- 16 Haziran 2010
- 190.904
- 133.627
- 6.478
1 hafta muddet veriyorum, 1 hacta icinde hoca konusunu cozemeyeceklerse Dome kalsin bu sezon. Zaten herif calismalarini surduruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sik yapilan bir hatadir müddet verilmez MÜHLET verilir bu telkini de bu vesileyle etmis olayim Hala dayi.1 hafta muddet veriyorum, 1 hacta icinde hoca konusunu cozemeyeceklerse Dome kalsin bu sezon. Zaten herif calismalarini surduruyor.
Zaten öyle bir açıklama yaptı ve forumun çoğunluğu sovuyordu. Bende hatta işini yapan adama niye sovuyorsunuz diye serzenişte bulundum. Takımı temmuz başında toplayacağıni söylemişti. Bu açıklamada da işinin başında olduğunu belirtmiş, ayrılacak misiniz sorusuna. aksi bir söylem gelmemiş. Asıl sıkıntı yönetimin mevcut TD ile iletişime geçmemesi. kameralar karşısına geçip çok yalnız birakildim mi demeliyditorentin proaktif bir şekilde kalmak istediğni beyan etmesi ve biznen başarılar yaşamağa istekli bir tablo çizmesinin gerekliliğinden söz ettim. böyle kovulmağı bekliyen memur gibi takılırsa ztn bu herif çalışsa da çalışmasa da aynı parayı alacağından çok da umrunda değildir gibi bir anlayışın taraftarlara hakim olacağını düşünüom. ft kısmı ise ftden ben yokum diye açıklama bekliyen heyete idi. torentin görevimin başındayım gibi bir açıklama yapması çok daha yerinde olur şayet niyeti o ise. yoksa dediğim gibi paramı verinse niyet, o zmn kahbelik yapıyordur kendisi
asıl sıkıntı oysa diyebilir eğer burda olmayı önemsiyorsa. yoksa göreve devam edecek gibi çalışıom demeye devam etsin, kovun da yolumu bulayım der gibi. göreve devam etmek isteyen adam daha istekli bi intiba oluşturmağa çalışır.Zaten öyle bir açıklama yaptı ve forumun çoğunluğu sovuyordu. Bende hatta işini yapan adama niye sovuyorsunuz diye serzenişte bulundum. Takımı temmuz başında toplayacağıni söylemişti. Bu açıklamada da işinin başında olduğunu belirtmiş, ayrılacak misiniz sorusuna. aksi bir söylem gelmemiş. Asıl sıkıntı yönetimin mevcut TD ile iletişime geçmemesi. kameralar karşısına geçip çok yalnız birakildim mi demeliydi
Açıkçası itibar zedelenmesinden dolayı tazminat istese yeridir. Tek sebebi başsız, bitmiş bir takımı zor dönemde taraftara ve onca zorluğa karşı toparlamaya çalışması. Ben aynı pozisyonda olsam bu kadar yapılan pisliğe karşı ne takımı calistirirdim ne de tazminatimdan 1 kuruş bırakırdım. Adam iyi niyetli son dakikaya kadar görevimin başındayım diyor. Daha ne yapsinasıl sıkıntı oysa diyebilir eğer burda olmayı önemsiyorsa. yoksa göreve devam edecek gibi çalışıom demeye devam etsin, kovun da yolumu bulayım der gibi. göreve devam etmek isteyen adam daha istekli bi intiba oluşturmağa çalışır.
Açıkçası itibar zedelenmesinden dolayı tazminat istese yeridir. Tek sebebi başsız, bitmiş bir takımı zor dönemde taraftara ve onca zorluğa karşı toparlamaya çalışması. Ben aynı pozisyonda olsam bu kadar yapılan pisliğe karşı ne takımı calistirirdim ne de tazminatimdan 1 kuruş bırakırdım. Adam iyi niyetli son dakikaya kadar görevimin başındayım diyor. Daha ne yapsin
Gönülden başarılı olmasını dilerim, hatta kalıp bizde başarılı olmasını daha çok isterim. FT noktasında haklısın, tazminatı hakediyordu, itibar zedelenmesinden dolayı Galatasaray a tazminat odemeliydi.haklısın
geçen seneki ft gibi adeta
hocaya başarılar dilerim ispanyada kimi çalıştırıcaksa
Her şeyi ne kadar da güzel aynı kefeye koyuyorsunuz.haklısın
geçen seneki ft gibi adeta
hocaya başarılar dilerim ispanyada kimi çalıştırıcaksa
Gönülden başarılı olmasını dilerim, hatta kalıp bizde başarılı olmasını daha çok isterim. FT noktasında haklısın, tazminatı hakediyordu, itibar zedelenmesinden dolayı Galatasaray a tazminat odemeliydi.![]()
Her şeyi ne kadar da güzel aynı kefeye koyuyorsunuz.
FT hoca döneminde yönetim görüşmeye çağırdı, iletişim sağlandı ve toplantı yapıldı.
Burada şu ana kadar gözüken Torrent ile iletişime geçen yok.
Merak etme anlayacağımı anladım. Ortaya atlama konusunda da bir sıkıntı yok. En fazla karambolde çarpşırız.neyle neyi kefeye koyduğumu anlamadan siz biz diye genelleme yaparak ortaya atlamayalım pls
Merak etme anlayacağımı anladım. Ortaya atlama konusunda da bir sıkıntı yok. En fazla karambolde çarpşırız.