Haber Trabzonspor, Andre Onana'yı 1 Yıllığına Kiraladı

Onana Uğurcan dan çok daha iyisini yapacak Trabzonda.

onana bahsediliği gibi kötü bir kaleci değil ancak uğurcana inanılmaz haksızlık edildiği kanaatindeyim.

Arkadaşlar onanayı övmek zorunda değilsiniz. Nasilsa uğurcanı aldık, onana tutmazsa da bize ne.
Nedir bu iyi oynayabilir, patlayabilir demenileri? Gerek yok yahu şuan berbat bu form sadece oz guven ile açıklanamaz.

:asd: Futbola dair en komik içerik olabilir

EPL kariyeri inanilmaz komik. İzledikce bu TS taraftari depresyona girer.

İlk maci da Kadikoy deplasmani. Ya kahraman olacak ya edit materyali.

Refleksi iyi kaleciydi bu arada. Pahaliydi utd a giderken hatta ama pozisyon alma vs felaket united maclarinda. Oldugu yere yatiyor falan ucmak yerine. Cok degisik.

O olmasa iceride utd 3-3 olmazdi.

Bana gore en komigi haaland penaltisi. Cok iyi ozetliyor.

Trabzonluları bize ölümüne düşman edecek çitlenbik gelmiş sonunda

Bu Onana ulan biz niye bu adamı almadık dedirtecek bir performans gösterecekmiş gibi geliyor bana.

ManU'da, EPL'de oynamakla dünyanın geri kalanında oynamak çok başka. ŞL'de bize karşı da batırmıştı ama o bile bence ManU'dan kaynaklıydı.

Bu Onana ulan biz niye bu adamı almadık dedirtecek bir performans gösterecekmiş gibi geliyor bana.

ManU'da, EPL'de oynamakla dünyanın geri kalanında oynamak çok başka. ŞL'de bize karşı da batırmıştı ama o bile bence ManU'dan kaynaklıydı.
Böyle bir kaleciyi onana bir araya gelse doğuramaz der miyiz ErtuGS abi?

Andre Onana : "Fenerbahçe maçına hazırım." Bu açıklamayı yapmış :D
Resim

Bir FB, bir de ManU adamı yanıltır. Onana İnter ve Ajax kariyerleri gayet iyidi. Manu’da 2 senede kaleciliği unutmadıysa iş yapar. Kumaşı Ederson’dan da, Uğurcan’dan da iyi.

Antony mesela buna güzel bir örnek. Betis’te yarım sezonda Ajax performansına döndü adam. Keza aynı şekilde Greenwood kariyeri bitme noktasındayken Marsilya’da kendini buldu. O yüzden ben dalga geçilenin aksine herkesi yanıltır diyorum

Geri
Üst Alt