Torrent Kalsa Ne Olabilirdi ki?

Can Karabacak

Ulubatlı Souness
Torrent kalsaydı ne eksik olurdu su anki takimdan? Daha erken takim oturmadi demeyin hazirlik maclari da lig maclari da rastgele oynandigini gosteriyor. taktige dair hicbi sey yok mac sonu maci izlerken gormediginiz istatistikleri paylasmayin onemi yok denecek kadar az.

torrent kalsaydi bence uygun maliyete ise yarar topcular alir araya da potansiyel serpistirebilirdi oyuncu agini kullanip.
kampta istedigi oyunu istedigi oyuncularla isletirdi.

cabuk yediler adami malesef populizmden dolayi. cayci vs diye asagilandi, adamdan beklenti o kadroyu alip tepeye cikarmasi falandi sirf terim yapamadi sen de yapamazsin ama yapacaksin biz GSyiz dendi.

Bir de genc oynatmadi morutani falan çöp etti mevzusu var. hem beklenti hem istek hem isyan. kume dusmeme garantisi sonrasi (rezillige bak) niye oynatmadi diyorlar niye oynatsin ki kim oynatti da o oynatmadi, zaten genclerin final maclari mi ne vardi o ara. morutan zaten bitirmisti ligi oynadigi anlarda da niye oynatilmadigi belli oluyordu.

Simarik taraftarimizin erozyona ugramis hali kulupte belirleyici oldugu surece basarisiz olacagiz. bu biraz daha boyle devam edecek gibi gözüküyor

provokatif yorumlar yazmayalim eger yazacaksaniz
ha bu yorumum okani vs baglamiyor hakkindaki yorumlarim sabittir zati okanla ilgili

Son düzenleme:
bi de gitmesinin taraftarla ilgisi yok 2 başkan adayı da gönderecez dedi halbuki barça ve bjk maçlarından sonra torrent iyi mi acaba diye düşünülmeğe başlanmıştı.:danyal:

bi de gitmesinin taraftarla ilgisi yok 2 başkan adayı da gönderecez dedi halbuki barça ve bjk maçlarından sonra torrent iyi mi acaba diye düşünülmeğe başlanmıştı.:danyal:
Yok be ustat, agziyla kus tutsa kalamazdi taraftarlar istemiyodu diye, bir elin parmağı kadar taraftar kalma ihtimalini soylemis olabilir sen etme adaylar etkileniyor iste belli

Bu tarz gerçekleri okuyunca üzülüyorum yapmayın be azıcık umudumuz var o da kaçıyor, dediklerine katılıyorum yalnız Torrent'te fark yaratamazdı bence ya. Tabi bunu bilemeyiz sadece tahmin. Yabancı olarak Roger Schmidt'i çok isterdim ama adam da kaliteli teknik adam, Benfica varken buraya gelmezdi zaten.

Şuan oynadığımız bi oyun yok, Torrent belki en azından bir plan dahilinde oynatabilirdi ama herkesin istediği o değişimi, eski GS'yi ortaya çıkaramazdi, Torrent fark yaratamazdi derken demek istediğim bu.

"Terim yapamadı, sana da yaptırmayacağız." algısı pompalandı bu çok doğru. Sosyal medyada aktif olan futbol taraftarları ne versen yemeye hazır bir kitledir.

Ama gitmesi de doğruydu. Camianın havasının değişmesi gerekiyordu.

Okan umarım başarılı olur. Terim'in basındaki kalemlerini bir şekilde pasifize etmek gerekiyor. Terim görevde değilse çok keyfi gündemler yaratıp kaosa sürüklüyorlar kulübü senelerdir.

Yok be ustat, agziyla kus tutsa kalamazdi taraftarlar istemiyodu diye, bir elin parmağı kadar taraftar kalma ihtimalini soylemis olabilir sen etme adaylar etkileniyor iste belli

ağzıyla kuş tutmasına gerek yoktu ki ligde td değştiren başka takımların yaptığı kadarını da yapsa kalırdı ama gitmesinin başlıca sebebi ibrasızlık ile başlıyan propaganda döneminde 2 adayın da yollucaz demesiydi. yani çaycı denmiş, twet atılmış, mail yazılmış fln bunlar her zmnki gibi ağırlığı olmuyan tırı vırı.

Yok ustat ya ciddiyim
taraftarimiz erozyona ugradi, simardilar halen dev aynasi modundalar hele o zamanlar… Ben bir seylerin degisebilecegine inaniyordum saf duygularmis meger ama bu böyle gitmemeli.
Yav he

Görücez bundan sonra ne yapacağını.

Bir tane genç topçu oynatamadı 5 dk. Kötü gidince de bana pc vermediler diye falan ağladı, saçma sapan bir herif.

ağzıyla kuş tutmasına gerek yoktu ki ligde td değştiren başka takımların yaptığı kadarını da yapsa kalırdı ama gitmesinin başlıca sebebi ibrasızlık ile başlıyan propaganda döneminde 2 adayın da yollucaz demesiydi. yani çaycı denmiş, twet atılmış, mail yazılmış fln bunlar her zmnki gibi ağırlığı olmuyan tırı vırı.
ustat bizde o degisim karabasan bir halde cok zordu. sanssizdi da herif + eller tetikte bekliyor herkes. bunlar tıraş gelebilir su an ama o donemi hatırlayalım normal degildi yok flamengo yok pep aldilar gittiler zaten bir de gelisindeki olaylar once yardimci vs isitan terim burak kaos icinde idiler fatih terime benzeyen adami hatirlamiyon mu demir kapinin onunde onlar gsli degil en gsli biziz diyodu

Yav he

Görücez bundan sonra ne yapacağını.

Bir tane genç topçu oynatamadı 5 dk. Kötü gidince de bana pc vermediler diye falan ağladı, saçma sapan bir herif.
bundan sonra ne yapmali mesela? gencler hk yorumumu yaptim, pc mevzusu ardindan uyduracak bi bahane degil bunun olmayacagi ihtimali mi daha cok olabilecegi mi bi dusunelim.

ustat bizde o degisim karabasan bir halde cok zordu. sanssizdi da herif + eller tetikte bekliyor herkes. bunlar tıraş gelebilir su an ama o donemi hatırlayalım normal degildi yok flamengo yok pep aldilar gittiler zaten bir de gelisindeki olaylar once yardimci vs isitan terim burak kaos icinde idiler fatih terime benzeyen adami hatirlamiyon mu demir kapinin onunde onlar gsli degil en gsli biziz diyodu

bunların tornetin takımı çalıştırmasında ve oynatmasına etkisi 0. dediğim gibi başkan adayları yollayacam demeden önce barca ve bjk maçları zmnı herif kıraldı. ibrasızlık mevzusu olmasa takımda kalırdı. burak elmas güven reyi almayınca o da sepetlenmiş oldu bundan ibaret.

Geri
Üst Alt