Torrent: "Barcelona, seçenekler arasındaki en kötüsüydü"

gayet gerçekçi bir değerlendirme... asarız keseriz mi diyecekti? Biz gassarayız diyip ardından 6lık olunca emme onlar bilmem kaç milyar euro diye savunma yapanlar daha komik...

Korkak hoca istemiyorum. Terim'den de hazetmem ama Terim olsa kralı gelsin biz kendimize bakalım derdi
Nasıl ya? Rangers maçında bile, yok 4 saat uçtuk, işimiz zor bilmem ne diye bahane üreten adam yani. Anadolu maçlarından önceki röportajlarında söylediklerini saymıyorum bile. Bu kulüpte en son çıkıp da külhanbeyi gibi konuşan kişi Gökhan Zan'dı, başkada kimse kralı gelsin falan dememiştir, en basit maçlar dahil.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barcelona ile şundan 2 ay önce oynasak tamamdı ama şu aralar cidden iyi toparladılar kötü bir kura oldu.

Hocanın korkaklığı, takımın formsuzluğu ve oyuncuların vurdumduymaz tavırlarını düşünüp bir de son dönem Barcelona'nın toparlandığını göz önünde bulundurursak deplasmanda 5 yeriz gibi duruyor ...

Sanki Fatih Hoca varken Real'den 6 Psg'den 5 yemedik gibi konuşuyorsunuz yahu. Ki o zamanki kadro daha iyiydi.

Barcelona gelmesi iyi oldu. Rangers'e eleneceğimize Barça'ya eleniriz

Yahu Avrupalı insanlar realist konuşurlar. Bizdeki gibi asariz keseriz meselesinde değiller bence. Ayrıca tabiki klüp kulturumuz yeterince iyi anlatılmamış. Fatih hocada en son elmanderli kadro ile aşıp kesmişti. Ondan sonraki süreçte bu gibi olmasada buna yakın açıklamalari olmuştu. Futbol bu sürprizlere açık.

Galatasaray'ı savunacağız nedir ya?

Lan sen bizi savunma lütfen... Allah'ın bedencisi.

Dünya üzerinden TD kalmamış gibi gittik bunu getirdik inanılmaz gerçekten...

Aynen kardeslerim torrent suclu, cikip 3 5 tane atariz barca bizden korksun demeliydi

Hocam olsa şimdi makas derdi açıldı derdi yapacak bir şey yok ama bizde Galatasaray'ız sonuna kadar savaşacağız derdi.

Ha belki 6 yerdik ama en azından mücadele ederdik. Göztepe karşısında 45 dk ayağında top tutamayan takım, atağa çıkamayan takım Barça karşısında neler yaşar neler olur bilemiyorum. Hayal dahi edemedim...

Son düzenleme:
çanakkale geçilmez oynarsak rezil olmayabiliriz. napoli gibi çapımızı bilmeyip city oyunu oynamaya çalışırsak elek oluruz tabi. hayırlısı olsun

Galatasaray'ı savunacağız nedir ya?

Lan sen bizi savunma lütfen... Allah'ın bedencisi.

Dünya üzerinden TD kalmamış gibi gittik bunu getirdik inanılmaz gerçekten...
Neyini beğenmedin? Bu nasıl tavır yav. Herkes hocaya trip atıyor.

Geri
Üst Alt