Torrent Kalsa Ne Olabilirdi ki?

Eşref'i ben de ciddi merak ediyorum, 6 aya onu da gönderirlerdi ama, maaşı 15 m euroya düşürüp u21lerle dolduracakmış takımı.

Başka takıma giderse görürüz, adam 3 ay çalılıp tazminatını alıp 1 sene yatıyor sonra tekrar bir enayi bulup oraya gidiyor gibisinden bir görüntü var şu an.

Pep'in şu anda da yanında şişman bir yardımcı var, Domf yerine onu koymuşlar gibi.
u21 işi kolpadır ya yemez o bence. ama bu ücretlere falan da çıkmazdı doğru.

Kariyeri takip edelim derken bir rijkard örneğinide es geçmeyin
Adam futbolu komple bıraktı

Eleştirim konuyu açan renktaşa değil, üstüne alınmasın, hatta erozyon konusunda hem fikirim.

Hem fikir olmadığım hususa gelirsek Fatih hocanın 1. dönemi lig başında yaşadığımız 2 FB hezimetine rağmen 2 maçta da statta idim.

Sonuçlara bakmadan o sene kombinesiz içeride oynadığımız 17 Lig maçına gittim, bunun dışında İnönü'de deplasmanda Beşiktaş, Sarıyer, Zeytinburnuspor ve İstanbulspor olmak üzere toplam 21 maç da statta takıma desteğe gittim. Takımın oturması 8-10 maçı buldu ondan sonra da başarı geldi.

Bunun benzeri Fatih hocanın 3. döneminde de ilk sezon yaşandı, ilk maç Olimpiyat'ta 2-0 İBB yenilgisi ilerleyen haftalarda içeride Gaziantep hezimeti, yine 8-10 hafta takım anca rayına girdi.

4. döneminde ise Fatih hocayı, eleştirdiğimiz zamanlarda 3. dönemi ile hatırlayan ve bababalarını eleştiriyormuşuz tepkisine giren gençlerin büyük çoğu şu an ne yazık ki Okan hocaya sağlam destek vermiyor.

Arsenal da arteta çaycısı sistemini oturtuyor iyi planlamayla arteta bize gelseydi geçen sene başı yaratılan enkazla onada çaycı derlerdi medya zaten hazır kıta bekliyor leventin lucescu hakkında zamanında yazdıkları herkes biliyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu ciddi ciddi yaziyo musunuz siz arkadas hic mi olaylari kendi ozelinde degerlendirme yetiniz yok? 37-38 yasinda yardimciligi birakip hocaliga adim atan adamla 60 yasina kadar yapan adami ayni kefeye mi koyuyosunuz? Drogba da gsde oynadi tarik camdal da ikisi de cok iyi futbolcu sacmaliginda bisey su yazdiginiz.

Guldurmeyin kendinize

Pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas.............

Birkaç sene sonra Tudor gibi efsane yaparsanız bu kekoyu şaşırmam. İnsanoğlu balık hafızalı.

Torrent kalsa yeni sezon transferleri:

Yunus
Emre Akbaba
Okan Koçuk
Xeka (halen kontratı yok galiba)
Babel (kontrat yenilemek istiyordu)

Olurdu maksimum. Marcao yerine de İspanya’dan birilerini getirirlerdi Bartra olabilir.

Transfer dışında da yine sahada pas futbolu oynamaya çalışıp yapamayan, dikinr gidemeyen tempo yapamayan var üretemeyen Galatasaray devam ederdi.

Bunları 4/5 hafta sonra tekrar konuşalım.

Hemen yıldızlar geldi takım sahada yardırıyor durumu olmuyor hiç bir yerde.

Torrent kalsa yeni sezon transferleri:

Yunus
Emre Akbaba
Okan Koçuk
Xeka (halen kontratı yok galiba)
Babel (kontrat yenilemek istiyordu)

Olurdu maksimum. Marcao yerine de İspanya’dan birilerini getirirlerdi Bartra olabilir.

Transfer dışında da yine sahada pas futbolu oynamaya çalışıp yapamayan, dikinr gidemeyen tempo yapamayan var üretemeyen Galatasaray devam ederdi.

Bunları 4/5 hafta sonra tekrar konuşalım.

Hemen yıldızlar geldi takım sahada yardırıyor durumu olmuyor hiç bir yerde.
Yönetim aynı yönetim olmayacağı için bu dediklerin olmazdı. Yine benzer oyuncular gelirdi.

Şu an için yönetimin gerçekten Okan'dan başka bir şansı yoktu. Herkes Okan üzerinde hemfikir olmuş. Mecburen getirecekti. Torrent mecburen gonderilecekti.

Torrent TD'likte başarılı olamadı. Ama antrenör olarak başarıları var. Keşke antrenör olarak degerlendirebilseydik tazminat vermek yerine.

Geri
Üst Alt