünyanın en mutlu insanı benim.

Lucas Torreira: "Sonuçta bizler her gün bugünkü ve Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi anları taraftara armağan edebilmek için antrenman yapıyoruz.

Çok önemli bir dönemden geçiyoruz, kişisel olarak benim için de öyle; her ne kadar bazı maçlarda performansım herkesin beklediği gibi olmasa da gelişmek için çalışıyorum, takımı daha iyi hale getirmek için çalışıyorum.

Ve şunu da unutmamak gerekir ki şu son 4 yılda 3 şampiyonluk kazandık, bir Türkiye Kupası, bir de Süper Kupa kazandık.

Ayrıca 12 yıl aradan sonra takımı Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura taşıdık. Bu yüzden, durup bir bakmak, zamanı bir anlığına durdurmak ve bu harika oyuncu grubunun çok önemli şeyler başardığını, Türk bayrağını Avrupa'nın en tepesine taşıdığımızı görmek lazım.

Ben de bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum."

Uzun zamandan sonra iyi bir maç çikardi. Formda bir Torreira çok iyi ve formsuz dönemini böyle atlattiysak iyi

Geri
Üst Alt