Trabzonspor, 5 transfer birden açıkladı.

Ozan Tufan
bu sezon kimi izledigim maclar da takimin da sorumluluk alan oyunculardandi . hocasi verimli ve efektif kullaniyordu. trbzonspor hocasi kendisini kaotik tandansli kullanmazsa, verim alirlar diye dusunuyorum.
eski ozan'a kiyasla , kanimca oyununu skala olarak bir tik kaliteli duruma tasimasi onemli bir done trabzonspor adina .

Borna Barisic
sezonluk ve buna ilisik devamlilik baglamin da *istikrarli *olmamasi dolayli kendisine mesafeliyim. ilk sezon bi ruzgarla bekleneni verebilir - sonraki sezon weak'e dogru bir cizgisi olursa surpriz olmaz tarafima.
rangers de *kalamamasin da bold etkenlerden biri de bu idi.
diger yandan , lig icin balkan etiketli oyuncular dan uc asagi bes yukari bir sekilde verim aliniyor... istisnalar disinda.
- bu oyuncu dan cikan - rangers yerini sambaci bir gencle doldurdu.

David Lundstram
kendisi ,listede surpriz buldugum isim.
rangers'in uzatamamasi kanimca kendileri adina bir kayip. orta nin kalbi idi kendisi . kim bilir belki -kacan sampiyonlugu bold etkileyen son kader maci derbi'sin de gordugu kart sebebiyle hocasi kendisine mesafeli olmaya basladi.bi duygusal kirilma ani yasadi ve veya kariyerinin son donemecin de yeni bir macera,heyecan tatmak icin ayrilmak en iyi secenek diye dusundu . netice olarak rangers yerini bi ihtimal genc biri ile doldurur, fakat ayni kalite ve oyun skalasi ni alir mi, bunu zaman gosterecek.
gorunen durum, trabzonsporun saglam bir oyuncu kazanmis olmasi...
<- bir iki tik erken gelse 4/4luk bir imza der idim, 30un da ,oynadigi bolge baglaminda baktigim da ,biraz ek$i tatli karisimi bir durum* .
yine de, -> uyum,kultr vs problemi yasamazsa - mensesi ve altyapisi ve de kendisine pro bakmasi dolayli kontrat bitimine dek kulubunun beklentisini karsilar diye dusunuyorum. velhasil ; bu tur kumasi saglam *oyuncularin tipolojik ana ozellikleri ile beraber kendisinin ve civar menseler den ligimize kazandirilmalari cok yerin de bir protip adim .
kendisini ingiliz *11 jeneresin den hatirliyorum. o takimdan 3 isim listemde idi. ingilizler ,dunya kupasinda
*ceyrek de *almanlara elenmislerdi. gunumuzde ingiliz kalesindeki *pickford da o takimdan listemde idi .
<-*. emre can bizim kaan ve bir cok gurbetci gencle bezeli alman jeneresini ayri baslikta gecen degerlendirmistim .
3 te 2 nacizane gecer not vermis bulunuyorum.scout tandansli .
diger iki oyuncu dan biri potansiyeli dragus. digeri nwakaeme ise tecrubesi ile en azindan yedekten girip katki vermesi mumkun .
saygi ve selamlar.