Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Total futbol nedir bununla ilgili bir yazı koyar mısınız? Bildiğim kadarıyla 1974'lerde Hollanda'nın oynadığı sürekli pasa dayanan şimdilerde ise Barça'nın uyguladığı atak futbol modeli. Doğru mu ?
Total futbol nedir bununla ilgili bir yazı koyar mısınız? Bildiğim kadarıyla 1974'lerde Hollanda'nın oynadığı sürekli pasa dayanan şimdilerde ise Barça'nın uyguladığı atak futbol modeli. Doğru mu ?
değil. FCB total futbol oynamıyor, oynayan yok dünya üzerinde şu an. Biz de zaten tam anlamıyla total futbol oynamaya çalışmıyoruz. Kimse de oynayamaz bence günümüz futbolunda. Bir total'dir gidiyor..
Total futbola örnek bir maç videosu var mı acaba ?
Total futbol diye bir şey yok modern futbolda ama forumda sabit başlığı var. Böyle total futbol oynuyoruz felan demek kulağa hoş geliyor söylemesi ama şu an total futboldan bahsetmek, hem de forumda konuyu sabitlemek biraz komik.Çünkü günümüzde total futbol diye bir şey yok. Rijkaard da total futbol oynatmaya çalışmıyor, inandığı sistemi takıma adapte etmeye çalışıyor. Tabii bunlar benim görüşüm kızmayın sonra..![]()
yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıh !!!
yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıh !!!
Barcelona total futbol oynamıyor diyen adam, Barcelona'yı izlemiyordur... Rubin Kazan maçını izlemediniz galiba !?... Total Futbol'un kralını oynuyor hemde Barcelona... Arsenal zaman zaman 4-3-3 oynasada Barcelona kadar asla oynayamıyor total futbolu...
Ben de su total futbol takintisini anlamiyorum, herkes tutturmus total de total. Ne ki bu total futbol, ve kim oynuyor?
Total futbol nedir bana bir tanımını yapar mısın? Herkes farklı birşeyler diyor. Soruyorum kimisi diyor böyle sürekli atak felan yapıyon diyor..Kimisi hep pas yapıyon rakip top görmüyor diyor..Kimisi de herkes her yerde oynuyor karmaşık bir şey diyor
4-3-3 diyor bazıları da total futbol nedir diyince.. Sence nedir total futbol?
20 metrede oynuyon işte takımcan[/QUOTE]
Evet üstad Emre abide bunu anlatmak istiyor.Total futbolun ilk oynanan anlayışının günümüz futbolunda varlık gösterebilmesi imkansız.Tabi gene total futboldan nasibini almış bir oyun sistemi.