Torrent: "Türkiye'de gördüğüm şey, bir sonraki maçı kazanmak haricinde bir proje olmuyor"

Yav tamam kadro iyi degil de, kardesim kasimpasanin kadrosu bizden cok mu iyi? Ikinci yarida lig liderleri nerdeyse, yada antalyaninki cokmu iyi?
Kasimpasa cok yanlış örnek. Ligin en atlet, en fizikli takımı olabilirler. Antalya daha makul bi örnek.

Bu iş senin mantıkla olmuyor rts. Karagumruk macinda biz gumruk cok kötü o yuzden kazandik dedik. Ayni gumruk kasimpasayi gecti bu hafta.

Hocam proje bizde işlemiyor da takım da top oynayacak ya.
İlk yarıda adamlar kaleye 2 kere geldi, ama bizi sahamızda da hapsetti.

Babel, Feghouli, Ömer Bayram ile mi proje yapıyorsun. Bulamadık mı altyapıda oyuncu. Kimi kazandırdın da proje konuşuyorsun.

Sözün doğru ama yersiz. Futbolun ümit vermiyor ve biz vazgeçmeye alışık değiliz camia olarak. Vazgeçmişleri görünce dayanamıyoruz.

Kadroyu sen kurmasın anladık da biraz da futbol oynasak fena olmazdı.

Bugun hoca klop yada guardiola olsa torrentle ayni seyi soyluyordu cunku elindeki malzeme okadar kotuki taylan ve berkan denen iki oyuncu var cicaldau da dahil anadolu takimlarinda zar zor oynar birine kizilacaksa eger bu muthis kadroyu kuran kisiye kizmak lazim tebrikler Grande bu kadro 3 5 senede toparlanmaz orta sira takimi olmaya alismamiz lazim bu butcelerle mucize beklemek imkansiz son butcemizde iste bu kazmalara gitti

Hoca haklısın bu konuda, takıma kattığın pozitif unsurları da zamanı geldikçe yazıyorum. Ayrıca takımın eksiklerinin çok kritik noktalarda olduğunu da söylüyorum...

Bunları söylemekle birlikte, geldiğinden beri çok daha iyi performans göstermen gerekiyordu. Altı üstü Türkiye Ligi’ndeki takımlara karşı oynuyorsun. 6-9 puan daha fazla alabilseydin şimdi çok daha az kişi seni eleştirirdi. Ayrıca aldığın galibiyetlerden biri olan Göztepe maçında bence berbattık.

İşin en garip yanı, bizim takımın bireysel anlamda hücum gücünün kötü olmasına rağmen, sen gelmeden önce herkes senin için takımın hücumunu müthiş yapar, defans evlere şenlik olur derken bizde tam tersi oldu. Defans yaparken oyuncuların fiziki olarak sürekli koşmaları, sahadaki organizasyonları, pozisyonlarını boş bırakmamaları, kademeye girmeleri vesaire hakikaten gayet iyi. Ama hücuma çıkışlarda çok kötüyüz. Tabii ki bunda daha önce söylediğim gibi, Gedson gibi bir orta saha, onyekuru gibi hızlı ve golcü bir kanat ve düzgün bir on numara eksiğimiz baş rol oynuyor. FAKAT senin de hiç bir çözüm bulamadığını kabul etmeliyiz.

Sonuçta pozitif dokunuşlarını takdir etmeye devam edeceğim ama bu açıklama yersiz olmuş. Önce sen işini en azından ortalama üstü yap, sonra bu konuları eleştiririz.

Sen Fener maçını kazanacağız deyip pozisyon bulamayacak futbol oynarsan eleştirilirsin.

Yine de tekrar ediyorum, bu adam takımı getirdiği fit durumla, sahadaki organizasyonla ve oyuncuların defansif disiplini ile yeni sezonda yapılacak doğru transferlerle bu ligde şampiyon olur ya da son haftalara kadar yarışın içinde olur. Bizim ligde başarı için yeterli meziyetlere sahip.

