Torrent Kalsa Ne Olabilirdi ki?

bunların tornetin takımı çalıştırmasında ve oynatmasına etkisi 0. dediğim gibi başkan adayları yollayacam demeden önce barca ve bjk maçları zmnı herif kıraldı. ibrasızlık mevzusu olmasa takımda kalırdı. burak elmas güven reyi almayınca o da sepetlenmiş oldu bundan ibaret.
saygi duyarım

bundan sonra ne yapmali mesela? gencler hk yorumumu yaptim, pc mevzusu ardindan uyduracak bi bahane degil bunun olmayacagi ihtimali mi daha cok olabilecegi mi bi dusunelim.
Bir takıma hoca olmalı ilk iş olarak. 1 sene falan da kalmalı zahmet olacak ama.

Beğenmiyorsan geldiğin gün gidersin, 2 ay sonra maç kaybettiğin akşam pc yok diye ağlamazsın.

Senin başkanın şov yapıcam diye herkesi kovarsa bir günde, bunların yaşanması da normal.

Bir takıma hoca olmalı ilk iş olarak. 1 sene falan da kalmalı zahmet olacak ama.

Beğenmiyorsan geldiğin gün gidersin, 2 ay sonra maç kaybettiğin akşam pc yok diye ağlamazsın.

Senin başkanın şov yapıcam diye herkesi kovarsa bir günde, bunların yaşanması da normal.
Adam yardimci td iken firsat buldu, flamengo da bizden asagi degil bu konularda. 2 ay sonra aglamasinin nedeni iyi niyetinin suistimal edilip bi yerde patlamasi olabilir mi?
Burak hic baskan olmicakti zaten ama baskan olusu bile neler olabileceginin belirtisi idi ft koalisyonuyla. o gun hepiniz seviniyordunuz burak baskan diye

Niye üstat hicbi takim calistirmasa mesela ne olabilir
Hiçbir takım çalıştırmazsa yorum yapmaya gerek duymam. Başarılı/başarısız durumlarına göre bir şeyler söyleyebiliriz.

Şu ana kadar bizi ileriye taşıyacak, iyi bir t.d. olduğunu gösteren herhangi bir başarısı yok cımbızla ayıklanmazsa kariyeri. Bizde yaptığı işler de dahil.

Sadece spekülasyon yapılabilir bu konuda. İyi olurdu diyenlerin elinde herhangi bir veri yok.

Hiçbir takım çalıştırmazsa yorum yapmaya gerek duymam. Başarılı/başarısız durumlarına göre bir şeyler söyleyebiliriz.

Şu ana kadar bizi ileriye taşıyacak, iyi bir t.d. olduğunu gösteren herhangi bir başarısı yok cımbızla ayıklanmazsa kariyeri. Bizde yaptığı işler de dahil.

Sadece spekülasyon yapılabilir bu konuda. İyi olurdu diyenlerin elinde herhangi bir veri yok.
fenerin aldigi coplerle flamengoyu 2. yapti

Adam yardimci td iken firsat buldu, flamengo da bizden asagi degil bu konularda. 2 ay sonra aglamasinin nedeni iyi niyetinin suistimal edilip bi yerde patlamasi olabilir mi?
Burak hic baskan olmicakti zaten ama baskan olusu bile neler olabileceginin belirtisi idi ft koalisyonuyla. o gun hepiniz seviniyordunuz burak baskan diye
Sevinicez tabii karşısında Eşref isimli garip bir adamla, şezlongdan kalkıp gelen bir şahıs vardı. Burak'ın çok doğru hamleleri de oldu, bugün PSG direktörü olan adam bize danışman olmaya ikna olmuştu.

Sen tuttuğun adamı sonuna kadar savunuyorsun ve bir şey tartışamıyoruz, ne desek Torrent iyi diyeceksin. Flamengo, Amerika, Galatasaray hep Torrent iyidi takımlar kötüydü dememizi mi bekliyorsun anlamak güç.

Ben Torrent kadar saçma bir teknik direktör görmedim Galatasaray tarihinde.

Sevinicez tabii karşısında Eşref isimli garip bir adamla, şezlongdan kalkıp gelen bir şahıs vardı. Burak'ın çok doğru hamleleri de oldu, bugün PSG direktörü olan adam bize danışman olmaya ikna olmuştu.

Sen tuttuğun adamı sonuna kadar savunuyorsun ve bir şey tartışamıyoruz, ne desek Torrent iyi diyeceksin. Flamengo, Amerika, Galatasaray hep Torrent iyidi takımlar kötüydü dememizi mi bekliyorsun anlamak güç.

Ben Torrent kadar saçma bir teknik direktör görmedim Galatasaray tarihinde.
Esref baskan olsaydi ne olabilirdi konusu fikri aklimdan cikmaz simdi ustat😬
Ben torrent iyi demiyorum ki ustat bi cesit durum degerlendirmesi falan bu konusuyoruz iste

Acik ve net Galatasarayin td si degil di ama bu demek degil ki okan dan kötü bir hocaydi. Kalsa ne olurdu dersek bundan kötüsü olmazdi, tam tersi daha basarili futbol bile onyardik ama bizi sampiyonluga götürecek kalitesi yoktu, bu okan icin de gecerli.

fenerin aldigi coplerle flamengoyu 2. yapti
4 ay falan calismadı mı orada? Torrent öncesi iki sezon da şampiyon olmuşlar yanlış bakmadıysam. Ligi takip etmediğimden yamuluyor olabilirim ama bu veriler ışığında herhangi bir başarıdan söz etmek mümkün değil.

Bunu bilemeyiz zaten de, bunu tartışmanın da bize ne kazandıracağına bakmak lazım. Geri gelecek mi, yok. Velev ki başarılı olacaktı diyelim e o da mümkün değil, gitti, zaman kaybı kusura bakmayın

Terim sonrası gelmese Torrent algısı yüzde yüz farklı olurdu. Okan'ın yalandan övülmeside sırf bu yüzden Torrent'ten evvel gelmiş olsa bu sefer onu tepeleyeceklerdi.

Bence ikisi de iyi hoca değil. Stillerini beğenmiyorum. Mıy mıy hoca ekolündenler. Nuri ya da iyi kalite alman hoca gelse bambaşka hayal kurduracaklardı. Burada taraftarın yersiz garanticiliği(okanın neresi garanti başarıysa!) ve siyasi manevralara(seçim sonrası sözler) yenik düşüldü.

Esref baskan olsaydi ne olabilirdi konusu fikri aklimdan cikmaz simdi ustat😬
Ben torrent iyi demiyorum ki ustat bi cesit durum degerlendirmesi falan bu konusuyoruz iste
Eşref'i ben de ciddi merak ediyorum, 6 aya onu da gönderirlerdi ama, maaşı 15 m euroya düşürüp u21lerle dolduracakmış takımı.

Başka takıma giderse görürüz, adam 3 ay çalılıp tazminatını alıp 1 sene yatıyor sonra tekrar bir enayi bulup oraya gidiyor gibisinden bir görüntü var şu an.

Pep'in şu anda da yanında şişman bir yardımcı var, Domf yerine onu koymuşlar gibi.

Geri
Üst Alt