Trabzonspor, Andreas Cornelius Transferini Açıkladı

Cornelius: "Trabzonspor'da olmaktan çok mutluyum. Takımım için oynamayı, kupalar kazanabilmeyi dört gözle bekliyorum. Taraftarların kulübü ne kadar sevdiğini, kulübe ne kadar bağlı olduğunu gördüm. Sabırsızlıkla bekliyorum."

Bonuslarla 2.2 milyon Euro ve 5.1 milyon Euro bonservis. Parma bunarsın sonu 8.4 milyon Euro bonservisle aldığı adamı 5 yıl ödemek koşulu iLe 5.1 milyon Euro’ya bıraktı.

Bonservisi çok ama reis, 29'una girecek adama 5 milyon bonservis vermek yerine 2-3 daha koyar genç bi eleman alırsın.
Geçen yıl Parma 8.5 ödemiş, diğer türlü alamazlardı gibi.

Bence de çok ama gözü kararttılar şampiyonluk içn belliki. Bir de Djaniny'i Araplara iteleme ihtimalleri de bulunuyor.

Bunlar Deli'yi de alır 3 m euro bonservis de ona verip.

kendi amblemlerini niye parçalamışlar tanıtım videosunda anlamadım.

Geçen yıl Parma 8.5 ödemiş, diğer türlü alamazlardı gibi.

Bence de çok ama gözü kararttılar şampiyonluk içn belliki. Bir de Djaniny'i Araplara iteleme ihtimalleri de bulunuyor.

Bunlar Deli'yi de alır 3 m euro bonservis de ona verip.
Ligde tek takım olsa bunlar yine şampiyon olamaz abi.

Trabzon: Futbolcunun, 20.000.000.-EUR karşılığında serbest kalma hakkı bulunmaktadır.

Belli olmaz yav çok iyi kadrolar var.

Bakasetas Molde maçındaki gibi oynarsa double double yapar zaten, müthiş oynuyor.
Kadroları iyi zaten abi, ama bunlarda hakikaten bi loserlık var.
Başak'ın şamp olduğu sene olmaları lazımdı. Herifler resmen ne yapıp edip Başak'a altın tepside sundular şampiyonluğu.

Kadroları iyi zaten abi, ama bunlarda hakikaten bi loserlık var.
Başak'ın şamp olduğu sene olmaları lazımdı. Herifler resmen ne yapıp edip Başak'a altın tepside sundular şampiyonluğu.
Bu kez winner oyuncuları daha fazla, o yüzden rüzgarı alırlarsa mümkün.

Hücumdaki her oyuncuları maç alabilecek kapasitede.

cidden mükemmel oynadı

ancak gervinho nwakaeme beraber oynarsa savunmaları rezalet oluyor

berat dışında topa ayak uzatan orta sahaları yoktu
Avcı %70 topla oynamayı hedefliyor gibi. Hamsikle anca kolay iç saha maçları geçer, diperleri geçmez. Dorukhan önemli olacaktır rotasyonda.

Daha önemlisi Edgar'dan olmayacağını anlayıp Deli'yi de alacaklar, geçiş hücumlarını savunmada iyi bir stoperdir Deli.

Bakasetas'ı izledikçe üzülüyorum ama.

Tatsız oldu. Eksik parçalardan biriydi. Hem Avcı'nın hem Trabzon'un yine basireti bağlanmazsa ciddi aday olurlar.

Avcı %70 topla oynamayı hedefliyor gibi. Hamsikle anca kolay iç saha maçları geçer, diperleri geçmez. Dorukhan önemli olacaktır rotasyonda.

Daha önemlisi Edgar'dan olmayacağını anlayıp Deli'yi de alacaklar, geçiş hücumlarını savunmada iyi bir stoperdir Deli.

Bakasetas'ı izledikçe üzülüyorum ama.

ömür ne oldu bunlarda

3 yerliyi nasıl yapacaklar

peres sol beke devam mı edecek yoksa norveçli ortasahayı ergün gibi kullanacak sol bekte diyorlardı öyle mi olacak

içe kateden sol bek fetişi var avcıda pep özentisinden

ömür ne oldu bunlarda

3 yerliyi nasıl yapacaklar

peres sol beke devam mı edecek yoksa norveçli ortasahayı ergün gibi kullanacak sol bekte diyorlardı öyle mi olacak

içe kateden sol bek fetişi var avcıda pep özentisinden
Beklerdrn biri Türk olur o işi hangi yabancı becerirse o oynar.

Ömür zor toparlar gibi. Beratla Uğur da diğer yerliler olur.

Euro da fena değildi bu herif. Çok gol atan bir oyuncu değil ama böyle adamlar bizim ligde tam tersi olabiliyor.

Euro da Dolberg’in hastası olmuştum, bize yedirirler mi diye düşündümde 22 milyon avro piyasa değeri yazıyor :/

Geri
Üst Alt