Torrent'ten Elabdellaoui ve Pulgar Kararı

Linnesin ahını aldınız hem pva dan hem omardan hem boey den iyiydi
Boey aslinda sene basinda cok iyiydi. Sakatlik, Covid falan derken cok kotu simdi ama bence mac oynadikca acilir gibime geliyor. PvA kotu gercekten, bence Omar de bek olarak ondan cok iyi degildi oynadigi zamanlarda. Aşağı Tükürsem Sakal Yukarı Tükürsem Bıyık misali. Linnes bence de hem Omar, hem PvA'den iyiydi ama cok karalandi nedense burada.

Torrent Hoca tamam da lutfen Babel'i oynatma lutfen, hele ki kanatta. Babel kanatta bir kisi eksik basliyoruz. Morutan oynasin kanatta bence. Ne Fatih Terim, ne de Torrent Morutan'a sans veriyor. Cok garip.

omarın oynaması ihtimalini %4 olarak görüyorum

sağ taraf boey, morutan olmalı. boey maç yaptıkça form kazanacaktır. sene başında 10 numara oynuyordu. omar ise sakatlık yaşamadan önce dahi yetersiz bir bekti. 1 senedir maça çıkmadı. beklentim sıfır. morutan ise nedense çok kolay harcanıyor. yetenekli bir adam. sene sonunda gidecek olan yetersiz biri yerine ne kadar kötü oynasa da morutan'ı denerim. en azından kendine güveni gelir, yeteneklerini sergileyebilirse seneye o bölgeye adam aramazsın. bekleneni veremezse de ben şans verdim değerlendiremedi dersin sene sonu kiralarsın bir takıma başka birine bakarsın

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ bekte 1 buçuk yıldır top oynamamış Omar, sol bekte de üzerine yorum yapmaya bile gerek olmayan Ömer.

Beklerde iki Omer'le tarihi hezimet yasariz gibi gorunuyor.

Hadi Gedson'u almadın 6 milyon Euro çok dedin anlarım ama gidip Antalya'nın aldığı Fernando'yu alsaydın şimdiye en aşağı 6 puan fazlamız olurdu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen. İşte bize Antalyanın alabildiği Fernando yu bize alabilwcekken takımında oynayamayan pulgar gibi adamları aldıran zihniyet herneyse öncw bunun değişmesi lazım. Bu kulübe birileri hainlik içinde.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yardımcı bir şeyler deneye deneye düşürecek bizi.

Aynen. İşte bize Antalyanın alabildiği Fernando yu bize alabilwcekken takımında oynayamayan pulgar gibi adamları aldıran zihniyet herneyse öncw bunun değişmesi lazım. Bu kulübe birileri hainlik içinde.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando da 1 senedir falan boştaydı, yazdan beri kontratı da yok. Oynamayan Pulgar niye alındı derken kontratsız sahtekar Fernando niye alınmadı demek doğru değil.

Brezilyalı bir aile o adam yüzünden hapis yattı yıllarca, kendisi ise olaydan yırttı, göründüğü gibi bir senaryo yok yani orada.

Omar ha ? Boey'in en kötü hali Omar'ın en iyi halinden iyidir. Gerçekleşirse komik bir tercih olur.

Geri
Üst Alt