- 18 Mayıs 2011
- 53.348
- 57.292
- 4.613
Torrent'ten takıma: “Haydi kaldırın başınızı. Hepinizle gurur duyuyorum. Takımdaki o ruhu ve ışığı gördüm. Güzel günler yakın!”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak verTorrent'ten takıma: “Haydi kaldırın başınızı. Hepinizle gurur duyuyorum. Takımdaki o ruhu ve ışığı gördüm. Güzel günler yakın!”
Serg Cik Hayri Abinin hesabindanGöbüşcan
Kaynak ver
Aglayacagim niye boyle bitti kiMarcao'nun kart yememek icin yaptigi sebeklige bak...Boyun devrilmesin Pedri
Çok merak ediyorsan , içeriği arama motoruna kopyalamak suretiyle , bu işlemi kendin becerebilirsin.Kaynak ver
☹ozledim aşkomu,gobusunu yiyem terimGöbüşcan
igrencccc☹ozledim aşkomu,gobusunu yiyem terim![]()
Belliiiiiiievet kaldiralim
Maçtan sonra soyunma odasındaki ölüm sessizliğini gören Domenec Torrent oyuncularına “Kaldırın başınızı!” diye seslendi. Kendileriyle gurur duyduğunu söyleyen Katalan çalıştırıcı “Sonuçta karşımızda Barcelona vardı. Siz iki maçta da gücünüzü gösterdiniz. Dünyanın en iyi takımlarından birini eleyebilirdik. Bu dönemde gösterdiğiniz karakter, mücadele ileride yapacaklarımız açısından beni umutlandırdı. Takımdaki o ruhu ve ışığı gördüm. Güzel günler bizi bekliyor. Şimdi lige odaklanıp en iyi sonuçlarla sezonu bitirmeliyiz” dedi.
Bööigrencccc