Torrent: "Barcelona, seçenekler arasındaki en kötüsüydü"

boku yedik açıklamalara gel. galatasaray ı savunacağız bitirdi beni. bu hataya müsait geri oyuncularla 90dk savunmayız umarım. yaparsak bunu farka gider. rakibi tedirgin etmediğin sürece kazanmayı geç direnmen mümkün değil.

git o zaman layık olduğun gibi tuttuğun takıma yardımcı ol !!!

sen Galatasaray' ın hocasısın, bu nasıl bir açıklama ?

bu takım Top döneminde Mourinho' nun bacaklarını titretti, çapsız yardımcı

Demiyim demiyim diyorum ama o gedsonu alacaktınız anasını satayım. Şimdi bu maçta ne kadar işimize yarardı, sizin saçma transfer politikanız bu kadar olur.
Elindeki çöpleri göndersen Pulgarın önüne Gedson Cica atsan, dinamik barça orta sahasını harbi fena yorardık hatta orta saha üstünlüğünü bile alabilirdik. Çünkü o dinamikliğe ve hıza karşılık verebilen orta saha olunca tur için büyük avantaj sağlardı. Orta sahayı büyük rahatlatırdık ama bu orta sahayla nasıl üstünlük kuracaksın. Bir adam ile pas, top sürme, ikili mücadele, atağa kaldırma ve dinamizm işini çözecektik. Hep böyle olur zaten o yapbozun parçası bir birleşmez ki kim olduğumuzu gösterelim. Basiretsizler yüzünden hep

Benim görüşüm ve tavrım budur. Başka başka başlıklarda sana ve diğerlerine gerekli cevapları verdim.

Bir daha aynı şeyleri yazmaya konuşmaya gerek yok.
Durup dururken, 4-5 maça çıkmış adama takıntı beslemek bana normal bir insan psikolojisi gibi gelmiyor.

twitter sığır dolu neytmiş ft olsa "barça düşünsün" dermiş. aynen kanka sonra 5-6 yer buz kovasına otururdu

boku yedik açıklamalara gel. galatasaray ı savunacağız bitirdi beni. bu hataya müsait geri oyuncularla 90dk savunmayız umarım. yaparsak bunu farka gider. rakibi tedirgin etmediğin sürece kazanmayı geç direnmen mümkün değil.
galatasaray'ı savunacagız cumlesinden savunma yapacagız anlamı mı çıkardın? barcelona taraftarıyım ama şu an galatasaray'ın tarafındayım diyor orda.

doğru demiş seçenekler arasında en kötüsü barcaydı.

Barça Tv: “Türkiye’nin en büyük kulübü olan Galatasaray, daha önce UEFA kupasını kazandığı efsane hocası Fatih Terim ile 2 ay önce yollarını ayırdı, Fatih Terim bu kupa için çok motiveydi ama şuan durumları çok iç açıcı değil.”

Durup dururken, 4-5 maça çıkmış adama takıntı beslemek bana normal bir insan psikolojisi gibi gelmiyor.
Durup dururken mi? :asd:

Manyağız biz, psikolojimiz bozuk.

Galatasaray ile çıktığı ilk 6 maçın 6. sında zorla şansa bir galibiyet alan adama gereksiz yere taktık kafayı haklısın.

Türk bir antrenör olsa 6 maçta 1 galibiyet alsa görevde kalabilir miydi? Türk olması da mühim değil herhangi bir TD görevde kalamazdı.

Manyağız biz, psikolojimiz bozuk.

Galatasaray ile çıktığı ilk 6 maçın 6. sında zorla şansa bir galibiyet alan adama gereksiz yere taktık kafayı haklısın.

Türk bir antrenör olsa 6 maçta 1 galibiyet alsa görevde kalabilir miydi? Türk olması da mühim değil herhangi bir TD görevde kalamazdı.
6 maçta hoca mı değiştirilir birader Akhisarsporu mu tuttuğunu sanıyorsun sen. Kaleye kaleci geldiğinden beri maç kaybetmedik. Rotasyon'da Çipe'ye mahkum edenleri git sorgula.

6 maçta hoca mı değiştirilir birader Akhisarsporu mu tuttuğunu sanıyorsun sen. Kaleye kaleci geldiğinden beri maç kaybetmedik. Rotasyon'da Çipe'ye mahkum edenleri git sorgula.
Tamamdır, Akhisar gibi Göztepe karşında ezik oynarsan bende seni Akhisar TD'si sanırım. Zaten bahsi geçen adamın çapı da o kadar.

Hadi kardeşim bak dalgana sana bedenci TD ile mutluluklar.

Kaleye kaleci geldiğinden beri maç kaybetmemişiz. Savunmaya bak be... Bunun üstüne tez bile yazılır.

Geri
Üst Alt