Torrent: “Yeni yönetim başka bir hocayla çalışmak isterse haklarıdır, kabul etmek gerekir!”

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
AAWxJpY.webp

Torrent, Arda Turan ve Ryan Babel'e şans vermesiyle ilgili bir soru üzerine şöyle konuştu:

"Oyuncu seçmek kolay değil. Çünkü birçok kez 5 tane çok iyi antrenman çıkartan oyuncuyu kadro dışında bırakmak zorunda kaldım. Nasıl oynamak istediğimize göre listeyi dengelemeye çalışıyoruz. Kimseyle sorunum yok. Arda daha önce sakatlığıyla ilgili oynayamadı. Avrupa'da sanki onu ben oynatmıyormuşum denmiş ama gerçek bu değildi. Görüyorsunuz zaten Arda oynuyor. Her antrenmanda çok pozitif, elinden geleni veriyor."

Tek odaklandığı noktanın maç kazanmak olduğunu söyleyen Torrent, şunları kaydetti:

"Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezonla ilgili bir kadro düşünmüştük. Kaleciler hariç saha oyuncusu olarak 20 futbolcu düşünüyorduk. Çünkü hak eden oyuncuyu kadro dışı istemiyorduk. Şu anda ara vermiş durumdayız, kulüpteki süreci biliyorsunuz. Ara vermek durumundayız, başka bir hoca ile devam etmek isterlerse haklarıdır, bunu da kabul etmek gerekir. Fenerbahçe'ye karşı maçı kaybettikten sonra Galatasaray için artık sezon bitti, esprisi kalmadı havası vardı. Tek gerçek şu, Galatasaray'ın bu sezon için herhangi bir şampiyonluğu olmayacak. Beni buraya kontratla alan kulübü de taraftarı da çok seviyorum."

Genç oyuncular hakkında sorulan soruya:

Torrent gençlere çok güvendiğini belirterek, "Umarım bir şansım olur da sezon öncesi dönemde onlarla çalışırız. Özellikle 3 oyuncu var, gerçekten bayılıyorum onlara. Ama şu anda Galatasaray'ın sakinleşme evresi. Eminim ki genç futbolcular benimle de olur, başkasıyla da olur, sezon öncesi dönemde fırsat bulacaklardır." dedi.​

Yolun açık olsun hoca.

zorutanı kadroya almadıgı icin seviyorum

Haydi hayırlısı bakalım

basın toplantısının tamamı için video

Kadro muhendisligi calismalari olmus anladigim kadariyla

Iki baskan adayi da 2.5 milyon euro tazminati ödeyemez

Sosyal medyadaki yayınlar taraftarı provoke ediyor hocalara karşı. Bu sıkıntıyı her gelen hoca yaşayacak. Başkan değişir, hoca değişir, oyuncular değişir ancak bu toksik taraftar değişmeyecek. Yeni sezonda çok daha kırılgan olacağız bence.

Böyle silik bi tiple hiçbir kulüp başarı yakalayamaz. Sen git yardım tdliğe dön hacı

şimdiden kadro planlamışsın da babel arda tercihlerin çok saçma be hoca lig bitti zaten doğruya doğdu şimdi

20 tane oyuncu düşünüyorduk dediğine göre torent ciddi bi temizlik yapacakmış kadroda ve dediği şunuda demiş hepsi oynayacak oyuncular olacaktı,yani as ve yedek arasında seviye farkı dağ taş olmayacak giren oyuncu çıkanı aratmayacak.seçim yüzünden ara verilmesi kötü oldu,içlerinde cty barca belki katalon takımlarından başka oyuncular ve yerli ile alt yapıdan oyuncularla çok güzel bi takım yapılandırılacaktı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Ama 2 milyon Euro tazminat be abi dile kolay..." diyerek sözlerini tamamladı.

"Tazminatımı verin, size zorluk çıkarmam" diyor kısacası.

Geri
Üst Alt