Haber Trabzonspor, Andre Onana'yı 1 Yıllığına Kiraladı

Yau forumda Onana'yı en çok ben savunmuşumdur ama Uğurcan da Onana ile kalecilik meziyetleri bakımından benzer yapıda. Olumsuz değil olumlu yönlerini kast ediyorum. İkisi de kedi kaleci özetle.

Bundan dolayı Uğurcan yerine Onana gelseydi keşke demek çok manalı değil. + Mental açıdan Uğurcan Onana'nın fersah fersah önünde.

Ama doğruyu söylemek gerekirse Ederson gelseydi keşke Onana gelseydi derdim bu ayrı konu. Ben her koşulda kedi kaleciyi tercih ederim.
Ben edersonun ağır sıçacağı kanaatindeyim dünkü maçta bir kere sağlam top geldi onuda yedi tamam zor toptu orası ayrı ama abartıldığı kadar kaleci değil

Ugurcanmi onanami diye sorulsaydi, forumun neredeyse tamami ugurcan derdi ama ugurcana 30 milyon onana sirf bir yillik kiralik diye sorulsa yüzde 90 bu sartlarda onana derdi. Cünkü 30 milyon absürd bir rakamdi hele Süper Lig icinden yerli bir kaleciye, iste bu yüzdünden ugurcanin üstünde her mac inanilmaz bir yük binecek ta ki kendi basina bir iki mac kurtarane dek. Bunu yaparsa insanlar yavas yavas verilen bonservisi unutur iyi kaleci aldik der. Sahsi fikrim ben restens Lammens gibi kaleci isterdim.

Kiralık Onana riskine girilir dedim ben kaç kere. ManU saçma sapan bir klüp oraya gidip performansı yükselen oyuncu yok. Uğurcan'ın kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum ama mentalini toparlayabilirse Onana edersondan da uğurcandan da iyi kaleci. İnterdeyken hem ayak hem refleks vardı bu adamda komple bir kaleciydi çünkü

Adamlar kötü kaleciyi 30 a bize okuttu

Daha iyisini de bedavaya alıp kalesine koydu

Bu işi anca devre arası ahmed kutucu > ts 25 m euro temizler

Onana kumarı OUT
Uğurcan'a 30 milyon bayılma kumarı İN

Yalniz Manchester da performans sorunu yaşayan kim varsa çökmek lazım. Onana Trabzon için lider oyuncu olur. Yakında kaptan olarak sahaya çıkar.

tsliler ses edemiyor da son maçlarında manu günlerine dönmüş vaziyette

manulular dalga geçiyor

Dünyanın en iyi kalecisi onana

4 tane yedi ve

Göt üstü oturdu

Hamsi tava değil bize MEZE oldu 😌

Adam ne yapsın bu pozisyonlara
Bu maç özelinde yazmadım tek. İyi başladı ama son maçlarda bayağı kötü.

Bizim maçta da iyi değildi bence bu videoya alınmamış ama Barış'ın direkten dönen topta büyük mallık yaptı. Eren'in golde de tartışılır.

Ben de sorun Manu'da olabilir diyordum da iyi ki girilmemiş bu riske diyorum şimdi.

Geri
Üst Alt