Yardımcının da demogok’unu bulmuş ben başkanım reis helal olsun.

Hoca ilk 5-6 maç olsa tamam da ilk 4 maç 0 galibiyet aldın kimse bir şey demedi 15 maç oldu halen istikrar yok deplasman da galibiyetimiz yok Alanya deplasmanı 10 kişilik rakipten baskı yedik zar zor berabere bitirdik. Bilgili bir insan olduğunu tahmin ediyorum ama senin istediğin kadroyu ne biz ne de bizim seviyemizde başkası kurabilir 300-400 m euro'luk bütçe bizden çıkmaz onun hariç set futbolunda ciddi başarı yakalayan bir takım yok. Ajax alt yapısıyla Bayern, Barcelona(alt yapı + bütçe), Man City bu gibi takımların set futbolu için harcadığı paranın 20'de 1'ini zar zor anca harcayabiliyoruz. Bu sene harcadığımız para Man City'nin 1 stopere verdiği paranın 4'de 1'i o yüzden önümüze bakalım dediğim gibi kötü hoca değilsin ama bu kadrodan da o verimi alamazsın bize Klopp gibi şiddetli pres ve hızlı hücumlarla skora giden bir hoca lazım bunu 10 m euro'luk kadroyla dahi başarırsın diğeri fazlasıyla yetenek isteyen bir konu olduğu için ciddi bütçe veya alt yapı sistemi lazım.

Bence Torrent hakkında ne pozitif nede negatif bir yorum yapmak kolay degil ama gelecek sene hoca Fatih Terim mi olsun yoksa Torrent devam etsin mi diye sorsalar Torrent devam etsin isterdim

Yav hadi abi hadi... Bekleme yapma... Şöyle kendine uygun, Letonya 4.ligi takımlarından birine falan git sen. Buralar seni aşar.

Hadi hoca hadi, sanki başımıza klopp guardiola, konuşmalara bak. Nerede ne kanıtladın da daha önce şimdi burada ahkam kesiyorsun. Ne oynattığın belli değil daha pas pas pas pas haricinde. 1 tane net pozisyona girmemiş takım, altay yere yatmamış hala plan proje.

Abi ilhan palut konya kadrosuna barça topu oynatıyor, her maç en fazla topla oynayan rakibi boğan takım, berkanla taylan onda olsa eminim yine aynısını yapardı. Bu işte bir terslik olduğunu artık oturup düşünmen lazım hoca

Kasimpasa cok yanlış örnek. Ligin en atlet, en fizikli takımı olabilirler. Antalya daha makul bi örnek.

Bu iş senin mantıkla olmuyor rts. Karagumruk macinda biz gumruk cok kötü o yuzden kazandik dedik. Ayni gumruk kasimpasayi gecti bu hafta.
Ben t.direktör degisikligi sonrasi cikis yapan takimlar diye örnek verdim renktas. Her t.d degistiren takim öyle veya böyle cikis yaparken bi biz geri gittik. Okadar mi kötu yani bizim kadro?

Bejeke kadrosu misal. Tmm bizim kadrodan iyi kadrolari ama öyle atlet bi kadro degil. Hocasi geleli 2 hafta olmadi ama gerek ts maci gerek alanya maci hemen farkini gösterdi. Yani istisnasiz nerdeyse her yeni gelen t.d bi fark koyarken bir bizim torrent birsey yapamadi.

E ozm niye degistirdik biz terimi? Yani konusmalari haric bana hic bir umut vermedi. En ufak bir umut kirintisi olsa devam edelim dicem de malesef öyle bir umut göstermedi...

Bir sonraki maçı kazanmak gibi bi proje yapsaydın sende.

Hoca dün maçta ağır sıçtın kusura bakma. Madem Halili alacaksın 2.yarının başında alsana. Kerem zaten sakatlıktan çıkmış koy yerine Emre yi. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek varmı?

Ulan mactan önce çikip „çok iyi hazirlandik maçi kazanacagiz“ diyen Ben miydim

Geri
Üst Alt