Torrent'in 11'lerini Nasıl Buluyorsunuz?

aylardır maç kazanamayan, sahada ne yaptığı belli olmayan bir takıma gelip birşeyleri düzeltmeye çalışan teknik direktörü ilk 11 tercihleri üzerinden eleştirmek saçmalık. maç konularında maçtan önce yapılan kadrolar bile ayrı telden çalıyor. sanki istikrarlı bir kadro vardı da torrent gelip kendi kaprisi yüzünden 11'i bozdu.
Haftalardır takımla birlikte mesai harcayan bu güya kaliteli ve tecrübeli adamın gercekten doğru kadro kurduğuna inanıyor musun?

FT desen tamam, neticede o yillardir neredeyse hiçbir şeyi doğru yapmıyordu zaten ama Torrent'in sıkıntısı nedir?

Haftalardır takımla birlikte mesai harcayan bu güya kaliteli ve tecrübeli adamın gercekten doğru kadro kurduğuna inanıyor musun?

FT desen tamam, neticede o yillardir neredeyse hiçbir şeyi doğru yapmıyordu zaten ama Torrent'in sıkıntısı nedir?
valla ben doğru kadro budur diye gönül rahatlığıyla bir 11 sayamıyorum çünkü bir iki kişi dışında hiçbirine tam güvenemiyorum. hangi kadroyla çıkarsan çık defoları olacak. o yuzden hangi kadroyla çıktığına bakmıyorum, çıkardığı kadroya uygun oyun planı olup olmadığına bakıyorum. benim kriterime göre de başarılı değil orası ayrı ama sanki üzerinde herkesin uzlaştığı bir 11 varmış gibi konuşmak anlamsız.

Herkesi,herseyi deniyor.sorun oyuncularda,sorunlu oyuncularda.omer ve taylandan kurtulup anholt,emre kilinc ve morutani ilk11e monte etmeli.pulgar berkan daha iyi olur gibi,herseye ragmen.gomis de tek forvet

ya abicim sen de mevzuyu bir kavrayamadın gitti. biz nerdeyiz sen nerdesin?
Hic bi yerde degilsiniz yaw farkli gorunme cabalariniz.Elitsiniz ya futbolu siz biliyosunuz ya o yuzden .Taraftarin %85 Torenti begenmiyo %15 lik kismida begenmiyo ama farkli gorunelim ayaklari yapiyonuz.Yok bekleyelim yok onun kadrosu degil yok destekleyelim.Ft gitse ucagiz ayaklari yapiyordu Ft begenmeyenler

Hic bi yerde degilsiniz yaw farkli gorunme cabalariniz.Elitsiniz ya futbolu siz biliyosunuz ya o yuzden .Taraftarin %85 Torenti begenmiyo %15 lik kismida begenmiyo ama farkli gorunelim ayaklari yapiyonuz.Yok bekleyelim yok onun kadrosu degil yok destekleyelim.Ft gitse ucagiz ayaklari yapiyordu Ft begenmeyenler
sen de biraz elit olmayı dene. elitlik çok güzel.

Semih sen özünde iyi bir insansın ben buna inanıyorum,zira sen bildiğim kadarıyla Balkanlar'dansin oradan çıkan kötü bir insan görmedim ben. Bununla birlikte bizleri (FT düşmanı olarak görülenler) tam olarak anlayamadığını ya da sana kendimizi anlatamadigimizi hissediyorum.

Durum ozetle şudur ki , biz FT hocamızı çok seviyoruz, bize inanilmaz başarılar kazandırdi ve aynı zamanda bizim sayemizde de Fatih Terim oldu. Takdir edersin ki aynı Terim, Tavşanlı Linyit'i çalıştırsaydi kimse adını bilmeyecekti.

Ancak artık modern futbola uyum sağlayamadığı gibi çevresine biatçi zihniyette insanları da toplayarak kendini gelistirme olanağını da ortadan kaldırmış oldu. Biz de gitmesini istedik ve gitti.

Yerine gelen Torrent'e de destek verdik inandık ancak görüyoruz ki onun da vadesi çok kısa zamanda dolacak, en azından ben öyle düşünüyorum.

Dolayisiyla buradan çıkan sonuç kısaca biz Galatasaray'ı kim hakettiği yerde konumlandiracaksa onun peşinden gidiyoruz. Sevdamıza kim başarı yasatacaksa bizler o kişilere destek vereceğiz. Yoksa Torrent de Fatih Terim de babamızın oğlu değil. Bizim tek gerçeğimiz Galatasaray'ımız.

Anlaştığımızi tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt