Torrent: "Ben göreve devam edecek gibi çalışmalarımı sürdürüyorum"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Domenec Torrent: "Yeni yönetimden kimse beni aramadı. Ben göreve devam edecek gibi çalışmalarımı sürdürüyorum. Umarım kısa sürede yeni yöneticilerle konuşma şansım olur" [🎙️Ayhan Şensoy / HaberTürk]

Domenec Torrent: In Katalonien denkt man beim türkischen Fußball an  Galatasaray

Defol git artık be! Katalan çingene seni!

Galiba b plani olarak kendisiyle henuz görüsen olmamis

Baska bir aciklamasi yok bunun

Veya yalan haber

Hocamizdan örnek davranis

çıkıp desene kalmak istiyorum şampiyon olacaz !!! hani ft çıkıp gelmiycem desinciler var ya hangi akla hizmet böyle bişey bekliolar bilmiom da. ! belki yrentten de bi beklenti arz ederler yakın zmnda

çıkıp desene kalmak istiyorum şampiyon olacaz !!! hani ft çıkıp gelmiycem desinciler var ya hangi akla hizmet böyle bişey bekliolar bilmiom da. ! belki yrentten de bi beklenti arz ederler yakın zmnda
Şampiyon olacağız dese de inanan olmaz bence. Hedefiniz ne diye sorsalar muhtemelen ilk 5 falan derdi bu adam.

Bende bazen param varmis gibi lüks arabalara bakiyorum

Var git yoluna emmi.

ayhan Şensoy en çok paylaşım bulacağı damardan vurmuş bitane

keşke çalışırken önündeki masayı alıp götürseler sonrada elinde kalemle aval aval yardımcılarına baksa

torentin proaktif bir şekilde kalmak istediğni beyan etmesi ve biznen başarılar yaşamağa istekli bir tablo çizmesinin gerekliliğinden söz ettim. böyle kovulmağı bekliyen memur gibi takılırsa ztn bu herif çalışsa da çalışmasa da aynı parayı alacağından çok da umrunda değildir gibi bir anlayışın taraftarlara hakim olacağını düşünüom. ft kısmı ise ftden ben yokum diye açıklama bekliyen heyete idi. torentin görevimin başındayım gibi bir açıklama yapması çok daha yerinde olur şayet niyeti o ise. yoksa dediğim gibi paramı verinse niyet, o zmn kahbelik yapıyordur kendisi

Hocamm o Jesus balonuna gununu gostereceksin inaniyoruz

Geri
Üst Alt