Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberTrabzonspor, Andre Onana'yı 1 Yıllığına Kiraladı
Maaşını kaktırıp alacaktık işte cinsel içerik sosyal medya fenomenleri çok bildikleri için etkileşim kaşarlığı uğuruna hata videosu salıp durdular. Ben bizde uğurcandan kötü performans vereceğini düşünmüyorum hala.
2 milyona bunu çözüp stopere takviye yapacaktık asıl.
Onana-Uğurcan arasında kaldığımızda anket yapsak forumda yüzde 90 Uğurcan çıkardı o yüzden yönetime kızamam. Ama keşke 1 yıl kiralık Onanayı bşz alsaydık. Üzücü.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğurcan çok iyi kaleci bu yorum ondan bağımsız ama Onana'yı kesinlikle deneyebilirdik, Günay zaten belirli bir standart tutturmuştu eğer Onana hiç başarılı olamasa bile elimizde alternatifi olacaktı ama tutarsa çok fark yaratabilecek bir kaleci, Bence inanılmaz iyi bir Fener maçı çıkarttı yediği golde bile ilk pozisyonu süper çıkarttı.
Ederson ismi geçerken de Onana çok daha iyi kaleci dedim.Uğurcan yerine de Onana istemiştim 50 kere.Onana'yı isteyen nadir kişilerdendim burda.Edersonla arasında 5 gömlek kalecilik farkı var zaten direkt.Onana+Hakan yapıp şubatta kutlamaya çıkacaktık ne güzel
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.